- Poruka
- 20.850
Auuu Laci.........pa ovo je za trajni ban![]()
И ја кажем!!!
Јавно и отворено ометање рада форума!!!

Очистити га као вепра!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu Laci.........pa ovo je za trajni ban![]()
fijonse? ti opet nekog oces da setas?![]()
nemam snage da se sa tobom naganjam...nego se pitam sta se ti toliko brines kad oces da napustis brod koji tone, duvaj u taj spasilacki slauf a mi ...kako nam bude
Sta je ovo..na svakoj temi neko muvanje?
Jos malo pa ko LJIS..![]()
cccc...sta su ti muskarci![]()
Taj Drašković je ubedljivo najodvratnija politička figura (posle DinkićaНе знам шта да кажем о Вуку Јеремићу.
Чим чујем да се неко зове Вук ...кхм
На то име ми аверзију, анимозитет створио онај Вук ... курјак Драшковић![]()
Izvinjavam se koleginice,Kakav je ovo (š)LJIS na mojoj temi?
Vraćajte se na temu ili ću sad sve žvake da vam požvaćem!
Ma, nek' ste mi vi živi i zdravi![]()
a za Vuka ćemo lako
![]()
На даааај, Јеремија је напатриотскија личност српске политичке сцене.Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:
"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."
Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.
Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!
Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.
Који дипломатски помаци?ja mislim da jeste,,,,jedini diplomatski pomaci su ucinjeni zahvaljujuci njemu...ja ga gotivim
Који дипломатски помаци?![]()
Taj Drašković je ubedljivo najodvratnija politička figura (posle Dinkića)
Izvinjavam se koleginice,
a kad smo već o off-u, Politika i LjiS zajedno imaju oko 2,9 miliona poruka ...
Više nego svi ostali pf-i zajedno, a politika vodi ispred LjiS-a za oko pola miliona.![]()
Šteta što lupetanje opozicije nema ko da prenese jer su nebitni pa se sve svodi na kritiku vlasti![]()
drugovi i drugarice, nalazimo se na ivici provalije, ali nadam se da ce nase rukovodstvu u buducnosti uciniti odlucan korak napred
ps.tako li ide neki govor iz proslosti
Који дипломатски помаци?![]()
Променићеш своје мишљење врло брзо.pa ne moze bas sve da se relativizuje i bas sve da se dovede pod sumnju....diplomtaskih poteza i to dobrih je bilo i svi znamo koji su...momak je ok i radi dobro..jedina sipmaticna i normalna osoba kod zutih.....
pa ne moze bas sve da se relativizuje i bas sve da se dovede pod sumnju....diplomtaskih poteza i to dobrih je bilo i svi znamo koji su...momak je ok i radi dobro..jedina sipmaticna i normalna osoba kod zutih.....
Променићеш своје мишљење врло брзо.![]()
a kad smo već o off-u, Politika i LjiS zajedno imaju oko 2,9 miliona poruka ...
Više nego svi ostali pf-i zajedno, a politika vodi ispred LjiS-a za oko pola miliona.![]()
znaci srbe vise interesuje politika nego sex...
prema mojoj proceni, reklo bi se da rezultati i nisu na zavidnom nivou... u politici...
ps.kakvi li su u sexu onda???
Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:
"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."
Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.
Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!
Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.
najbolji![]()