Lutovac napustio studio tokom emisije na RTS-u

Lutovac ustao i napustio emisiju!!!

Sta je ovo braco????

Kod Olje Jovicevic......

Bukvalno sam pola minuta pre nego sto je ustao i izasao pomislio da ce upravo to uraditi!

Gledah i slično sam pomislio. Milenko Jovanov po starom šablonu Martinović/Đurić: trolujem maksimalno koliko je moguće, odnosno dok se ne istera iz prostorije jedini opozicioni predstavnik od 4 ukupno. Tako je i prošli put bilo sa Đurić vs Miloš Jovanović...uvek 1:3, samo što je umesto Šešelja sedeo Čeda i zaboravih ko je ono bio 4.

No realno, Jovanov je onaj koji je rekao da je Nataša Jeremić na čelu narko kartela, pa morao i Vučić da se izvinjava...zato i šalju sve te u emisije, kao prethodno navedena gospoda.

Mozda im manjka jedan savetnik tipa :

Vucic-Bler.png

Nema razgovora sa njima. Vreme je za ulicu,

jok...prvo ih napravis smesnim i sprdas se sa njima jos gore no oni sa tobom ...i onda oni naprave glupost... protokol njih pripremi za svaki ovakav duel, a bia im da sve pikantnosti iz privatnog zivota sagovornika da sa njima manipulisu ako pocnu da gube tlo pod nogama...zato i rekoh da su paceri

ili u nedostatku pravih infoa iskonstruises pricu u hodu kada vidis gde se gubi, znaci najstrasnije lazes i onda vodis ti igru a ne on jer on mora da se brani

- - - - - - - - - -

Ne postoji pristojno vaspitan covek,koji bi mogao da razgovara sa tim Djuricem. Cudim se da je Gospodin Lutovac,uopste pristao na razgovor.!

gospoda nisu za politiku... za politiku je stoka

Ne postoji pristojno vaspitan covek,koji bi mogao da razgovara sa tim Djuricem. Cudim se da je Gospodin Lutovac,uopste pristao na razgovor.!

Ovaj put je u pitanju mladjani Milenko Jovanov preletacevic iz DSS-a koga je inace sam gospodar oznacio kao najvecu nadu politicke scene, decka za kog ce se tek cuti... Al ovo sto kaze Slaven, to sam odma i ja rekao. Svi se ponasaju po istom sablonu: Djuric, Martinovic i ovaj sad... Znaci samo galama, prostakluk i primitivizam. To vise nije upadanje u rec. To je klasican bezobrazluk da galamis u glas sa sagovornikom konstantno sve vreme. Na sta to lici??? Ne dozvoljavaju opoziciji da progovori rec. To im je taktika. Ne bi me cudilo da im je sam Vucic to naredio. Sta vise, verujem da jeste. Kazem bas da je bio Bosko Obradovic malo sutra bi izasao, taj bi se borio do kraja... Al dobro je i Lutovac uradio, da vidi Srbija da i tako moze sa primitivcima. A ovi ga napadaju i kad nije tu i posle nego sto je izasao..

Ovaj put je u pitanju mladjani Milenko Jovanov preletacevic iz DSS-a koga je inace sam gospodar oznacio kao najvecu nadu politicke scene, decka za kog ce se tek cuti... Al ovo sto kaze Slaven, to sam odma i ja rekao. Svi se ponasaju po istom sablonu: Djuric, Martinovic i ovaj sad... Znaci samo galama, prostakluk i primitivizam. To vise nije upadanje u rec. To je klasican bezobrazluk da galamis u glas sa sagovornikom konstantno sve vreme. Na sta to lici??? Ne dozvoljavaju opoziciji da progovori rec. To im je taktika. Ne bi me cudilo da im je sam Vucic to naredio. Sta vise, verujem da jeste. Kazem bas da je bio Bosko Obradovic malo sutra bi izasao, taj bi se borio do kraja... Al dobro je i Lutovac uradio, da vidi Srbija da i tako moze sa primitivcima. A ovi ga napadaju i kad nije tu i posle nego sto je izasao..

Ta taktika se zacela s` pocetka `90 - tih i "Studija B" sa Timofejevim , Ostojicem , Lilom Radonjic ...

A , onda se prosirila na medijskom mraku iznad Srbije ...

ko na krsti kad te banuju a njihovi klonovi koji su te i provocirali nastavljaju...

Nije tako prema celoj opoziciji; neku i poštuju. :lol:

Ceda-u-Srebrenici-Dosao-sam-zbog-mog-naroda.jpg

Back