Ma dal je moguce?

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
11.104
Citam malo po malo i vidim, svi strani mediji velicaju druga naseg prelepog Borisa.
Shvatio sam da je to njihovo detence i ovo je za njih odlicno uradjen domaci kod uciteljice gde je dobio 5.
Da li su i ti strani mediji toliko coravi da misle kako je BoTa uradio pravu stvar?
Ovo sto je BoTa ucinio je hvatanje za slamku... Ali... Ta slamka mu nece pomoci, pada vlada BORISEE!!

Citam malo po malo i vidim, svi strani mediji velicaju druga naseg prelepog Borisa.
Shvatio sam da je to njihovo detence i ovo je za njih odlicno uradjen domaci kod uciteljice gde je dobio 5.
Da li su i ti strani mediji toliko coravi da misle kako je BoTa uradio pravu stvar?
Ovo sto je BoTa ucinio je hvatanje za slamku... Ali... Ta slamka mu nece pomoci, pada vlada BORISEE!!
Tamo neke godine neko je obavio svoj zadatak....NEMA VISE JUGOSLAVIJE!

Boris Tadic je u Srbiji obavio svoj zadatak:evil::evil::evil:

..mislim da ova vlada radiće dok ne istekne im mandat , ili dok gospodari radnog logora zvani "šumadijsko-moravski sabirni centar" ne odluče suprotno ...u te gospodare lagano se ugurava i kineska karika ---te nije to jednostavno tako ( mislim na to da objavi pala vlada ) ...on ima problem kako da ostane u još jednom mandatu u izvršnoj vlasti ( primer putin ili pak milo )...dakle , uradiće sve potrebno za još jedan krug na ringišpilu...računa da vreme briše sve političke zločine sistemom potiskivanja....
...dakle, to nije hvatanje za slamku , to je jurnjava za mandatom ...

Back