Lutovac napustio studio tokom emisije na RTS-u

Opštinske uprave i milioni evra, ti stvarno živiš u oblacima.

Prebroj koliko ih ima u Srbiji.Vidi po kojim cenama su se obnavljale.I što je najbitnije vidi rezutate tendera sa jednim jedinim učesnikom.Srbija se ponaša kao najsocijalnija država kada su odnosi BRuto/Neto primanja u celoj Evropi.Pored toga,tu su ozbiljni nameti u vidu akciza,pdv-a i ostalih poreza.Sa druge strane,nigde nema dobrih puteva,škola,bolnica,vrtića,niti neke socijalne sigurnosti.Školstvo,Sudstvo,policiju,vojsku i sav državni sektor ne želim ni da pominjem.Raspad.Pa gde su pare?Udžepovima vlastodržaca.Nije to AV-ov patent.O budžet su se grejali i svi pre njega.Zato smo tu gde i jesmo.Danas smo zemlja sa najslabijim privrednim rastom u regionu,kada se uzme zbir poslednje 4 god.Kao da nas tuđini vode.
Zato sam ja protiv svake vlasti i radujem se svakoj smeni.

Caru je problem sledece; On zeli sve da zna i sve da kontrolise. Ovi tik ispod njega su tu na njegovoj milosti... Oni moraju da mu predstavljaju situaciju drugacijom nego sto jeste, moraju da maskiraju probleme oko podrske u narodu plaseci se za sebe.... Car nece prezati da odjuri one koji ne znaju da cuvaju rejting ili da ga unapredjuju....Bice zeznuto da mu objasne da ne moze bas tako nesto sto on misli da moze... Takodje da bi sakrili istinu koja nadolazi pribecice i nekim rigoroznijim represivnijim merama gde misle da ce proci neprimeceno, samo da cara ne pogodi pad rejtinga... Jer ako njega pogodi, znaju da ce se na njima kola slomiti... U tim odnosima izmedju cara i bitnih ljudi ce se prvo primetiti pucanje ove sns tvrdjave....

Овај и овакав наступ подгузне муве која себе зове Јовановим из владајуће врхушке
ће само допринети још масовнијем протесту у суботу.

Боже,колико су они глупи z:lol:

Upravo zbog zrikave bitange Jovanova odlucio sam da idem u subotu.. a nisam imao nameru.

Upravo zbog zrikave bitange Jovanova odlucio sam da idem u subotu.. a nisam imao nameru.

Pa ti ćeš biti 5001.

- - - - - - - - - -

Како перфидно али и веома провидно желиш да изједначиш ујку земуњског са претестима против твог Вође.
То ти дечко неће поћи за руком z:lol:

Zemunski kenj mi nije bio ni na kraj pameti, tebe podržavaju Jadranka Kosor i Boškićev zagondžija, a verovatno i ovaj mrčogorski smrad.

pernar-obradovic-milacic-srbija-hrvatska-crna-gora.jpg

Pa ti ćeš biti 5001.

- - - - - - - - - -

Zemunski kenj mi nije bio ni na kraj pameti, tebe podržavaju Jadranka Kosor i Boškićev zagondžija, a verovatno i ovaj mrčogorski smrad.

pernar-obradovic-milacic-srbija-hrvatska-crna-gora.jpg

Тај Иван Пернар је готива од лика z:lol:
Он ради идентично оно,што Вама Бошко ради код нас.
Ниси упознат,погледај само прва 3 мин. ако те не мрзи z:lol:

Upoznat sam dovoljno, "Srbi su genocidan narod", to podržava Boško Obradović.

Po svemu sudeći, opet si upoznat pogrešno.

Srbinisugenocidni.PNG

Naprednjačke naočare ili naprednjačka škola falsifikata?

Mislim, bože...ja ne mogu da verujem šta će sve ljudima pasti na pamet. Mi smo dotle došli da je sve laž- Laže se, laže, laže i laže iznova i iznova. Svakom razumnom čoveku ovo prouzrokuje gnusanje. I još pazi, čovek napiše Srbi nisu genocidan narod i od toga se napravi...

