Lutovac napustio studio tokom emisije na RTS-u

Pa ako je Jovanov dosao da minira zar nije njen posao da ga spreci??? Ipak bi ona trebalo da je nekakav domacin u svojoj emisiji...

Pa neka zove samo vlast i konstruktivnu opoziciju u emisiju i eto joj mira. Realno ne može ona ništa SNS političaru, on je mnogo iznad nje, može da sredi da lako leti sa RTS.

A kakve to ima veze sa Lesandrovom (netačnom) tvrdnjom da je on izjavio, citiram, Srbi su genocidan narod?

Pokušavaš spinovati. Ne pričamo uopšte o tome da li se desio genocid u Srebrenici i da li to neko osporava ili ne. Pričamo o ovome što si ti napisao...o jeftinoj propagandni, ili jednostavno rečeno laži. Pošto nije istina da si svoj citat ponovio, dozvoli mi da te ja citiram:

Dakle, stavio si navodnike. To znači da ne parafraziraš, već da postavljaš direktni citat. A pravi citat:

Hajde da bar nisi znao, pa da se može reći da si pao na SNS podvalu. Ali ne, ti si vrlo svesno učestvovao u pokušaju obmane mene i javnosti Foruma Krstarice. :kafa: Da ni ne pominjemo da je to što se neko sastao i slikao sa nekim ne znači da podržava stavove te osobe, ali to je sasvim drugačiji pokušaj podvale Bošku Obradoviću. A da te istina makar malo interesovala, mogao si pretražiti i proveriti hronologiju, odnosno saznati i da je pomenuti citat vezano za srebrenički masakr (dakle ne lažni, ovaj koji si ti pokupio sa Alo) bio nakon posete njega i Milačića Dverima.

Dakle, nisu naprednjačke naočare, već ipak naprednjačka škola falsifikata. z:p

I u pravu si. Nije smešno. Činjenica da ti postojiš i da zaista stojiš iza ekrana, odnosno da tu ima neko za tastaturom od krvi i mesa ko zaista misli to što piše je jedna velika tragedija. Ali možda i objašnjava puno toga oko političke situacije... :ceka:

Ne lupetaj gluposti i ne vadi se. Izuzetno si maliciozan čovek, mračan do bola.

Stručnjaci: Taktika SNS - upadicama i vređanjem obesmisliti debate u emisijama

Da li u retkim emisijama u kojima se zajedno pojave predstavnici vlasti i opozicije ima debate ili samo kakofonije? Stručnjaci smatraju da postoji taktika Srpske napredne stranke - da obesmisle dijalog konstantnim upadicama i vređanjem, a da je najbolji njihov izdanak za takve situacije potpredsednik te partije Milenko Jovanov.

http://rs.n1info.com/Vesti/a447642/...-vredjanjem-obesmisle-debate-u-emisijama.html

Back