lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
jok, ti si
Odlicno,i sta je tvoj konkretni odgovor ili mozda trazim previse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok, ti si
Eto da ne crtam vise.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dosta vise podele gradjana po nacionalnoj pripadnosti... slazem se. Svi trebaju da osjecaju Srbiju kao svoju domovinu. Ali Dulic kao hrvat ne smije to da kaze za srbe ako nista drugo po onoj "..covjestvo je kad drugoga branis od sebe.."
dosta je sto su nas bombardovali...pitanje je zasto su nas bombardovali. Za tu istinu se treba boriti.
dosta je politicara sa kojima se sprda svet...Mislio sam na Tadica&Co, Priznajem Ceda je gospodin za njega.
dosta je ljubljenja ruku olbrajtovoj jer ona koliko znam nije vise aktivna...Ubica je ubica i osobe treba nazvati pravim imenom. Za to ljudi donose zakone..nazalost danas zakoni ne vaze..samo sila
dosta prijatelja ..dosta prijatelja koji ti donose Danajske darove..sa takvima mudro i drzati na distance..ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se biju
dosta cankolizaca, vreme je za prave patriote koji idu u crkvu...dosta tvog komunizma koji nam je i dosao glave
dosta da srbija puzi, sad neke patriote oce i da je sahrane... ako nemas dostojanstvo niko te nece cijeniti... bices obicna dvorska budala...nema to veze sa lopatama... za obraz se gine..a zanm da ti radije podvijes rep..
Kad je Srbija dostojanstvena i ja sam dostojansten! Hoću da hodam uspravno i gledam svakoga pravo u oci,jer nemam čega da se stidim! ...odrastao sam ja i za tebe prosao i sito i reseto...sa svojim razmisljanjem zapitaj se ko je stvarno psihopata
Neću da me brukaju prodane i nesposobne duse i da zbog njih poginjem glavu! [znaci tako ti o svojim roditeljima] Hoću i dalje da pricam o Kosovu uzdignute glave!! [ko ti brani] i ja volim price o kosovskom boju.[jesi gledao onaj film sjajan je]
Neću tudje ali mi NE DIRAJTE moje! [potpisujem privatna svojima je svetinja.]...
ako potpisujes da je privatna svojina odakle ti pravo da ti odlucujes o necijoj drugoj privatnoj svojini koju takodje treba da stiti drzava... sto ne podrzis zastitu privatne i drzavne imovine na Kosovu..Ko ti daje za pravo da poklanjas nesto sto nije tvoje?
Neću da me ti isti, mene i moje potomke trajno obiljeze kao zločince!! [jer si bio na ratistu uradio nesto lose drugom ljudskom bicu? ovo postaje sve zanimljivije] Ništa toga nije vrijedno!! Istina je malo drugacija od one kojom ti sebe lazes...ili ti je diktira Soros
Dosta vise ispiranja mozgova i prevara!!!...Pravljenje od lazi istine..i obrnuto..Tadic&Co
Hoću ISTINU pa ma kako ona lijep ili ruzno zvucala! bice nesto od tebe, sad pricamo istim jezikom, jos malo pa ces postati demokrata...Demokrata sam ja odavno..ali sa klovnovima iz DS-a ne mogu da budem zajedno...
Hoću da Srbiju vode DOSTOJANSTVENI ljudi!! Kostunica!
Hoću da se ponosim Srbijom!!!![]()
ako oces tom merom i tim jezikom... meni je dosta vas za jekavicom koji sigurno niste to naucili u srbiji dolazite ovde i solite pamen drugima.
jer ti se svidja da neko razgovara tako sa tobom? dulic barem govori kao srbin a ti sto dodajes j u svaku rec to sigurno nisi naucio u srbiji
Eto da ne crtam vise.
ako oces tom merom i tim jezikom... meni je dosta vas za jekavicom koji sigurno niste to naucili u srbiji dolazite ovde i solite pamen drugima.
jer ti se svidja da neko razgovara tako sa tobom? dulic barem govori kao srbin a ti sto dodajes j u svaku rec to sigurno nisi naucio u srbiji

Kao prvo,obrazovani studentu nije jekavica,nego ijekavica,ali izgleda da si spavao na casu srpskog jezika u osnovnoj skoli,a kao drugo o Dulicu je i suvisno govoriti,sve se zna,i kao trece u Srbiji je bio izvorni srpski jezik ijekavskog narecja i mnogo je stariji od danasnje ekavice.Medjutim,prespavao si i casove istorije svog naroda.
