М. Милошевић: Слобу би обесили на Теразијама да је спровео приватизацију као...

Poruka
20.095
Марко Милошевић: Слобу би обесили на Теразијама да је спровео приватизацију као од 2000.

Marko-Milosevic.jpg

Милошевића су продали пријатељи. Продали су свог шефа, његове идеје и своју част зарад политичког интереса, каже Милошевић

Никоме се у Србији нисам замерио, пословима који ми се приписују – нисам се бавио, а земљу сам напустио због безбедности породице“, каже Марко Милошевић, син некадашњег председника Савезне Републике Југославије и хашког оптуженика Слободана Милошевића у ексклузивном интервјуу за недељник Афера.

Поздравите душебрижнике,
каже Марко Милошевић, и поручите им да се не секирају, добро сам и здраво и живим нормалан живот. Немам никакав бизнис каже Марко, за бизнис је потребан новац, а тврди да нема никакве приходе. А некада, породица Милошевић је имала много пријатеља, каже Марко – ако има нешто позитивно у целој ствари, онда је то што сам се решио улизица.

"Један део њих се понео као и Вук Бранковић пре шест векова. Продали су свог шефа, његове идеје и своју част зарад политичког интереса. Такви продају веру за вечеру. То довољно говори о каквим је људима реч, ако се уопште тако могу назвати. Сада око себе и за своје пријатеље имам само оне које сам заувек таквима и сматрао и које сам за пријатеље желео", рекао је Милошевић. Нека хране своју децу свим тим парама за које кажу да смо склонили и покрали, а ја им поклањам све што нађу, додаје Марко Милошевић. Ја сам једину корист што ми је отац би Слободан Милошевић, имао док сам се бавио аутобилизмом, наводи Марко за недељник Аферу.

"Спонзори су се сами нудили и утркивали ко ће преко мене да се рекламира. Да ли је то криминал? Или је неморално? Да је мој отац, спровео приватизацију, као што је спроведена од 2000-те, обесили би га на Теразијама," каже Марко Милошевић. А свог оца сматра најбољим на свету. "Родитеље не бирамо. Ја сам имао срећу. Мени је Слободан Милошевић отац. Као отац, био је најбољи кога сам могао и да замислим и свакако, бољи него што сам заслуживао.Њему остаје слава, а мени света успомена и доживотна рана".

Да вас чујем :?:

Naravno. Milosevic je doneo solidan zakon o privatizaciji po kome su radnici dobijali besplatne akcije, a nakon sto je Djindjic zaseo na vlast donet je novi zakon po kome radnici nisu dobijali nista. :evil: Recimo, nakon sto je Apatinska pivara privatizovana po Milosevicevom zakonu radnici su se dobro ''omastili'' i posle podele akcija su masovno poceli da kupuju stanove, automobile itd.

"Поздравите душебрижнике, каже Марко Милошевић, и поручите им да се не секирају, добро сам и здраво и живим нормалан живот. Немам никакав бизнис каже Марко, за бизнис је потребан новац, а тврди да нема никакве приходе. А некада, породица Милошевић је имала много пријатеља, каже Марко – ако има нешто позитивно у целој ствари, онда је то што сам се решио улизица."

"душебрижнике"...:D права реч за такве

'oće Markić i slagati po neku :mrgreen:

Баш му то сада иде у прилог:roll: После оволиког ћутања, па да лаже.
Дај бре, ако не умеш да даш неки коментар на све ово што је рекао (Погледај снимак), онда боље не пиши ништа више. Смешно је, а ова тема није КОМЕДИЈА!!!

aman ženo...Moze li da prođe nedelja dana a da ne otvoriš temu o njemu?
pusti mrtvog čoveka na miru...

Аман жено, а ти си у свом свету ПОБРКАЛА мртве и живе.:confused:

Ово је ИНТЕРВЈУ СЛОБИНОГ СИНА МАРКА, након толико година....:aha:

Баш му то сада иде у прилог:roll: После оволиког ћутања, па да лаже.
Дај бре, ако не умеш да даш неки коментар на све ово што је рекао (Погледај снимак), онда боље не пиши ништа више. Смешно је, а ова тема није КОМЕДИЈА!!!

Što se bre vređaš , ćale mu je bio faca za razliku od jajara i funjara koje ga oteraše zločincima pod nož..to je Mare u pravu što priča, ali imao je i on svojih bubica...

Naravno. Milosevic je doneo solidan zakon o privatizaciji po kome su radnici dobijali besplatne akcije, a nakon sto je Djindjic zaseo na vlast donet je novi zakon po kome radnici nisu dobijali nista. :evil: Recimo, nakon sto je Apatinska pivara privatizovana po Milosevicevom zakonu radnici su se dobro ''omastili'' i posle podele akcija su masovno poceli da kupuju stanove, automobile itd.

Ma kako da ne, ...legalizova u vlasnistvo zaba dobijene stanove radnicima, .....legalizova pokradene stanove od strane partokratije
i to sve za 100 markica po komadu, ......posteno, nema sta!!!

Poslednja izmena:
Ma kako da ne, ...legalizova u vlasnistvo zaba dobijene stanove radnicima, .....legalizova pokradene stanove od strane partokratije
i to sve za 100 markica po komadu, ......posteno, nema sta!!!

