Ma nikako mi ne ide to učenje vožnje

Мене је обучавао један познаник из околине Руме, пошто је од раније имао неко предзнање, возио без возачке, не регистрован ауто, да, а обојица смо у исто време радили тестове, ја два пута, он једном, ја на возачки трипут, он не знам ни да ли је положио, небитно, мислим с обзиром на данашње критеријуме, број школских часова, плус колико све то кошта, да је лакше онима у мањим градовима, пар раскрсница и ти си као неки возач, а када одеш тамо где су све сами манијаци, тек онда видиш шта је џунгла на асвалту, срећно ти било, па да частиш

Nisi jadna i bedna, nikako. Samo možda nije vreme za vožnju. A i šta će ti. Lepše je šetati, taksi i autobus su sve kad se sabere i jeftiniji i lakši od vožnje. Možeš biciklu leti. Žao mi je što si se razočarala ali ima lepših stvari kojima možeš da se zanimaš.
Jel ste vozač,meni se svet deli na vozače i ne vozače.Vozači su za mene posebna,inteligentna ,svemirska bića a sposobnost za vožnju mi se čini ko nuklearna fizika.

U pravu si na moju žalost.Za vožnju sam glupa ko noć.Ali se ne predajem dok ne bankrotiram .
Nije baš tako. Znam dosta nekih ljudi koji su kupili dozvole pa posle naučili i evo ih voze. A nije obavezno da su oni koji su legalno položili bolji vozači.
U pravu si na moju žalost.Za vožnju sam glupa ko noć.Ali se ne predajem dok ne bankrotiram .
Tako je! Nema predaje... Mnogi su kupili dozvole pa posle učili da voze. A nije garancija da znaju dobro da voze oni koji su polagali legalno.

Jel ste vozač,meni se svet deli na vozače i ne vozače.Vozači su za mene posebna,inteligentna ,svemirska bića a sposobnost za vožnju mi se čini ko nuklearna fizika.

😀😀😀
Nadam se da je ovo šala.
Evo je mrzim da vozim. Znači mislim da ne postoji stvar koju toliko ne volim da radim kao što je vožnja. Nikad se na to nisam ložio. Ni kad sam bio klinac. Položio sam vožnju samo zato što me je otac naterao kad sam napunio 18. Poslednjih 15 godina sam profesionalni vozač. Ne izlazim iz kola.
Razumem da je to nekad korisno i da čovek, eto, treba da ima tu dozvolu, ali voziti treba samo kad baaaaš moraš

😀😀😀
Nadam se da je ovo šala.
Evo je mrzim da vozim. Znači mislim da ne postoji stvar koju toliko ne volim da radim kao što je vožnja. Nikad se na to nisam ložio. Ni kad sam bio klinac. Položio sam vožnju samo zato što me je otac naterao kad sam napunio 18. Poslednjih 15 godina sam profesionalni vozač. Ne izlazim iz kola.
Razumem da je to nekad korisno i da čovek, eto, treba da ima tu dozvolu, ali voziti treba samo kad baaaaš moraš
Na žalost moju nije šala

😀😀😀
Nadam se da je ovo šala.
Znaci profesionalni vozac koji mrzi voznju :hahaha:

Back