Ma daj bre, sta ti je...zasto coveka nazivas srbinom kad se on izjasnjava kao Jugosloven i hrvat:kao prvo on je hrvat po roditeljima rodjen je ovde u srbiji cini mi se, a sto se mene tice moze da se i izjasnjava kao hrvat verujem i da radi to [ne znam],
ali sve dok je bolji srbin i patriota od ljudi kao sto ste vi i vasi politicari i sve dok ljudi daju glas za njega na izborima on ima sva prava.
a ti lepo brate srbine koji govoris jekavicu, koju ne govore ljudi iz srbije, izadji na izbore pa vidi koliko ce tebi ljudi dati glasova.
a to da dulic nesme da se bavi politikom zato sto je hrvat to sam cuo ja na tv-u od cenjenog profesora paroskog sa pravnog falkuteta koji zna da brani ratne zlocince a ne zna kao covek koji predaje na pravnom falkutetu da su svi gradjani jednaki pod zakomom i da svi imaju ista prava i obaveze bez obzira na nacionalnu pripadnost.
i ne znam zasto vise nedobije otkas za falkuteta za takve kardinalne gluposti [on treba da uci nesto studente?]

kao prvo on je hrvat po roditeljima rodjen je ovde u srbiji cini mi se, a sto se mene tice moze da se i izjasnjava kao hrvat verujem i da radi to [ne znam],
ali sve dok je bolji srbin i patriota od ljudi kao sto ste vi i vasi politicari i sve dok ljudi daju glas za njega na izborima on ima sva prava.
a ti lepo brate srbine koji govoris jekavicu, koju ne govore ljudi iz srbije, izadji na izbore pa vidi koliko ce tebi ljudi dati glasova.
a to da dulic nesme da se bavi politikom zato sto je hrvat to sam cuo ja na tv-u od cenjenog profesora paroskog sa pravnog falkuteta koji zna da brani ratne zlocince a ne zna kao covek koji predaje na pravnom falkutetu da su svi gradjani jednaki pod zakomom i da svi imaju ista prava i obaveze bez obzira na nacionalnu pripadnost.
i ne znam zasto vise nedobije otkas za falkuteta za takve kardinalne gluposti [on treba da uci nesto studente?]
Mada uzaludno je raspravljati ovom LDP akademskom intelegencijom,sam nick sve govori,a nista nije slucajno.
E,kakav klasicni LDP licemer,ovamo borci za nacionalne manjine,protiv diskriminacije bla bla,a proziva coveka sto govori ijekavicom.I jos je prespavao casove iz geografije svoje zemlje,jer ne zna da ljudi iz Srbije govore ijekavskim narecjem i to npr u Prijepolju(gle cuda nije Prepolje).I jos bi da skida profesore sa univerzitetaMada uzaludno je raspravljati ovom LDP akademskom intelegencijom,sam nick sve govori,a nista nije slucajno.
stariji jeste ali se odavno u srbiji neuci u skolama i negovori u narodu, to je mogao da nauci samo preko grane, vidi se da je dodjos [ili mislis da tako govorimo u srbiji?] a govori i soli pamet drugima.
nebi ovo nikada spomenuo da ne vredja gradjane moje drzave srbije, i ako oce da ja njega postujem i tolerisem bez obzira da li govori jekavicu,ijekavicu,ekavicu,arabski ili je dosao preko grane, onda nek nedira i nevredja i neponasa se bahato kao da je srbija samo nejgova i neoduzima prava gradjanima moje drzave sa kojima zivim, sa kojima se druzim ili su mi komsije.
1. To je karakteristika svakog politichara, nije to Tadic izmislio.
2. Pogledaj pod 1.
3. To je, barem do sad, bilo neshto za shta je stalno kritikovan Koshtunica, ali OK, sad je ochigledno kojoj opciji se on priklonio, tako da se sad za to mozhe kritikovati Tadic.
4. Pa gle, kad Mladic pobije mnogo nevinih ljudi (necu o brojkama...) u Srebrenici, on je time vec ukaljao ugled svog naroda, kao jedan njegov general. To shto Tadic priznaje da se to stvarno dogodilo i ne prducka kako je rech o vatikansko-masonskoj zaveri, mozhe biti samo dobro, kad je nash ugled u pitanju, nikako loshe.
5. To me podseti na onaj vecherashnji Nikolicev nastup na RTS2, chini mi se. Kad prvo kazhe "Mi cemo dosledno sprovoditi sve zakone." pa kad ga voditelj pita za zakon o saradnji sa Hagom, ovaj poche da zamuckuje u stilu : "Ko bre? Dabre? Shta bre?" i da toliko veshto mulja, da sam ja puk'o od smeha. Vidi se da je lisac i po.![]()
6. E ako ovo nije glavna osobina SRS i DSS, onda stvarno ne znam shta je.![]()
7. Opet, pogledaj pod 1.
Ali, u sushtini, ti si jednostavno ovde opisao sasvim tipichnog politichara, osim, eventualno, ove chetvrte stavke.
Kombinacija demagogije, prepredenosti i licemerstva. Sasvim prosechan politichar.

