Lutovac napustio studio tokom emisije na RTS-u

Voditeljka postavi pitanje o Kosovu...
Ovaj : Djilas 500 milijardi ukrao.
Lutovcu postavi pitanje ovaj krene Silovanj vesanje ...... Ma zdravo!

Tako treba sa naprednjackom stokom,
ne znas da ucestvujes u debati, pricaj sam sa sobom
DOVIDJENJA!

Hahahahhahaa tu sam i ja poceo da se smejem na SILOVANJE VESANJE hahahaha kakvi kreteni jbt nema veze sa vezom :rotf:

Mučenici ne znaju ni šta da kazu. Videli ste im zahteve - dajte nam 5 minuta u dnevniku. Ko da ti da? Kako da ti dam? Ko si ti? Koga ti predstavljaš? Gde si išao na izbore? Kada dobiju priliku da se iskažu, oni pobegnu iz emisije - rekao je Vučić aludirajući na Zorana Lutovca predsednika DS koji je sinoć napustio studio RTS-a.

Ja bi uletao sa pricom od tetki iz Kanade, hlebu od 3 dinara, stiroporu, nosenju gajbe piva, radu kod Arapina u Londonu za 2 funte, imovini njegovog brata dok me ne bi izbacili iz studija, ali bi me izneli kao Seselja iz skupstine.

Eto podizanja popularnosti. U Srbiji se ceni cirkus.

jok pitas ga jel istina da je gej? st god da kaze ti se ceris i cudis se sa onim ma nemoj nam reci... tu bi ova sirovina vec prsla

Vrlo mi je jasno zašto braniš Pernara, verujem da je i drugima. Slaveni ste i jedan i drugi.

"Oni koji su protjerali Srbe iz Krajine tijekom Oluje su same srpske vođe svojim raspirivanjem straha od "Ustaša", dakle krivci za nestanak Srba iz Krajine nisu Hrvati niti vođstvo tadašnje hrvatske države".

"Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš.Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."

Dreku ustaški.

tako je u srbiji uvek bilo, ko je najglasniji protiv nekoga taj radi sa njim...seselj/vuk-milosevic...djida-vucko...

Lezi na rudu, uđi u mašinu
Dobićeš mesto i platicu finu,
Postani običan, postani sredina
Pa ćeš se onda svideti svima.

Neću vaše savete-jedite govna
jedite govna!

Sistem svoja pravila ima
Uvek budi u skladu s'njima,
Budi ljubazan i svima se smeši,
Poslušan, oprezan to će sve da reši.

Nisu oni prosli bili ovako odvratni... Na kraju izadjes na izbore pobedis ih i oni odu... A ovi, ovi ce da jasu duplo duze.... Velika je ovo bagra...

Lutovac se pogubio , nije bio spreman iako je bilo vrlo lako i predvidljivo ponašanje svih .

Ja da sam bio , ja bih plavuši rekao da je gloopa i retarirana jer ne uviđa da joj se već peti put dešava jedna te ista stvar u emisiji , tj ometanje sagovornika na veoma prljav način .
Svi bi oni izašli pre mene z:mrgreen: .

Umesto što je Lutovac pitao onog šupakmerakliju o razgraničenju , mogao ga je pitati jel tobdžija ili furundžija ......pa kada svi zaćute samo da ponovi pitanje :deda:

Mučenici ne znaju ni šta da kazu. Videli ste im zahteve - dajte nam 5 minuta u dnevniku. Ko da ti da? Kako da ti dam? Ko si ti? Koga ti predstavljaš? Gde si išao na izbore? Kada dobiju priliku da se iskažu, oni pobegnu iz emisije - rekao je Vučić aludirajući na Zorana Lutovca predsednika DS koji je sinoć napustio studio RTS-a.
Vala baš- pre svega što nisu trebali da mu pomagaju da pokrade ptecedničke izbore!

Back