gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili odluce da preduzmu nesto jer im je prijateljstvo vazno
to se zove iskricavo prijateljstvo
to ko zmu i ja.dok su trajala predavanja na faksu,bili smo najbolji drugovi,kad smo apsolvirali,bilo nam tesko da se razdvajamo,pa kao aj se zabavljamo
pa šta onda stalno pišeš moj drug ovo, moj drug ono...piši lepo moj dečko
Je l' verujete u muško- ženska prijateljstva??
U smislu da između njih nikad ništa nije bilo, pa ni misli seksualne ili romantične prirode.
Мислим да би постојало када бисмо одсекли пише и извадили јајнике. Мада можда ни тад не би постојало. Шта знам, нисам имао баш блиске блиске пријатељице, ем што сам слабо са неким баш баш близак без обзира што много људи знам, ем што нисам геј јел те, овако ми није лоше то, ђе није секс битан него да заједно попијете по које пиво и нашалите се, припомогнете једно другом кад цркне веш машина и томе слично.
Када би људи мање гледати ту сексуалну страну, мање се забљубљивали, а више ценили личност, онда би постојало то пријатељство. Овако не може то да функционише баш добро ако размишљаш како да јој подигнеш ноге.
nije mi decko
to mi je drug
drug, a ne veruješ u mž prijateljstvo zanimljivo tj. paranoično
pa jel rekla da je to iskricavo prijateljstvo
nekad ne moze, nekad moze
cudni su putevi
verujem al i u bajkeJe l' verujete u muško- ženska prijateljstva??
U smislu da između njih nikad ništa nije bilo, pa ni misli seksualne ili romantične prirode.
BTW verujem u mž prijateljstva, gde ne bude ništa sem prijateljkstva, što da ne, pa ne diže mi se na svaku žensku osobu koja postoji na planeti, džizus
BTW verujem u mž prijateljstva, gde ne bude ništa sem prijateljkstva, što da ne, pa ne diže mi se na svaku žensku osobu koja postoji na planeti, džizus
pa ni ne druzis se sa svakom zenskom osobom koja je na planeti.fora je u tome sto ljudi koji su jako cesto zajedno,koji se poveravaju jedno drugome razvijaju jaka osecanja.kod zena tesko da ce da predje u lezbejstvo,ali kod m/z osecanja predju u "osecanja"