Lutovac napustio studio tokom emisije na RTS-u

Vrlo mi je jasno zašto braniš Pernara, verujem da je i drugima. Slaveni ste i jedan i drugi.

"Oni koji su protjerali Srbe iz Krajine tijekom Oluje su same srpske vođe svojim raspirivanjem straha od "Ustaša", dakle krivci za nestanak Srba iz Krajine nisu Hrvati niti vođstvo tadašnje hrvatske države".

"Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš.Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."

Dreku ustaški.

Ne branim Pernara; štaviše meni on nije lično simpatičan zbog družine iz koje dolazi i nekih opredeljenja oko kojih bi se inače više složio sa tobom nego sa mnom. Branim istinu od laži. A ti se možeš ljutiti na mene koliko hoćeš što sam te uhvatio kao lažova ili raskrinkao kao SNS bota. Ili si samo užasno naivan da upijaš svu propagandu koja dolazi iz medija; da nemaš neku posebnu pamet uverio sam se na Istoriji tako da i ne bi bilo iznenađujuće.

Mislim, čoveče, koja katastrofa. :lol: Čovek još napiše "Srbi nisu genocidni narod", ali doslovno, i ovi to pretvore u... :lol: I ljute se na one koji odbijaju njihove laži. Ne znam je li više smešno ili katastrašno.

Poslednja izmena:
Ne branim Pernara; štaviše meni on nije lično simpatičan zbog družine iz koje dolazi i nekih opredeljenja oko kojih bi se inače više složio sa tobom nego sa mnom. Branim istinu od laži. A ti se možeš ljutiti na mene koliko hoćeš što sam te uhvatio kao lažova ili raskrinkao kao SNS bota. Ili si samo užasno naivan da upijaš svu propagandu koja dolazi iz smećedija; da nemaš pamet uverio sam se na ijstoriji tako da i ne bi bilo iznenađujuće.

Mislim, čoveče, koja katastrofa. [emoji38] Čovek još napiše "Srbi nisu genocidni narod", ali doslovno, i obi to pretvore u... [emoji38] I ljute se na one koji odbijaju njihove laži. Ne znam je li više smešno ili katastrašno
Pa kad neko kaže da su srbi u Srebrenici sistematski ubijali zbog istrebljenja, a ustvari je u pitanju bila vojna sistematika likvidacije samo vojno sposobnih i pre svega problematičnih koji nisu hteli da se predaju.

Taj naprednjak sto ima glas koa zena je jako iritirajuci. Mada mislim da Lutovac nije trebao da se obraca voditeljki nego da udje u direkt raspravu sa ovim majmunom. Morao je da se spusti na njegov nivo jer ovo je Srbija a ne Svajc.
....i na primer kada mu naprednjak kaže vi ste savez za silovanje ovaj da mu odgovori a vi ste naPRDnjaci.......z:mrgreen:
bila bi to divna rasprava o budućnosti Srbije......:zroll:

Ne branim Pernara; štaviše meni on nije lično simpatičan zbog družine iz koje dolazi i nekih opredeljenja oko kojih bi se inače više složio sa tobom nego sa mnom. Branim istinu od laži. A ti se možeš ljutiti na mene koliko hoćeš što sam te uhvatio kao lažova ili raskrinkao kao SNS bota. Ili si samo užasno naivan da upijaš svu propagandu koja dolazi iz smećedija; da nemaš pamet uverio sam se na ijstoriji tako da i ne bi bilo iznenađujuće.

Mislim, čoveče, koja katastrofa. :lol: Čovek još napiše "Srbi nisu genocidni narod", ali doslovno, i obi to pretvore u... :lol: I ljute se na one koji odbijaju njihove laži. Ne znam je li više smešno ili katastrašno

Braniš Pernara zato što ne samo da misli da su Srbi genocidan narod nego traži od Srba da sami to priznaju. Ustaški bote. Oni citati su skinuti sa njegovog tvitera. Da ponovim citat:

"isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."

Od reči do reči karakterizacija genocidne namere. Pa nek ti i dalje bude smešno.

Poslednja izmena:
Više puta sam gledao vaj "upitnik" na RTS -u.
Svaki put sam prekinuo na pola emisije i okrenuo neki drugi kanal.

Ono je stvarno CIRKUS!

Pozovu četiri gosta koja imaju totalno suprotne stavove i puste ih SVI U GLAS!

Voditeljka je ljiga. Kao i svi novinari i voditelji (90% ajde).

I ako sam načelno protiv opozicije ne mogu da osudim Lutovca.

Ako se već pravi emisija sa toliko pozavadjenim stranama onda lepo uštopujte 5 min. svako i automatski se iskljucuje mikrofon.

Četiri čoveka po 5min =20min i za sat vremena svako bi mogao da odgovori na tri ključna pitanja koje voditelj izabere.

Jedan od veoma retkih pogodaka opozicije. + za Lutovca.

Pa kad neko kaže da su srbi u Srebrenici sistematski ubijali zbog istrebljenja, a ustvari je u pitanju bila vojna sistematika likvidacije samo vojno sposobnih i pre svega problematičnih koji nisu hteli da se predaju.

A kakve to ima veze sa Lesandrovom (netačnom) tvrdnjom da je on izjavio, citiram, Srbi su genocidan narod?

