M A F I A, molim vas pomozite

• Začetnik teme Začetnik teme beogradjan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

beogradjan

Gost
stigao sam do seme ono gde se voze trke sa onim brzim autima ali vise lice na formule i ne mogu nikako da pobedim,da li vi znate kako to da predjem. ja to vozim svaki dan i ne mogu da pobedim jednom sam bio treci i nikad vise. molim vas ljudi pomozite da to predjem da se ne mucim vise. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol:

Davno je bilo, ali posto vidim da niko ne zna bolje probacu da ti objasnim. Trudi se da se ne sudaris ni sa kim na startu, kasnije na putu sa leve strane imas neko deblo ili grnje. Prodjes pored njega i vozis pustim putem. Tako skratis krug za barem pola. Uradi to pet krugova i uz malo vezbe, prvi si.

Ako ti kaze da ides u pogresnom pravcu na pisti, to je zato sto si se vracao. A ako si nasao onaj put, i ako je to poruka koju dobijas dok se vozis njime, mislim da je to ok, ignorisi poruku i vozi. Nema pandura koji bi te zaustavili, ima par pravila koje mozes da prekrsis :wink:

...gledaj, vozis do tog skretanja na levo, onda ti pise da je to WRONG WAY, ali nema veze, vozis i dalje i kad dodjes do zadnje reklame, tj. pre nego sto izadjes na stazu pritisni 0(nulu) po defaultu to ti je da pocnes sa drugim novim kolima i tada ces vec biti na zadnjem check pointu i to uradi 5 puta i presao si!!!

Back