Ма какав Тадић, Николић, Коштуница и остала боранија...

Ne odgovoram na gluposti,, samo na pametne postove:)
ali ako bi da malo chatujemo ovde na nekoj temi - to moze:lol:

nekako si zabavan u svom neznanju:)
To su činjenice, nesrećo.
A šta misliš o tome što je nepismena baba, pardon, ministarka obrazovanja, izbacila teoriju evolucije iz sistema obrazovanja? I ti "misliš" da je Zemlja stara par 'iljada godina? :D :D :D

zasto 2016? zasto ne 2012? Mozda zato sto ces postati punoletan 2016? Ako ova garnitura politicara dobije vlast na sledecim izborima do 2016 Srbija ce biti totalno ekonomski upropastena,razdvojena na 3 dela, razjedinjena i posvadjana, jos vise ponozena tako da necete imati sta da spasavate.

Za izbore 2016 cu imati vise slobodnog vremena nego sada, a i bicu zreliji. Premlad sam da za 2012 spremam nesto.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ma ok, gosco, od tebe se drugo ni ne očekuje. Tvoj "neboranijski" koštunica ima rešenje za sve, samo ga, ne znam zašto, krije od naroda, a posebno ga je krio dok je bio u poziciji da ga primeni, kao premijerz:mrgreen:

Ali, never mind. Ako milioni budu mislili i birali kao ti, svako svoju genijalnu boraniju, to i dalje neće dokazati da se ne radi o boranijama. Biće i dalje ovako i gore.
I to je aksiom.

...tebe nešto.

glasaću za tu tvoju nepostojeću partiju, ko razume suštinu Gošćine politike ima potencijal da spase Srbiju :)

Ne odgovoram na gluposti,, samo na pametne postove:)
ali ako bi da malo chatujemo ovde na nekoj temi - to moze:lol:

nekako si zabavan u svom tom tvom neznanju:)

ako te Kostunica izneveri...

Телефон Министарства за државну управу и локалну самоуправу, где се можете распитати како да постанете један од 10000 оснивача АПС:

011 2685 379

ako te Kostunica izneveri...

Телефон Министарства за државну управу и локалну самоуправу, где се можете распитати како да постанете један од 10000 оснивача АПС:

011 2685 379
Pisala sam ovo vec vise puta...:
Kostunica me nikada nije izneverio, a ako bi se to i dogodilo nemam problem da promenim misljenje:)

prvo majmun, a sad si i kokoska...:lol:
ti bas volis sam sebe da vredjas:lol:

ja cu reci samo ovo:
onomatopeje i neznanje:)

Čim napišeš nešto što je povezano i sa smislom, onomatopeje prestaju.

Aaaaa...šta misliš o tome što ministar policije, bivši obijač trafika, nije pokrenuo istragu o tome gde se i kod koga krio najtraženiji kriminalac, diler droge i ubica Premijera?

Aaaaa...šta misliš o tome što ministar policije, bivši obijač trafika, nije pokrenuo istragu o tome gde se i kod koga krio najtraženiji kriminalac, diler droge i ubica Premijera?

Diler droge je bio zajedno sa premijerom , a on ga lichno nije ubio. Moram da dodam da je Legija tolika majmunchina da jednostavno on nije mogao to sve da isplanira. Ne kazem da nije uchestvovao , ali da je on planirao z:cry:

Diler droge je bio zajedno sa premijerom , a on ga lichno nije ubio. Moram da dodam da je Legija tolika majmunchina da jednostavno on nije mogao to sve da isplanira. Ne kazem da nije uchestvovao , ali da je on planirao z:cry:

Naravno da sitni obijač iz Jerkovića nije to sam isplanirao. U tome je problem.

Čim napišeš nešto što je povezano i sa smislom, onomatopeje prestaju.

Da li je on u to vreme bio ministar?Napisi ime da znam o kome pricas..jer ovakve biografije ima pola nasih politicara, pola Srbije, a mozda i ti:)

Pa to ti je Jočić, ćero, on ti je tad bio ministar. Visoki funkcioner DSS i sve.

znam ja sta ti hoces da kazes i na koga mislis, ali jednostavno gresis...
Djindjic bi bio ubijen i ovako i onako, to niko nije mogao da spreci..i sam Djindjic je to znao, najveca krivica je Djindjiceva - mogao je da se bolje zastiti.

To su činjenice, nesrećo.
A šta misliš o tome što je nepismena baba, pardon, ministarka obrazovanja, izbacila teoriju evolucije iz sistema obrazovanja? I ti "misliš" da je Zemlja stara par 'iljada godina? :D :D :D
U bibliji se kaze jasno da je prvi covek Adam ziveo pre 6000 godina. Posto je Adam napravljen od gline 6 dana po osnivanju zemlje, onda je zemlja stara 6000 godina. Zar to nije logicno?

Back