M/Ž

mislim verujem u neka povrsna prijateljstva,ono kao druzenje u ekipi i to,al blisko i dugotrajno prijateljstvo,a da bas ni jedno nema neka osecanja koja nisu samo prijateljska,to mi je nepoznato
ta osoba ne mora cak ni da pokrene pricu u smeru veze,al se to ipak oseti

ali ne mora da znaci da ako postoje osecanja da to ne moze da bude super super prijateljasvo.postoje mozda neke ceznje ili varnice,al ljudi jednostavno odluce da ne preduzimaju nista jer im je prijateljstvo vaznije
valjda :lol:

Мислим да би постојало када бисмо одсекли пише и извадили јајнике. Мада можда ни тад не би постојало. Шта знам, нисам имао баш блиске блиске пријатељице, ем што сам слабо са неким баш баш близак без обзира што много људи знам, ем што нисам геј јел те, овако ми није лоше то, ђе није секс битан него да заједно попијете по које пиво и нашалите се, припомогнете једно другом кад цркне веш машина и томе слично.

Када би људи мање гледати ту сексуалну страну, мање се забљубљивали, а више ценили личност, онда би постојало то пријатељство. Овако не може то да функционише баш добро ако размишљаш како да јој подигнеш ноге.

Мислим да би постојало када бисмо одсекли пише и извадили јајнике. Мада можда ни тад не би постојало. Шта знам, нисам имао баш блиске блиске пријатељице, ем што сам слабо са неким баш баш близак без обзира што много људи знам, ем што нисам геј јел те, овако ми није лоше то, ђе није секс битан него да заједно попијете по које пиво и нашалите се, припомогнете једно другом кад цркне веш машина и томе слично.

Када би људи мање гледати ту сексуалну страну, мање се забљубљивали, а више ценили личност, онда би постојало то пријатељство. Овако не може то да функционише баш добро ако размишљаш како да јој подигнеш ноге.

nekad ne moze, nekad moze
cudni su putevi

nekad ne moze, nekad moze
cudni su putevi

Ма ја рачунам на то да су људи сексуална бића, да се супротности привлаче. Нагони не знају за пријатељство, само удри.
То је једноставно као кад би се поставило питање: ''Јел постоји пријатељство између мене и ћевапа?'' Осим ако сам прсо, ја ћевапе никад нећу сматрати пријатељима. Међутим, жену могу ако је гледам као субјекат који је као ја, а не као да је ћевап тј. објекат.

Шта знам, можда има таквих ствари, виђао сам међу клинцима, сви се друже, али да ли је то неко пријатељство, немам појма.

BTW verujem u mž prijateljstva, gde ne bude ništa sem prijateljkstva, što da ne, pa ne diže mi se na svaku žensku osobu koja postoji na planeti, džizus :neutral:

BTW verujem u mž prijateljstva, gde ne bude ništa sem prijateljkstva, što da ne, pa ne diže mi se na svaku žensku osobu koja postoji na planeti, džizus :neutral:

pa ni ne druzis se sa svakom zenskom osobom koja je na planeti.fora je u tome sto ljudi koji su jako cesto zajedno,koji se poveravaju jedno drugome razvijaju jaka osecanja.kod zena tesko da ce da predje u lezbejstvo,ali kod m/z osecanja predju u "osecanja"

@dive Logike bez, to što si napisala.

- - - - - - - - - -

pa ni ne druzis se sa svakom zenskom osobom koja je na planeti.fora je u tome sto ljudi koji su jako cesto zajedno,koji se poveravaju jedno drugome razvijaju jaka osecanja.kod zena tesko da ce da predje u lezbejstvo,ali kod m/z osecanja predju u "osecanja"

nikad mi se nije desilo da napastvuje drugaricu neku, niti je gledam u bilo kakvom seksualnom smislu...zna se šta je drugarica, a šta kombinacija

Back