TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 29.380
Сад це грађанисти поново да испуштају сјемену текућину на ову МИЛФ
Ja nisam grdjanista al bi je ispustio
I to više puta.
Još uvek mogu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet debilne paraleleKad gra]anisti otvoreno budu prozvali Olivere Kovacevic i Jovicevic na protestima, znacemo da su iskreni.
Ja nisam grdjanista al bi je ispustio
I to više puta.
Još uvek mogu
Pa ako je Jovanov dosao da minira zar nije njen posao da ga spreci??? Ipak bi ona trebalo da je nekakav domacin u svojoj emisiji...
Meni se ipak malo više čini da je onaj glupi Lutovac miniro- i uopšte mi nije ni žao što je napusto [emoji847]Pa ako je Jovanov dosao da minira zar nije njen posao da ga spreci??? Ipak bi ona trebalo da je nekakav domacin u svojoj emisiji...
A kakve to ima veze sa Lesandrovom (netačnom) tvrdnjom da je on izjavio, citiram, Srbi su genocidan narod?
Pokušavaš spinovati. Ne pričamo uopšte o tome da li se desio genocid u Srebrenici i da li to neko osporava ili ne. Pričamo o ovome što si ti napisao...o jeftinoj propagandni, ili jednostavno rečeno laži. Pošto nije istina da si svoj citat ponovio, dozvoli mi da te ja citiram:
Dakle, stavio si navodnike. To znači da ne parafraziraš, već da postavljaš direktni citat. A pravi citat:
Hajde da bar nisi znao, pa da se može reći da si pao na SNS podvalu. Ali ne, ti si vrlo svesno učestvovao u pokušaju obmane mene i javnosti Foruma Krstarice. Da ni ne pominjemo da je to što se neko sastao i slikao sa nekim ne znači da podržava stavove te osobe, ali to je sasvim drugačiji pokušaj podvale Bošku Obradoviću. A da te istina makar malo interesovala, mogao si pretražiti i proveriti hronologiju, odnosno saznati i da je pomenuti citat vezano za srebrenički masakr (dakle ne lažni, ovaj koji si ti pokupio sa Alo) bio nakon posete njega i Milačića Dverima.
Dakle, nisu naprednjačke naočare, već ipak naprednjačka škola falsifikata.
I u pravu si. Nije smešno. Činjenica da ti postojiš i da zaista stojiš iza ekrana, odnosno da tu ima neko za tastaturom od krvi i mesa ko zaista misli to što piše je jedna velika tragedija. Ali možda i objašnjava puno toga oko političke situacije...