To je jedna od negativna strana njegove vladavine. Ali opet, bolje narodu dzaba deliti stanove, nego tajkunima poklanjati fabrike za 3 evra kao sto je Djindjic radio. :evil:

To je jedna od negativna strana njegove vladavine. Ali opet, bolje narodu dzaba deliti stanove, nego tajkunima poklanjati fabrike za 3 evra kao sto je Djindjic radio. :evil:
Ako cemo posteno debatovati, ....sve je to daleko daleko prije Djikule propalo, ......palo vrednoiscu ispod 3 jevra!!!

Ako cemo posteno debatovati, ....sve je to daleko daleko prije Djikule propalo, ......palo vrednoiscu ispod 3 jevra!!!

Ako cemo posteno - ti mlatis praznu slamu. Za vreme sankcija i bombardovanja je bila veca industrijska proizvodnja nego posle 12 godina vladavine raznih frakcija DOS-a. A o tome kako je DOS nekada uspesne firme za kratko vreme upropastavao i pretvarao u ''gubitase'' da bi ih prodavali za tepsiju ribe, ne treba trositi reci.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
neće se ovaj narod nikom sveti...
seljaci ko seljaci - uvek ljubomorni kad neko u momentu zgrće brdo para u jedinici vremena
kako došlo tako ošlo...
i bogati plaču
i siroti arlauču
i svi kradu

- - - - - - - - - -

a i baja se mnogo...
vračare ko bubreg u loju
i u skupštinu ih zovu...
super profesija
samo se rodiš kao ćaknut
dolaze prirodni talenti i bespogovorno plaćaju

pu al smo pogani...

Za Miloševićev pad najzaslužnija je njegova porodica.
Inspirisali ga i hrabrili da pravi političke greške.
Vukao je poteze za koje je i sam bio svestan da su loši...
Ali, žena mu je bila karakondžula, kojoj se nije umeo odupreti, a sin kriminalac.
Tu uspeha nema.....

nije Sloba jedini kog je žena oterala u grob pre vremena
seljanke su ti sve takve - prvo za Beograd, pa onda u centar grada pa onda da ne rade ništa a da imaju para...
i ajd se ti ženi kad je kalup ponašanja na Blakanu isti?
koja ljubav koji bakrači... napravi dete i plaćaj alimentaciju... duže ćeš živeti
propast porodice nije počeo sa gej paradama to je samo šlag na tortu
propast je počela onog dana kada je muško nasilje postalo kažnjivo
a žensko nasilje nema veze

što reče ona narodna - kad je pustiš pišti, kad je tučeš vrišti

ajd što je Cobeta ujebala za sva vremena, nego se i Jovanki svetila čim je Tito umro...
prvo je skembala Jovankine oficire i prijatelje a onda počela da se iživljava nad ženom
koja je bila svuda u svetu dobro došla
a ne samo u rusku eksluzivnu zabit za politički otpad

Za Miloševićev pad najzaslužnija je njegova porodica.
Inspirisali ga i hrabrili da pravi političke greške.
Vukao je poteze za koje je i sam bio svestan da su loši...
Ali, žena mu je bila karakondžula, kojoj se nije umeo odupreti, a sin kriminalac.
Tu uspeha nema.....

Ово мора да ти је био "дипломски рад", ако си уопште негде дипломирао. Ко зна, можда ти је и неки профа помагао у изради овог величанственог дела. :zcepanje:

На почетку теме имаш интервју и лепо човек (Марко) пише шта је радио, шта сада ради, ...па уместо да то прокоментаришеш, ти к`о покварена плоча. Мрзи ме, а и немам времена да потражим, ко год би отворио тему о Слоби, ко о чему `баба о уштипцима` те и ти увек овако пишеш.

Де мало окрени ту плочу, много скакуће (штуца):rotf:

Ово мора да ти је био "дипломски рад", ако си уопште негде дипломирао. Ко зна, можда ти је и неки профа помагао у изради овог величанственог дела. :zcepanje:

На почетку теме имаш интервју и лепо човек (Марко) пише шта је радио, шта сада ради, ...па уместо да то прокоментаришеш, ти к`о покварена плоча. Мрзи ме, а и немам времена да потражим, ко год би отворио тему о Слоби, ко о чему `баба о уштипцима` те и ти увек овако пишеш.

Де мало окрени ту плочу, много скакуће (штуца):rotf:

bravo sestro, bravo
Akademik Mira je svoju intelektualnu disertaciju branila dnevnikom u Dugi
Narod čeka u redu za leba a njoj vrapci ekskluzivno cvrkću po sunčanom danu
i javno prozva neke svoje lažne prijatelje koga pa zabole za njene iščašene kružoke?

Nego, ako si još ovde...
napiši imena bilo koga iz familije Broz (bilo zvanične, bilo nezvanične) da je divljao po SFRJ jer mu Tito ovo ili ono?

Da je bilo pravde Slobo nikad ne bi trebao biti izruce u Hag, od tog izrucenja smo dobili mucenika.

SRBIJA je njemu trebala suditi za poklanjanje i izdaju srpskih zemlja zapadno do Drine.

ma nemoj?
a nas u Srbiji ko šiša?

ajd ti malo pamet u glavu pa sklonite onaj krs što pokazujete muslimanima...
nije vam to ni Tito ni Slobo rekao da radite... ni Dodo...

Back