Ako si toliko ''liberalan'' kako ti smetaju ''dodjose''mada nisam siguran da ta rec uopste postoji u recniku.i nije vredjanje necega kada neko kaze istinu,mada ume da zaboli,ali isto tako ponekad i treba nesto nazvati pravim imenom kada prevrsi meru.I bolje bi bilo da si se vise druzio sa skolom,posto ti i pravopis skripi,a pretendujes da budes LDP akademski gradjanin
...a da si se rodio u beogradu naucio bi nesto o toleranciji ipak je ovo metropola.
Izvinjavam se sto nisam preveo post koji govori o Dulicuon se gadja sa j da li je hrvat,bosanac to mu nepise na celu a hrvati pricaju jekavicom mogao sam da pomenem i ijekavicu ali posto je pominjao dulica zgodno mi bilo.
i kao sto vidis ja branim nacionalne manjine ali nedozvoljavam da mi dodje neki dodjos [koji se predstavlja velikim srbinom] i napada ih, proziva da nisu srbi i da im za to oduzima pravo koja je on sa svim pravom usvojio za sebe.
e za takve nema tolerancije i njih cu uvek da smestim na svoje mesto i ima da ih zovem dodjosima. a da si se rodio u beogradu naucio bi nesto o toleranciji ipak je ovo metropola.
sve moze, ali nema tolerancije za nevaspitanje,nepostovanje i bezobrazluk
Shta hocesh da kazhesh? Da su svi Beogradjani tolerantni ili da oni koji nisu Beogradjani nisu tolerantni?
Pretpostavljam da je ovo prvo u kombinaciji sa lokal-patriotizmom.
Eto, ja kao tvoj sugradjanin, se ne mogu slozhiti sa tobom.
Iz prostog razloga shto si tu tvrdnju izgradio na generalizacijama i stereotipima, shto je stvarno besmisleno.
I nije lepo shto nazivash nekog "dodjoshem", i da ga kritikujesh jer se on "gadja naokolo sa J", "napadajuci" nekog, bio on Jugosloven, Hrvat, Bunjevac, Srbin ili Kirgiz. Taj izraz, osim ako se ne radi o onoj Balashevicevoj pesmi, uglavnom predstavlja oblik negativne diskriminacije.
I ja sam zakolutao ochima kad je zapocheo uvodni post sa "...Hrvat Dulic...", ali nije lepo da se spushtash na njegov nivo, ako ne i na nizhi.
Ako vec ne volish nevaspitanje, neposhtovanje i bezobrazluk, onda barem budi dosledan.
izgleda da tebi citanje nije jaca strana,da si citao pazljivije i malo manje zlonamerno ja sam napisao da ljudi koji omalazavaju gradjane drzave u kojoj ja zivim zbog drugacije nacionalne pripadnosti ili bilo koje druge razlike i oduzimaju im prava koja sebi sirokogrudo daju a dosli su od nekuda su za mene dodjosi i nazivacu ih tako sve dok se neuklope u zakone ove zemlje [koji kazu da su svi gradjani jednaki pod zakonom, i da svi imaju ista prava i obaveze] i ne krenu da postuju gradjane srbije i moje prijatelje i komsije
Shta hocesh da kazhesh? Da su svi Beogradjani tolerantni ili da oni koji nisu Beogradjani nisu tolerantni?
Pretpostavljam da je ovo prvo u kombinaciji sa lokal-patriotizmom.
Eto, ja kao tvoj sugradjanin, se ne mogu slozhiti sa tobom.
Iz prostog razloga shto si tu tvrdnju izgradio na generalizacijama i stereotipima, shto je stvarno besmisleno.
I nije lepo shto nazivash nekog "dodjoshem", i da ga kritikujesh jer se on "gadja naokolo sa J", "napadajuci" nekog, bio on Jugosloven, Hrvat, Bunjevac, Srbin ili Kirgiz. Taj izraz, osim ako se ne radi o onoj Balashevicevoj pesmi, uglavnom predstavlja oblik negativne diskriminacije.
I ja sam zakolutao ochima kad je zapocheo uvodni post sa "...Hrvat Dulic...", ali nije lepo da se spushtash na njegov nivo, ako ne i na nizhi.
Ako vec ne volish nevaspitanje, neposhtovanje i bezobrazluk, onda barem budi dosledan.
O pa za pocetnika u klubu mislilaca nisi los..
Pa nisu bas svi politicari po istom sablonu. Poenta je prepoznati odgovorne ljude, prepoznavati karakter te osobe a ne samo aminovati sto dolazi od njih. Ovo drugo je idolpoklonstvo i pretvara se u navijanje...bas kao na fudbalskoj utakmici.
Kad vec pominjes Mladica treba i da pomenes ono sto je prethodilo Srebrenici:...Cestitanje Bozica srbima sa nozem u ruci...i klanja koja je radio Oric.
