M3plugin.dll

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nikoneko

Ističe se
Poruka
2.479
pozdrav svima,imam problem kada startam računar izbaci mi neki error nemože da pokrene m3plugin.dll c:program 1 mywebs 1 bar 1 bin m3plugin.dll.E sad išao sam po internetu i tamo piše da je možda to neki virus,ja sam skidao neke skrinsejvere pa mi je nod to sklonio u karanten možda je od toga.Ono što mene zanima je dali ja mogu da to obrišem bez opasnosti za sistem ,i još nešto kada uđem u te program files pa u taj m3plugin pa u svojstva tamo piše da je fajl kreiran 10.6 a ja tada nisam ništa radio pa ako neko zna i još nešto pretraga interneta mi je jako usporena nemogu ni ovo da postavim

Tebi u stvari izbacuje ovakvu grešku: "Error loading C\PROGRA~1\MYWEB~1\bar\1.bin\M3PLUGIN.DLL
The specific module could not be found
"

Šta da ti kažem, navuko si spywarea, nisi trebao da instaliraš taj screensaver! Odmah uradi deinstall istog, a ako si instalirao i neki My Web Search toolbar ukloni i njega takođe. Nakon deinstalacije uradi Reboot kompa, onda otvori Program Files i potraži foldere MyWebSearch ili FunWebProducts i ako ih ima obriši ih! Zatim iskeniraj komp sa nekim anti-spyware programom tipa Spybot S&D, Spyware Doctor, Ad-Aware... i time bi trebalo da se rešiš napasti.

I za u pamet ubuduće, nikad više ne instaliraj Free Screesavere, raznorazne Smajlije, Kursore itd! ;)

samo da ti zahvalim DekiM šteka mi internet nešto ,uglavnom riješio sam ono ali izgleda da toga ima još a ne uspjevam da skinem spybot sad dali je do vremena ili je nešto drugo vidjeću .:ok:

Ok, nema na čemu.
Gledaj samo da skineš neki od onih programa što sam ti naveo (ne bi bilo loše da kombinuješ bar 2 takva programa) i da dobro pretreseš komp na pomenute napasti, jer to što ti on usporeno radi je siguran znak da tamo ima još nečega što treba da se odstrani! Pozzz ;)

Tebi u stvari izbacuje ovakvu grešku: "Error loading C\PROGRA~1\MYWEB~1\bar\1.bin\M3PLUGIN.DLL
The specific module could not be found
"

Šta da ti kažem, navuko si spywarea, nisi trebao da instaliraš taj screensaver! Odmah uradi deinstall istog, a ako si instalirao i neki My Web Search toolbar ukloni i njega takođe. Nakon deinstalacije uradi Reboot kompa, onda otvori Program Files i potraži foldere MyWebSearch ili FunWebProducts i ako ih ima obriši ih! Zatim iskeniraj komp sa nekim anti-spyware programom tipa Spybot S&D, Spyware Doctor, Ad-Aware... i time bi trebalo da se rešiš napasti.

I za u pamet ubuduće, nikad više ne instaliraj Free Screesavere, raznorazne Smajlije, Kursore itd! ;)

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back