Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
vise, hrani se vise
radi na kvantitetu, takoreci : )))
radi na kvantitetu, takoreci : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

je l jedes voce?zeno, 4kg sam nabaciila od proslog leta, kao tenk sam, kakav crni kvantitet![]()

sve je ok dok ne dodje cicak i kaze ti da probas sa vise sexasta da probam s hranom? hranim se normalno, uravnotezeno i relativno zdravo

Ma slošilo mi se čim sam videla onaj video. Ja pod iglu ni mrtva ne bih išla. Ni za kakvu lepotu ovog sveta.Bila sam juce na prp, eno ga i dokaz na dvvd
Dr mi je rekao da je potrebno 2, 3 dana da se povuku tačkice i modrice od uboda i da se podstakne proizvodnja kolagena. Alisa, ti ne voliš igle i ovo nije tretman za tebe.
Invazivnije je puno od mezoterapije, boli ono bockanje iako namazu anesteziju
Ono što mi se dopalo je da nije pokušavao da mi proda dodatne tretmane i da bude u fazonu "vama bi trebalo ovo ili ono", itd. Rekao mi čovek da mi je koža lepa i negovana i da mi ne treba ništa od teške artiljerije. Povremeno neka mezoterapija, dermapen i to je to za neko vreme.

to su sve tretmani koji podsticu prozivodnju kolagena, odrzavaju tonus, daju na svezini. nema mnogo vajde samo od mackanje krema, jbg. u takvim smo godinamaMa slošilo mi se čim sam videla onaj video. Ja pod iglu ni mrtva ne bih išla. Ni za kakvu lepotu ovog sveta.
Baš me zanima da li ćeš biti zadovoljna ovim tretmanom.
A to što ti je rekao da ti treba povremeno mezoterapija, dermapen i ostalo... zar to nisu takođe neka struganja i slično?

u kojim nasim, pa ti si mladja od eli i mene sigurno 5 godinaNema nista od krema u nasim godinama![]()

u kojim nasim, pa ti si mladja od eli i mene sigurno 5 godina
javi se kad zagazis duboko u petu deceniju
kod tebe su to samo sitnice, bore smejalice i slicno.

Salu na stranu do pre godinu dana sam ludacki kupovala kozmetiku pa sam uhvatila sebe da imam par neotvorenih maskara,jedan zaboravljen nov ajlajner,neiskoriscenu paletu korektora,tri ruza u istoj nijansi pa sam se naljutila na sebe i rekla stop.Nesto sam podelila,nesto bacila i sad koristim ostatak.