Ма какав Тадић, Николић, Коштуница и остала боранија...

Da bi sve to sto si naveo moglo iole da funkcionise potrebne su nam infrastruktura i dobar transport. A kao sto znas zeleznica nam je katastofa, a i putevi nam nisu bog zna sta.

Drugo konkurencija za turisticke usluge je veca nego ikada. Bio sam u Septembru na jugu Italije, a to ti je kraj gde raja zive skoro iskljucivo od turizma i poljoprivrede vec 30 godina. Ima tu dosta seoskog turizma, dosta se i oglasava, drzava je tu ulozila milijarde. Gradici i sela su su zaista predivna, kuce lepo uredjene. Italijani imaju dobru reputaciju sto se tice hrane, koja je zaista izvanredna. Uprkos svim tim pogodnostima jos uvek ima dosta bede i kriminala.

Наравно да су нам потребни инфраструктура и путеви (или бар доста хеликоптераz:), мада се поводом овога и не шалим), па и добар транспорт.
Конкуренција важи за сличне делатности, у случају руралног туризма за сличне амбијенте и укупан екосистем.
Југ Италије и Србија нису превише компатибилни да би једно другом конкурисали.
А што се тиче беде, и нарочито криминала, то је данак "традицији" југа Италије и показ заправо недовољне заинтересованости државе да се ангажује око решавања тих проблема.
Италији (италијанском капиталу) је ипак важнији индустријски север.
А наш однос према свему томе ће бити по много чему нов и итекако радикалан.
Максимално ћемо упослити становништво.
Предност наших недостатака је у томе што се не можемо ослањати ни на шта осим на реалност и креативност.
А ово последње стоји у основи настанка сваког просперитета и богатства.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/435279-Da-složimo-kockice

Иначе идеја је да то буде странка која би охватила простор умерене деснице и центра, у економском и политичком смислу. Углавном би се млади људи који су сада студенти укључили у рад будућег покрета/странке. Не бих све да откривам пре времена али биће то нешто потпуно ново на политичкој сцени Србије, различито од до сада постојећих понуда.

Ако се слажеш са Франковом политиком...имаш и мој глас!

A ja pomislo da si ti Secorovski!

WRONG5.jpg

:lol:

Predao se, po sopstvenim rečima, jer je imao poverenja u Koštunicu. Iz toga logično slede dva zaključka: imao je poverenja da će izvući neki dil sa Koštunicom, a to se ne dobija bez nekih naznaka i obećanja; i drugi, da je Koštunica pogazio te naznake i obećanja, dakle Koštunica je ili indirektno podržavao Legiju ili je ispao jajara i pogazio obećanje.
Što se tiče "prekoračenja ovlašćenja" u sablji, nije ih bilo dovoljno. Lično bih svu tu bagru streljao.
Nekako mi prirodno ide uz tvoj "mentalni" sklop da ne smatraš Legiju državnim neprijateljem.

Niti su imali dil, niti se Legija tome nadao, on je znao sta ga cheka, rech je jednostavno o tome da je imao dovoljno poverenja u Kostunicu, jer je znao da je posten, a Legija nikakvu pomoc nije ni trazio, a ni ocekivao, niti bi mogao da je dobije od Kostunice.

Legija definitivno nije drzavni neprijatelj broj 1:lol:

Mislim da si malo nerealan...:)

Poslednja izmena:
RS je nekako najslobodnija srpska zemlja po mom shvatanju...iako je unutar BiH, prosto pritisak kako stranaca, tako i susjeda i unutrasnjih faktora danas teze razara RS nego sto je to slucaj sa SRB i CG. Srecan dan Republike ! Jos jednog dana da postane Knezevina i bio bih veoma radostan...mi u BGD i u Crnoj Gori sa ponosom gledamo na Srpsku Republiku...cak bi u mnogim stvarima htjeli da se ugledamo na nju (sabornost, nacionalno jedinstvo, odanost Crkvi, posvjecenost tradiciji, cuvanje nacionalne osobenosti).

Back