Sem toga Srbrenica je misterija u kojoj je ukljucena i CIA. Ta nemoj mi reci da verujes da zaista zapad hoce da ga uhapsi. Citaj malo i druge izvore. Nije Mladic bio toliko glup da zrtvuje Republiku Srpsku zarad Srebrenice. Mozda je to bas i bila cena RS. O tome ce se znati mnogo vise i mnogo kasnije. Mada se cifre jos uvek ne slazu. A otkud ti znas da su bili nevini? Ko je klao srbe u Kravici..citaj malo izvestaje UNPROFOR-a o dogadjanjima pre Mladica.
Ne pominjanje zlocina sa druge i trece strane i naglasavanje zlocina koji su pravili srbi je upiranje prstom u jednu stranu.
slazem se i ja sa tobom sve je to i moja poenta ali moras da ih nateras da budu u situaciju u koju oni guraju druge.
.
Navedi mi jednog politichara koji nije po tom shablonu?
Mislim da me nisi shvatio, naveo sam ti samo primer, koji ti je sigurno poznat. Ne mora uopshte da se radi o Mladicu i Srebrenici. Kitomir Kurchubic je pobio 10 000 nevinih Peruanaca kao srpski oficir, u ime srpskog naroda, i to ceo svet zna, chime je ugled Srba ukaljan. Kad to predsednik drzhave prizna i osudi, to nije nikakvo ocrnjivanje svog naroda, nego priznavanje i ogradjivanje od zlochina. Na nash ugled to mozhe delovati samo pozitivno, nikako negativno.
Iskreno, mislim da je on u Rusiji, a verovatno i Karadzic sa njim.
Mislio sam "nevini" u smislu "nevin dok se ne dokazhe kriv". Pa naravno da ja ne mogu znati shta je svako od tih...(ponavljam, ne bih o brojkama)...ubijenih, radio. Medjutim, oni nisu ni za shta ni optuzheni, ni osudjeni, jer nisu to dozhiveli.
Ogavno mi je to opravdavanje zlochina tim "A shta su oni nama?", tako da mene mozhesh da zaobidjesh, ako cesh o tome da kuckash.
I mani se tih teorija zavera. Imaju smisla i mogu biti zanimljive do odredjene granice, medjutim chovek se prechesto izgubi u njima, pa izgubi i dodir sa realnoshcu.
I to pravljenje Antihrista od Sorosha...![]()
Ou brader...![]()
.on je poslednji,ako ima imalo sluha i da kazem morala,koji treba da kaze da su Srbi najvise krivi za genocide i da su maltene genocidan narod,pa da je i sve tako,a nije.Nadam se da si me razumeo
Slazem se sa principom da je neko nevin dok se ne dokaze da je kriv. I dobro je sto se predsednik ogradio od zlocina.Navedi mi jednog politichara koji nije po tom shablonu?
Mislim da me nisi shvatio, naveo sam ti samo primer, koji ti je sigurno poznat. Ne mora uopshte da se radi o Mladicu i Srebrenici. Kitomir Kurchubic je pobio 10 000 nevinih Peruanaca kao srpski oficir, u ime srpskog naroda, i to ceo svet zna, chime je ugled Srba ukaljan. Kad to predsednik drzhave prizna i osudi, to nije nikakvo ocrnjivanje svog naroda, nego priznavanje i ogradjivanje od zlochina. Na nash ugled to mozhe delovati samo pozitivno, nikako negativno.
Iskreno, mislim da je on u Rusiji, a verovatno i Karadzic sa njim.
Mislio sam "nevini" u smislu "nevin dok se ne dokazhe kriv". Pa naravno da ja ne mogu znati shta je svako od tih...(ponavljam, ne bih o brojkama)...ubijenih, radio. Medjutim, oni nisu ni za shta ni optuzheni, ni osudjeni, jer nisu to dozhiveli.
Ogavno mi je to opravdavanje zlochina tim "A shta su oni nama?", tako da mene mozhesh da zaobidjesh, ako cesh o tome da kuckash.
I mani se tih teorija zavera. Imaju smisla i mogu biti zanimljive do odredjene granice, medjutim chovek se prechesto izgubi u njima, pa izgubi i dodir sa realnoshcu.
I to pravljenje Antihrista od Sorosha...![]()
Ou brader...![]()

Vidi,ti bi sve bio u pravu,da ovaj svet nema dvostruke arsine,nazalost.Ako se vec ostali prave ''mutavi''sto bi se mi izletali i pravili se ''veci katolici od pape''.To sto imas dobre namere se nazalost koristi kao slabost i dalje pritiskanje i omalovazavanje.E,taj obrnuti sistem vrednosti,nazlost,upravo kreiraju takvi kao sto je Soros,koji silom i novcem dovode do toga da mi o ovome raspravljamo