kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 12.917
Ovako sad kazu kakav je bre ovo politicar kad nema sto dvaJes kila u njemu.... Vidi ga Seki kaki je, ljudina...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opštinske uprave i milioni evra, ti stvarno živiš u oblacima.
Prošle subote 5 hiljada, a sledeće kiša. Loše vreme za ustašiju.
Овај и овакав наступ подгузне муве која себе зове Јовановим из владајуће врхушке
ће само допринети још масовнијем протесту у суботу.
Боже,колико су они глупи
Upravo zbog zrikave bitange Jovanova odlucio sam da idem u subotu.. a nisam imao nameru.
Како перфидно али и веома провидно желиш да изједначиш ујку земуњског са претестима против твог Вође.
То ти дечко неће поћи за руком
Neodbranjivo je to što postoje svi papiri za Đilasa...
Pa ti ćeš biti 5001.
- - - - - - - - - -
Zemunski kenj mi nije bio ni na kraj pameti, tebe podržavaju Jadranka Kosor i Boškićev zagondžija, a verovatno i ovaj mrčogorski smrad.
Тај Иван Пернар је готива од лика
Он ради идентично оно,што Вама Бошко ради код нас.
Ниси упознат,погледај само прва 3 мин. ако те не мрзи
Pa ti ćeš biti 5001.
Upoznat sam dovoljno, "Srbi su genocidan narod", to podržava Boško Obradović.
Nema covek takav kafanski mentalitet kao ostali u studiju.
hehe.. 5001 ili 30001.. Uglavnom zrikavi me inspirisao.. Trebalo bi da ode kod oftalmologa da mu ispegla augene.. A sto onako zavija, jel on kastriran ?
Prebroj koliko ih ima u Srbiji.Vidi po kojim cenama su se obnavljale.I što je najbitnije vidi rezutate tendera sa jednim jedinim učesnikom.Srbija se ponaša kao najsocijalnija država kada su odnosi BRuto/Neto primanja u celoj Evropi.Pored toga,tu su ozbiljni nameti u vidu akciza,pdv-a i ostalih poreza.Sa druge strane,nigde nema dobrih puteva,škola,bolnica,vrtića,niti neke socijalne sigurnosti.Školstvo,Sudstvo,policiju,vojsku i sav državni sektor ne želim ni da pominjem.Raspad.Pa gde su pare?Udžepovima vlastodržaca.Nije to AV-ov patent.O budžet su se grejali i svi pre njega.Zato smo tu gde i jesmo.Danas smo zemlja sa najslabijim privrednim rastom u regionu,kada se uzme zbir poslednje 4 god.Kao da nas tuđini vode.
Zato sam ja protiv svake vlasti i radujem se svakoj smeni.
Po svemu sudeći, opet si upoznat pogrešno.
Pogledajte prilog 523699
Naprednjačke naočare ili naprednjačka škola falsifikata?
Mislim, bože...ja ne mogu da verujem šta će sve ljudima pasti na pamet. Mi smo dotle došli da je sve laž- Laže se, laže, laže i laže iznova i iznova. Svakom razumnom čoveku ovo prouzrokuje gnusanje. I još pazi, čovek napiše Srbi nisu genocidan narod i od toga se napravi...
Ja zaista ne mogu da verujem dokle smo mi došli. Verujem da će Vučić sutradan objaviti da su Sile osovine dobile Drugi svetski rat i da zapravo Kosovo od 1941. godine nikada uopšte nije bilo srpsko.
Ne podnosim ništa više od laži.
Nema razgovora sa njima. Vreme je za ulicu,
Lutovac nije dobar za debate; nema on ni šešeljevsku sočnost, ni žustrinu, ni ništa. Trebalo bi da izbegava učešće u debatama, ali kako u ovoj na kraju nije zapravo ni učestvovalo, sve je dobro ispalo. Postupio je razumno; u onakvoj atmosferi diskusije nema niti može biti.
Овај килавац ако није способан да се избори са напрењачком стоком није требало ни да долази у емисију.Не могуће је да није знао како се СНС стока понаша током гостовања у емисијама у којима има барем један опозиционар.Ако је овај дрчан и безобразан и упада саговорнику у реч,тако је и он требало да се понаша,јер очигледно је да са њима не може другачије да се разговара.
И не знам зашто нико из опозиције неће јавно током ретких гостовања на телевизијама са националном фрекфенцијом,да каже да је СНС странка педофила и убица.Да се у њој налази осуђени зликовац који је у смрт одвео дете од 18 година,да је матори педофил који у уста љуби девојчицу од 14 година,и гура јој руке у панталоне,члан СНС-а,да је манијак из трамваја такође њихов члан...Па онај Јутка,Јотка,како већ,,против којег су подигнуте бројне пријаве за сексуално узнемиравање...Ови њих зову савез са силовање а они ћуте и ништа не одговарају,иако су сви аргументи на њиховој страни...
Nadam se da ćeš ti to da kažeš kad sledeći put dođe kamera u tvoje romsko naselje, a ne da pričaš o garniseri sa špijunku.