M?

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Kada neko koga volite, sa kim ste bili dugo i raskinuli, želi da bude sa vama ponovo i to vam delima i rečima stalno govori, ali (ovo je problem) nikako da to ozvaniči, da li biste digli tu vezu u vazduh i bili sa nekim drugim, ili biste čekali, ma koliko dugo bilo potrebno toj osobi da se smisli šta hoće?

Imate seks, kontate da to znači da ste se pomirili, ali kada npr. treba da idete na venčanje svog brata i želite da on pođe sa vama, on kaže nešto tipa - pa što bih išao sa tobom kad mi nismo zajedno.

prvo, seks ne znači pomirenje
drugo, polomljeno može da se lepi, ali se naprslina uvek vidi
treće, ova tvoja postavka mi ne sluti na dobro
četvrto, grad je pun frajera

Kada neko koga volite, sa kim ste bili dugo i raskinuli, želi da bude sa vama ponovo i to vam delima i rečima stalno govori, ali (ovo je problem) nikako da to ozvaniči, da li biste digli tu vezu u vazduh i bili sa nekim drugim, ili biste čekali, ma koliko dugo bilo potrebno toj osobi da se smisli šta hoće?

Imate seks, kontate da to znači da ste se pomirili, ali kada npr. treba da idete na venčanje svog brata i želite da on pođe sa vama, on kaže nešto tipa - pa što bih išao sa tobom kad mi nismo zajedno.

Ni jedno ni drugo. Nego mu das rok da se smisli, pa posle dizes u vazduh ili ne. A dovoljan rok je nekoliko dana

joooj, girly, pa to mi mirise na cisto zavlacenje
ocigledno mu odgovara dzast sex, bez ikakvih obaveza..
iako ste bili zajedno, ne mora da znaci da sex znaci pomirenje, kao sto je nekada znacio, dok ste bili zajedno.. znas ono, zakacite se oko neke stvarcice i onda padne sex pomirenja..
neam pojma, mozda nisam u pravu, mozda mu samo treba vremena da se vrati na staru stazu, ali mi je ipak sumnjivo

msm da bih na tvom mestu zatvorila vrata for good

to se zove po srpski-zajebavanje

ako si sa nekim bila dugo,i doslo je do toga da te ta osoba tretira kao '' kresnemo se,al ja ne bih da idem jer kao mi nismo zajedno''.... sta ti to o njemu govori?
zao mi je da te obavestim al taj princ na belom konju nije uopste princ,a to sto jase je magare a ne beli konj. nisam sakrasticna prema tebi,vec prema njemu.

recima-da

delima-ne

zbog

'' ali kada npr. treba da idete na venčanje svog brata i želite da on pođe sa vama, on kaže nešto tipa - pa što bih išao sa tobom kad mi nismo zajedno. ''

delo- fail

zakljucak : nestabilan,neodlucan,shavta zdravo za gotovo
po sprki: kukavica

niko nije toliko bitan da bi ga cekala. vec bi trebao da shvati da si ti ta koja ne ceka nikoga.

cuj...cekati da se smisli...a tvoje zelje, sto ej tebi potrebno da te neko voli,tebi razumevanje da pruzi itd....

Poslednja izmena:

Imamo sex samo znaci da smo se ponovo nasli zbog sexa..ne zbog emocija..to bi mozda i moglo ako mi nikad nije ni znacila

sa moje tačke gledišta
nije ti ništa :)

prvo, ne bi čekao...
...drugo, loše kontaš...seks ne znači da ste se pomirili...misim...di ćeš lakšeg načina da opet sebe baciš u bedak živeći u toj zabludi...kad bi svaki seks značio uvod u nekui vezu...pa onda bi svi bili srećni iveseli...:lol:
...treće...što reče lepa sad će...to što jednom pukne, više nikad ne može da bude isto, ma kako bio lepak dobar...

al nikad nisam mogo da skontam kako neka može da gubi draoceno vreme čekajući nekog tipa koji očigledno nema nikakve ozbiljne planove s njom...
...misim...opet je tu sad će u pravu...pa pun grad momaka jeote...stvarno greota da pola mladosti provedeš uz jednog...

ova pesma dosta govori o tome

Dok se on smisli a i ti zajedno sa njim prodje vam zivot.

