Lupio, i ost'o živ!

pa ako nisi do sad ukapirao da ja jesam sustinski demokrata do sad..onda dzaba svo moje pisanje
ali demokrata koji je svestan svog nacionalnog identiteta...i ne odricem ga se lako jer nemam razloga za to...ponosna sam sto sam rodjena kao srpkinja...a i za to imam razloga

pa ako nisi do sad ukapirao da ja jesam sustinski demokrata do sad..onda dzaba svo moje pisanje
ali demokrata koji je svestan svog nacionalnog identiteta...i ne odricem ga se lako jer nemam razloga za to...ponosna sam sto sam rodjena kao srpkinja...a i za to imam razloga

ma znam ja to odavno...a ti znas da ja znam... :worth::worth:
ps.procitaj prethodni post jos jednom

Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:

"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."

Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.

Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!

Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.

ma ovaj nazovi "ministar nas je sjebao kao niko do sada:evil:

Back