Ja zaista ne mogu da verujem dokle smo mi došli. Verujem da će Vučić sutradan objaviti da su Sile osovine dobile Drugi svetski rat i da zapravo Kosovo od 1941. godine nikada uopšte nije bilo srpsko.

14181741.jpg

Ne podnosim ništa više od laži.

Nema covek takav kafanski mentalitet kao ostali u studiju.

To je balkanski mentalitet. U Srbiji uspes samo ako lazes, mutis, petljas, krades, galamis, udars, laktas, ubijes.

Ako nisi takav kazu onda da si lud ili nesposoban. Cudan sistem vrednosti.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

hehe.. 5001 ili 30001.. Uglavnom zrikavi me inspirisao.. Trebalo bi da ode kod oftalmologa da mu ispegla augene.. A sto onako zavija, jel on kastriran ?

Mnogo grozne njuske u studiju. Toliko slobodnog vremena i para a lice kao ****.

Poslednja izmena od moderatora:
Prebroj koliko ih ima u Srbiji.Vidi po kojim cenama su se obnavljale.I što je najbitnije vidi rezutate tendera sa jednim jedinim učesnikom.Srbija se ponaša kao najsocijalnija država kada su odnosi BRuto/Neto primanja u celoj Evropi.Pored toga,tu su ozbiljni nameti u vidu akciza,pdv-a i ostalih poreza.Sa druge strane,nigde nema dobrih puteva,škola,bolnica,vrtića,niti neke socijalne sigurnosti.Školstvo,Sudstvo,policiju,vojsku i sav državni sektor ne želim ni da pominjem.Raspad.Pa gde su pare?Udžepovima vlastodržaca.Nije to AV-ov patent.O budžet su se grejali i svi pre njega.Zato smo tu gde i jesmo.Danas smo zemlja sa najslabijim privrednim rastom u regionu,kada se uzme zbir poslednje 4 god.Kao da nas tuđini vode.
Zato sam ja protiv svake vlasti i radujem se svakoj smeni.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Tenkre.

Kumulativni rast GDP Srbije u periodu 2008-2018 je oko 12%.
Rumunija je u istom periodu porasla 24%.
Bugarska nekih 17%
Poljska 41%
Slovačka 25%

I ako je nekom za utehu, Hrvatska oko 0%

Po svemu sudeći, opet si upoznat pogrešno.

Pogledajte prilog 523699

Naprednjačke naočare ili naprednjačka škola falsifikata?

Mislim, bože...ja ne mogu da verujem šta će sve ljudima pasti na pamet. Mi smo dotle došli da je sve laž- Laže se, laže, laže i laže iznova i iznova. Svakom razumnom čoveku ovo prouzrokuje gnusanje. I još pazi, čovek napiše Srbi nisu genocidan narod i od toga se napravi...

Ja zaista ne mogu da verujem dokle smo mi došli. Verujem da će Vučić sutradan objaviti da su Sile osovine dobile Drugi svetski rat i da zapravo Kosovo od 1941. godine nikada uopšte nije bilo srpsko.

14181741.jpg

Ne podnosim ništa više od laži.

Vrlo mi je jasno zašto braniš Pernara, verujem da je i drugima. Slaveni ste i jedan i drugi.

"Oni koji su protjerali Srbe iz Krajine tijekom Oluje su same srpske vođe svojim raspirivanjem straha od "Ustaša", dakle krivci za nestanak Srba iz Krajine nisu Hrvati niti vođstvo tadašnje hrvatske države".

"Svi smo griješili, Srbi nažalost najviše, i kao u onoj Isusovoj usporedbi, onaj koji je najviše zgriješio protiv tebe će te najviše voljeti ako mu oprostiš.Odlučio sam oprostiti tim ljudima, isto pozivam i Srbe da oproste svima nama za loše što smo im učinili, ali i da priznaju da su u Srebrenici sistematski ubijali ljude s ciljem istrebljenja dijela bošnjačkog naroda."