Ja se ne slažem sa ostalim učesnicima na temi... ne moslim da je problem on, nego ti.
Ukoliko on sve vrijeme i riječju i djelom pokazuje da želi da budete zajedno... šta očekuješ od njega? Na koji način da ozvaniči? Da li si ti uopšte pristala da budeš opet sa njim?
Ili njega puštaš da pokreće tu temu, da ti dokazuje ljubav, dok ti čekaš neki znak sa neba?
Da li on možda čeka da ti ozvaničiš?

Moguće da ću sada preći granicu pristojnosti, i ako se to desi, ti izignoriši, ali, ja sam tokom proteklog perioda stekla jedan malo čudan utisak po pitanu te tvoje veze. A utisak je taj da si ti tog dečka izigrala i izmanipulisala.
Pisala si da si zaljubljena u nekog drugog dok si živjela sa njim, na forumu si ostavljala poruke ljubavi, čas jednom, čas drugom... ti nisi tu iskrena.
Da li ti znaš šta želiš od tog momka?

Seks ne znači pomirenje... pomirićete se onog momenta kada sjednete jedno pred drugo i zrelo porazgovarate... kada otvorite karte i vidite da želite tu vezu. To što vi imate seks znači samo da ti više nisi nevina i da ne možeš više pisati kako čekaš pravog da mu pokloniš svoje djevičanstvo. Djevičanstvo je otišlo, a da li je došla veza- to ne znači.
On nije princ, ti nisi mala sirena... ovo nije bajka- već život.
Tvoja veza je trajala jako dugo... Ti vidi da li želiš da ona bude nastavljena. Samoća je teška, ali to sve prođe. Usamljenost ubija, ali nakon nekog vremena budeš u stanju da razmišljaš mirno i hladne glave, i tada znaš šta želiš... hoćeš li veze ili šeme, ili nećeš ništa... i šta god da izabereš, moraš stati iza toga, i ne dozvoliti ikome da tvoj izbor ocjenjuje i vaga. Imaš pravo na bilo koji izbor. Samo što su sada izbori ozbiljni, jer ti više nisi djevojčica. Posledice postoje.

PIL, post je okej, ni ja nemam niti mogu imati pravu predstavu o nečijoj sitauciji kroz slova bolje od slike i tona, pa razumem da kroz ono što pišem može da se stekne sijaset raznih utisaka, pozitivne i negativne prirode, kakva god da je istinska srž teksta, mog ili tuđeg, svejedno. Nisi nepristojna, samo si iznela svoje viđenje stvari koje strože od ostalih. Ne smatram to za nešto loše, iako nije pohvalno po mene.
On pokazuje da mu je stalo, ali pokazujem i ja. I pitala sam ga šta smo, ko smo... Znam šta želim i janso sam mu to stavila do znanja. Prošlo je više od pola godine od raskida, glave su se ohladile ali se i dalje vole, žele da pomire sve loše što ih veže i nastave zajedno dalje. Oboje imamo i šta da oprostimo, a i za šta da nam bude oprošteno. Nisam bila med i mleko, ali nije on. Pa ipak, prvi je počeo. Meni je trebalo tri godine od kad je on mene počeo da povređuje, da odem. Ono čime se ja ne ponosim je ono što sam uradila posle raskida, ne pre.
Sve između tad i sad, jedna je velika zbrka. Toliko haotična da je malo šta jasno osim želje da budemo jedno s drugim.

e, meni sad nije jasno... vi ste raskinuli, prošlo je 6 meseci, vi sve vreme živite zajedno :eek: i sad nešto kao hoće piški neće piški :eek:
mislim, ko da ste bili u hibernaciji tih 6 meseci... šta ste radili, niste se viđali po kući?

ja ne znam što lepo ne zakopaš celu priču, ostanu lepe uspomene i teraš dalje...misim...ako te jednom povredio, sigurno će još jednom...

...takve veze u kojima hodate po 2,3 god, pa se posvađate, pa se opet pomirite i hodate 2,3 god...završavaju na dva načina...:

...zabavljate beskonačno dugo, pa jednog dana umesto da počnete zajednički život, brak (svejedno) vi raskinete i onda nakon 10 godina shvatite da je prošlo 10 godina...:lol: ...ili ipak ostanete zajedno, pozavršavate studije, uzmete se, izrađate decu i jednog dana shvatiš da si se malko zajebala...
...druga i pametnija varijanta je ono što sam napisao gore...

Poslednja izmena:

Back