Lutke zamenjuju zene

Lookey

Obećava
Banovan
Poruka
74
Svedoci smo svakavih noviteta a vec duze vremena Japanci proizvode vrlo realisticne lutke. Ovoga puta kazu prevazisli su sebe i ove lutke pruzaju bolji sex nego prave zene.
Da li je to bas tako, koje su prednost i mane?
Ovakve lutke nude bezbedan sex, higijenski su svakako ispred realnih zena , izgledaju kako vi to zelite i predstavljaju mozda savrsenu zamenu a mozda su kako Japanci kazu i bolje i pruzaju bolji osecaj.
U svakom slucaju i da nije tako, imajuci u vidu napredovanje nauke na tom polju i znajuci kakvi su Japanci, nije dalek dan kada ce ove lutke nadvisiti zene.

http://www.021.rs/Zivot/Ljubav-i-sex/FOTO-Veoma-realne-seks-lutke.html

Može da prdi šanel, ali nikada ne može da zameni žensku ruku a ni usnu/jezik kada krene po falusu... Higijenski takođe nisu ispred realnih žena, tj, jesu ispred nekih, ali su čak i kerovi ispred nekih žena higijenski jer su štrokave (kao i neki tipovi), ali kao što rekoh, ona može da zameni masturbaciju u ranom periodu života nekog tipa, ali u zrelom nikad... A i nekako mi je draže da ležim sa nekim ko govori, smeje se, a da to ne radi na čip.

Svedoci smo svakavih noviteta a vec duze vremena Japanci proizvode vrlo realisticne lutke. Ovoga puta kazu prevazisli su sebe i ove lutke pruzaju bolji sex nego prave zene.
Ovakve lutke nude bezbedan sex, higijenski su svakako ispred realnih zena , izgledaju kako vi to zelite i predstavljaju mozda savrsenu zamenu a mozda su kako Japanci kazu i bolje i pruzaju bolji osecaj.
U svakom slucaju i da nije tako, imajuci u vidu napredovanje nauke na tom polju i znajuci kakvi su Japanci, nije dalek dan kada ce ove lutke nadvisiti zene.

mda super je, muskarci da jebu lutke, zene da jasu dildo, najbolje da zaboravimo da postojimo jedni za druge, naravno sve nase potrebe bice zadovoljenje jebanjem jer potreba za bliskoscu, razgovorom, podrskom, partnerom, prijateljstvom - to je za slabice :manikir: :roll:

Dobra novost za KIZO i njemu slicnih:aha:

Ne znam, nekako je to cudno za moj ukus.
U muskom svetu su seks igracke za pacenike koji ne mogu da nadju devojku za seks, dok kod zena je obrnuto.

S druge strane, uvek raspolozena za seks, sve radi, ne dize frku sto zaboravis rodjendan, ne smeta joj kada odes sa drustvom, ili cak ako te startuje neka devojka.
Ok salu na stranu, ali mozda je i ovo, iako cudno, bolje nego prostitucija.

Ja ipak vise volim prave zene, sa kojima mogu da pricam, delim razmisljanja i sl.

Lutke nisu lose resenje jer nauka definitivno napreduje a Japanci tvrde da one pruzaju veze zadovoiljstvo nego prave zene buduci da su ih znacajno usavrsili. Objektivno nisu svi bogati niti fudbaleri Zvezde i Partizana pa da mogu naci prave devojke kao sto je Volkov maznuo ovu glumicu iz serije Montevideo, Djordjevicku.
Lutke u odnosu na neku ruznu ili prosek devojku imaju prednosti jer nema obaveza prema njima .

Lutke nisu lose resenje jer nauka definitivno napreduje a Japanci tvrde da one pruzaju veze zadovoiljstvo nego prave zene buduci da su ih znacajno usavrsili. Objektivno nisu svi bogati niti fudbaleri Zvezde i Partizana pa da mogu naci prave devojke kao sto je Volkov maznuo ovu glumicu iz serije Montevideo, Djordjevicku.
Lutke u odnosu na neku ruznu ili prosek devojku imaju prednosti jer nema obaveza prema njima .
posto inace samo fudbaleri zvezde i partizana imaju prave devojke :))))

Nisi procitala sve, pre toga sam naveo jos jednu kategoriju a to su bogati. Ostali ne mogu imati prave, atraktivne i lepe devojke .
procitala sam ali to je takva glupost da nije bilo potrebe da se komentarise. i ostali imaju devojke, yebe cela planeta a vecina ljudi nisu ni bogati ni fudbaleri. e sad, ako i sam nisi pravi, atraktivan i lep muskarac, mozda bi trebalo da prilagodis kriterijume?

procitala sam ali to je takva glupost da nije bilo potrebe da se komentarise. i ostali imaju devojke, yebe cela planeta a vecina ljudi nisu ni bogati ni fudbaleri. e sad, ako i sam nisi pravi, atraktivan i lep muskarac, mozda bi trebalo da prilagodis kriterijume?

Nije glupost vec cinjenica, najbolje devojke koje vrede imaju bogati a ne siromasni i to je cinjenica. Nema to veze sa pamecu , lepotom . Sta mislis, da studenti elektrotehnike setaju najlepse devojke ili nepismeni ali bogati fudbaleri, narko dileri itd
Devojke koje ne vrede, moze imati svako .

Back