Dreku ustaški.

Lutovac nije dobar za debate; nema on ni šešeljevsku sočnost, ni žustrinu, ni ništa. Trebalo bi da izbegava učešće u debatama, ali kako u ovoj na kraju nije zapravo ni učestvovalo, sve je dobro ispalo. :lol: Postupio je razumno; u onakvoj atmosferi diskusije nema niti može biti.

Ljigavi neandertalci su isprasili iz emisije jedno
gorsko govedo koje je doslo na drzavnu televiziju
Srbije da lamentira o diktaturi i ostalim pizzdarijama.
Tog gorskog smlatana BG je obukao, obuo, odhranio,
odskolovao i zaposlio i najveci kanibalisticki biser
djindjicevistickog olosa je bio kada ga je ustolicio
da bude ambasaror SRB u gorskom pichkovcu Titogradu.
Koliko je nizak nivo pameti a visoki nivo ludila BG-skog
zutog olosa jeste da su kretena ustolicili za predsednika
zute bagre.
BG-skim zutim smlatinama uvek treba neka budaletina
sa uroddjenom osobinom za mlataranje rukama, klimanje
glavom kao konja pred praznim jaslama i preskakivanje
stepenica, ali ovaj put su se opet zayebali jer gorska
bitanga ima urodjen sindrom lenjosti, tako da su i ovaj
put izvisili i mogu samo da deru smrdljive patike po
BG-skoj kaldrmi, duvaju u pistaljke i dernjaju se.
No dobro, mozda se neandertalci i opamete pa u skladu
sa reciprocitetom pocnu pedalirati gorske smlatine iz BG
kao titogradski alajcausi srpske parohe iz gorskih im
pichkovca.!!!

Овај килавац ако није способан да се избори са напрењачком стоком није требало ни да долази у емисију.Не могуће је да није знао како се СНС стока понаша током гостовања у емисијама у којима има барем један опозиционар.Ако је овај дрчан и безобразан и упада саговорнику у реч,тако је и он требало да се понаша,јер очигледно је да са њима не може другачије да се разговара.
И не знам зашто нико из опозиције неће јавно током ретких гостовања на телевизијама са националном фрекфенцијом,да каже да је СНС странка педофила и убица.Да се у њој налази осуђени зликовац који је у смрт одвео дете од 18 година,да је матори педофил који у уста љуби девојчицу од 14 година,и гура јој руке у панталоне,члан СНС-а,да је манијак из трамваја такође њихов члан...Па онај Јутка,Јотка,како већ,,против којег су подигнуте бројне пријаве за сексуално узнемиравање...Ови њих зову савез са силовање а они ћуте и ништа не одговарају,иако су сви аргументи на њиховој страни...

Овај килавац ако није способан да се избори са напрењачком стоком није требало ни да долази у емисију.Не могуће је да није знао како се СНС стока понаша током гостовања у емисијама у којима има барем један опозиционар.Ако је овај дрчан и безобразан и упада саговорнику у реч,тако је и он требало да се понаша,јер очигледно је да са њима не може другачије да се разговара.
И не знам зашто нико из опозиције неће јавно током ретких гостовања на телевизијама са националном фрекфенцијом,да каже да је СНС странка педофила и убица.Да се у њој налази осуђени зликовац који је у смрт одвео дете од 18 година,да је матори педофил који у уста љуби девојчицу од 14 година,и гура јој руке у панталоне,члан СНС-а,да је манијак из трамваја такође њихов члан...Па онај Јутка,Јотка,како већ,,против којег су подигнуте бројне пријаве за сексуално узнемиравање...Ови њих зову савез са силовање а они ћуте и ништа не одговарају,иако су сви аргументи на њиховој страни...

Nadam se da ćeš ti to da kažeš kad sledeći put dođe kamera u tvoje romsko naselje, a ne da pričaš o garniseri sa špijunku.

Back