Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 95.260
Vrlo mi je jasno zašto braniš Pernara, verujem da je i drugima. Slaveni ste i jedan i drugi.
"Oni koji su protjerali Srbe iz Krajine tijekom Oluje su same srpske vođe svojim raspirivanjem straha od "Ustaša", dakle krivci za nestanak Srba iz Krajine nisu Hrvati niti vođstvo tadašnje hrvatske države".
"Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš.Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."
Dreku ustaški.
Ne branim Pernara; štaviše meni on nije lično simpatičan zbog družine iz koje dolazi i nekih opredeljenja oko kojih bi se inače više složio sa tobom nego sa mnom. Branim istinu od laži. A ti se možeš ljutiti na mene koliko hoćeš što sam te uhvatio kao lažova ili raskrinkao kao SNS bota. Ili si samo užasno naivan da upijaš svu propagandu koja dolazi iz medija; da nemaš neku posebnu pamet uverio sam se na Istoriji tako da i ne bi bilo iznenađujuće.
Mislim, čoveče, koja katastrofa. Čovek još napiše "Srbi nisu genocidni narod", ali doslovno, i ovi to pretvore u... I ljute se na one koji odbijaju njihove laži. Ne znam je li više smešno ili katastrašno.
Poslednja izmena: