Mackanje

Kvinsi, ti si nabacila mišiće. Za jedriji izgled treba softanija da budeš.
Svi sportisti koji nemaju salo izgledaju isposnički. Jedre su samo snaše sa salaša. :lol:

Meni je stigao moj serum :zaljubljena:

Prilozi

• 20190515_183810.jpg
    20190515_183810.jpg
    53,1 KB · Pregleda: 19
Probajte sa kremama koje sadrže koenzim q10 i vitamine E i C. Hrane kožu i daju licu energiju i bliatavost.Protiv bora su efikasnije kreme koje sadrže: hijaluron, retinol, peptide i q10.

Bila sam juce na prp, eno ga i dokaz na dvvd :lol:
Dr mi je rekao da je potrebno 2, 3 dana da se povuku tačkice i modrice od uboda i da se podstakne proizvodnja kolagena. Alisa, ti ne voliš igle i ovo nije tretman za tebe.
Invazivnije je puno od mezoterapije, boli ono bockanje iako namazu anesteziju :sad2:
Ono što mi se dopalo je da nije pokušavao da mi proda dodatne tretmane i da bude u fazonu "vama bi trebalo ovo ili ono", itd. Rekao mi čovek da mi je koža lepa i negovana i da mi ne treba ništa od teške artiljerije. Povremeno neka mezoterapija, dermapen i to je to za neko vreme.

Bila sam juce na prp, eno ga i dokaz na dvvd :lol:
Dr mi je rekao da je potrebno 2, 3 dana da se povuku tačkice i modrice od uboda i da se podstakne proizvodnja kolagena. Alisa, ti ne voliš igle i ovo nije tretman za tebe.
Invazivnije je puno od mezoterapije, boli ono bockanje iako namazu anesteziju :sad2:
Ono što mi se dopalo je da nije pokušavao da mi proda dodatne tretmane i da bude u fazonu "vama bi trebalo ovo ili ono", itd. Rekao mi čovek da mi je koža lepa i negovana i da mi ne treba ništa od teške artiljerije. Povremeno neka mezoterapija, dermapen i to je to za neko vreme.
Ma slošilo mi se čim sam videla onaj video. Ja pod iglu ni mrtva ne bih išla. Ni za kakvu lepotu ovog sveta. :sad2:
Baš me zanima da li ćeš biti zadovoljna ovim tretmanom.
A to što ti je rekao da ti treba povremeno mezoterapija, dermapen i ostalo... zar to nisu takođe neka struganja i slično?

Ma slošilo mi se čim sam videla onaj video. Ja pod iglu ni mrtva ne bih išla. Ni za kakvu lepotu ovog sveta. :sad2:
Baš me zanima da li ćeš biti zadovoljna ovim tretmanom.
A to što ti je rekao da ti treba povremeno mezoterapija, dermapen i ostalo... zar to nisu takođe neka struganja i slično?
to su sve tretmani koji podsticu prozivodnju kolagena, odrzavaju tonus, daju na svezini. nema mnogo vajde samo od mackanje krema, jbg. u takvim smo godinama :aha:

ajde ne kukajte, sta ja da kazem sa 56... bore su sastavni deo zivota, prihvatis ih kao deo sebe
a dosla sam da se pohvalim da sam juce posvetila dan sebi, uz sve ostalo sto sam radila
pa sam stavila masku na lice, neku Aveeno za podmladjivanje i bas se vidi razlika, tolika da sam morala i mm da je stavljam, svidelo mu se kako to na meni izgleda
zavrsila sam, za sada, sa raznim obavezama koje su me mucile, sad malo ja...

Ja sam otkukala samo prvu sedu jer mi je bio sok da u tridesetoj pocnem da sedim,medjutim genetika.Sad ogledalu prilazim samo bez naocara jer sam corava ko krtica pa taaaako fino ne vidim nista,ma bombonica :lol: Salu na stranu do pre godinu dana sam ludacki kupovala kozmetiku pa sam uhvatila sebe da imam par neotvorenih maskara,jedan zaboravljen nov ajlajner,neiskoriscenu paletu korektora,tri ruza u istoj nijansi pa sam se naljutila na sebe i rekla stop.Nesto sam podelila,nesto bacila i sad koristim ostatak.

e to - priroda je to lepo uredila, kad pocnes da staris slabi vid, a slabi vid i tvom partneru, ma lepota jedna, ne vidi se nista, nijedna bora...dok se ne stave naocare i ne zagleda izbliza, a ko jos to radi...
mi smo jedno vreme hteli da kupimo ono uvelicavajuce ogledalo, msm, imamo jedno, ali ne uvelicava bas previse, ima ih sad koji uvelicavaju 20 puta
onda smo se u radnji pogledali u to ogledalo - fuj, bljak, na sta to lici - ne kupujemo!!! :D
ali me, tj. nas, izludjuju dlacice koje rastu na nemogucim mestima na licu i rastu brzo, a neke su tanke svetle, neke jake i crne, svejedno ne vidis da ih iscupas - mora da bude suncan dan, mnogo svetla, tebi oci odmorne, e onda moze....lepote starenja...
eto iskuka se forumaska baba za sve pare :D

Back