zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ne promeniš instruktora?Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
Na kom autu vršiš obuku?Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
Golf5Na kom autu vršiš obuku?
Nije on debil nego ti nemaš pojma. Moja baba je to zvala "sedi drvo na drvo"Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
U pravu si na moju žalost.Za vožnju sam glupa ko noć.Ali se ne predajem dok ne bankrotiram .Nije on debil nego ti nemaš pojma. Moja baba je to zvala "sedi drvo na drvo"
Da to sam ja ,jadna i bednaA ovo beše ona gospoja što sam je ja na onoj pre temi savetovao da nikako ne polaže vožnju?
Da to sam ja ,jadna i bedna
Jel ste vozač,meni se svet deli na vozače i ne vozače.Vozači su za mene posebna,inteligentna ,svemirska bića a sposobnost za vožnju mi se čini ko nuklearna fizika.Nisi jadna i bedna, nikako. Samo možda nije vreme za vožnju. A i šta će ti. Lepše je šetati, taksi i autobus su sve kad se sabere i jeftiniji i lakši od vožnje. Možeš biciklu leti. Žao mi je što si se razočarala ali ima lepših stvari kojima možeš da se zanimaš.
Nije baš tako. Znam dosta nekih ljudi koji su kupili dozvole pa posle naučili i evo ih voze. A nije obavezno da su oni koji su legalno položili bolji vozači.U pravu si na moju žalost.Za vožnju sam glupa ko noć.Ali se ne predajem dok ne bankrotiram .
Tako je! Nema predaje... Mnogi su kupili dozvole pa posle učili da voze. A nije garancija da znaju dobro da voze oni koji su polagali legalno.U pravu si na moju žalost.Za vožnju sam glupa ko noć.Ali se ne predajem dok ne bankrotiram .
Ne znam što mi se čini da sam ovo već pisao.Nije baš tako. Znam dosta nekih ljudi koji su kupili dozvole pa posle naučili i evo ih voze. A nije obavezno da su oni koji su legalno položili bolji vozači.
Tako je! Nema predaje... Mnogi su kupili dozvole pa posle učili da voze. A nije garancija da znaju dobro da voze oni koji su polagali legalno.
Jel ste vozač,meni se svet deli na vozače i ne vozače.Vozači su za mene posebna,inteligentna ,svemirska bića a sposobnost za vožnju mi se čini ko nuklearna fizika.
Na žalost moju nije šala
Nadam se da je ovo šala.
Evo je mrzim da vozim. Znači mislim da ne postoji stvar koju toliko ne volim da radim kao što je vožnja. Nikad se na to nisam ložio. Ni kad sam bio klinac. Položio sam vožnju samo zato što me je otac naterao kad sam napunio 18. Poslednjih 15 godina sam profesionalni vozač. Ne izlazim iz kola.
Razumem da je to nekad korisno i da čovek, eto, treba da ima tu dozvolu, ali voziti treba samo kad baaaaš moraš
Prebaci se u Pancevo.Instruktor mi je katastrofa ne zna da objasni i Ćaci je.Ubiću se ,šećer mi skočio i pritisak od debila.
Znaci profesionalni vozac koji mrzi voznju
Nadam se da je ovo šala.
Evo je mrzim da vozim. Znači mislim da ne postoji stvar koju toliko ne volim da radim kao što je vožnja. Nikad se na to nisam ložio. Ni kad sam bio klinac. Položio sam vožnju samo zato što me je otac naterao kad sam napunio 18. Poslednjih 15 godina sam profesionalni vozač. Ne izlazim iz kola.
Razumem da je to nekad korisno i da čovek, eto, treba da ima tu dozvolu, ali voziti treba samo kad baaaaš moraš

Čini mi se da sam luda
Nemoj takoDa to sam ja ,jadna i bedna
Znaci profesionalni vozac koji mrzi voznju![]()