Braniš Pernara zato što ne samo da misli da su Srbi genocidan narod nego traži od Srba da sami to priznaju. Ustaški bote. Oni citati su skinuti sa njegovog tvitera. Da ponovim citat:

"isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."

Od reči do reči karakterizacija genocidne namere. Pa nek ti i dalje bude smešno.

Pokušavaš spinovati. Ne pričamo uopšte o tome da li se desio genocid u Srebrenici i da li to neko osporava ili ne. Pričamo o ovome što si ti napisao...o jeftinoj propagandni, ili jednostavno rečeno laži. Pošto nije istina da si svoj citat ponovio, dozvoli mi da te ja citiram:

"Srbi su genocidan narod",

Dakle, stavio si navodnike. To znači da ne parafraziraš, već da postavljaš direktni citat. A pravi citat:

Pernar bez Lesandar/SNS falsifikata:
Srbi nisu genocidan narod

Hajde da bar nisi znao, pa da se može reći da si pao na SNS podvalu. Ali ne, ti si vrlo svesno učestvovao u pokušaju obmane mene i javnosti Foruma Krstarice. :kafa: Da ni ne pominjemo da je to što se neko sastao i slikao sa nekim ne znači da podržava stavove te osobe, ali to je sasvim drugačiji pokušaj podvale Bošku Obradoviću. A da te istina makar malo interesovala, mogao si pretražiti i proveriti hronologiju, odnosno saznati i da je pomenuti citat vezano za srebrenički masakr (dakle ne lažni, ovaj koji si ti pokupio sa Alo) bio nakon posete njega i Milačića Dverima.

Dakle, nisu naprednjačke naočare, već ipak naprednjačka škola falsifikata. z:p

I u pravu si. Nije smešno. Činjenica da ti postojiš i da zaista stojiš iza ekrana, odnosno da tu ima neko za tastaturom od krvi i mesa ko zaista misli to što piše je jedna velika tragedija. Ali možda i objašnjava puno toga oko političke situacije... :ceka:

Poslednja izmena:
krsta nije medij vec jedino slobodno mesto gde mozes da kazes sta mislis...pa i po cenu da te obrisu i banuju...ali jos jedino

Iskreno, mislim da tome dolazi kraj. Pojavljuje se par naloga, ne ljudi koji ovako podržavaju vlast, već vrlo čudnovatih i sumnjivih, kao da su generisani. Deluje mi da FK pada ubrzo. :D

Pretpostavljam da je na moderaciji, ali ukoliko se Vučić odluči da treba kupiti Krstaricu, neće puno moći tu šta da se radi.

A kakve to ima veze sa Lesandrovom (netačnom) tvrdnjom da je on izjavio, citiram, Srbi su genocidan narod?

Pokušavaš spinovati. Ne pričamo uopšte o tome da li se desio genocid u Srebrenici i da li to neko osporava ili ne. Pričamo o ovome što si ti napisao...o jeftinoj propagandni, ili jednostavno rečeno laži. Pošto nije istina da si svoj citat ponovio, dozvoli mi da te ja citiram:

Dakle, stavio si navodnike. To znači da ne parafraziraš, već da postavljaš direktni citat. A pravi citat:

Hajde da bar nisi znao, pa da se može reći da si pao na SNS podvalu. Ali ne, ti si vrlo svesno učestvovao u pokušaju obmane mene i javnosti Foruma Krstarice. :kafa: Da ni ne pominjemo da je to što se neko sastao i slikao sa nekim ne znači da podržava stavove te osobe, ali to je sasvim drugačiji pokušaj podvale Bošku Obradoviću. A da te istina makar malo interesovala, mogao si pretražiti i proveriti hronologiju, odnosno saznati i da je pomenuti citat vezano za srebrenički masakr (dakle ne lažni, ovaj koji si ti pokupio sa Alo) bio nakon posete njega i Milačića Dverima.

Dakle, nisu naprednjačke naočare, već ipak naprednjačka škola falsifikata. z:p

I u pravu si. Nije smešno. Činjenica da ti postojiš i da zaista stojiš iza ekrana, odnosno da tu ima neko za tastaturom od krvi i mesa ko zaista misli to što piše je jedna velika tragedija. Ali možda i objašnjava puno toga oko političke situacije... :ceka:
Pa ako neko kaže da si ti hteo da istrebiš nekoga- šta je to u prevodu!

Gorski pavijan, a jos veci BG-ski pavijani sto su ga ustolicili u zutu fotelju.!!!

Па он је ионако њихов, везе никад нису ни прекидане.
Него сад су ушли у нато, не треба им ништа веровати, оно мало људи што је остало ће отићи негде, било где, треба пазити да неко од тих малобројних не буде стрпан у исти кош са лутовцем и његовом екипом.

....i na primer kada mu naprednjak kaže vi ste savez za silovanje ovaj da mu odgovori a vi ste naPRDnjaci.......z:mrgreen:
bila bi to divna rasprava o budućnosti Srbije......:zroll:

Kakva Srbija takva i rasprava covece. To sto smo mi kulturni to je manjina. Tebi je prosecan Srbin nepismen a misli da se u sve razume. U SAD na primer taj sljam ni ne izlazi na izbore.

:)

Screenshot_20181227-102426~2.jpg

Back