Lupio, i ost'o živ!

Не знам шта да кажем о Вуку Јеремићу.
Чим чујем да се неко зове Вук ...кхм
На то име ми аверзију, анимозитет створио онај Вук ... курјак Драшковић :evil:

Не знам шта да кажем о Вуку Јеремићу.
Чим чујем да се неко зове Вук ...кхм
На то име ми аверзију, анимозитет створио онај Вук ... курјак Драшковић :evil:
Taj Drašković je ubedljivo najodvratnija politička figura (posle Dinkića :lol: )
Kakav je ovo (š)LJIS na mojoj temi? :azdaja:

Vraćajte se na temu ili ću sad sve žvake da vam požvaćem! :kletva:

Ma, nek' ste mi vi živi i zdravi :pivce: :D
a za Vuka ćemo lako :vudu:

:lol:
Izvinjavam se koleginice, :rumenko:

a kad smo već o off-u, Politika i LjiS zajedno imaju oko 2,9 miliona poruka ... :mrgreen:
Više nego svi ostali pf-i zajedno, a politika vodi ispred LjiS-a za oko pola miliona. :hahaha:

Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:

"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."

Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.

Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!

Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.
На даааај, Јеремија је напатриотскија личност српске политичке сцене.:zcepanje:
Знаш ти како он опасно прети прстом Хрватима?:mrgreen:
А мујама не прети прстом, пред њима не изговара, али их јако мрко гледа.:D
Верујем да су ти то већ објаснили ови пре мене.

Taj Drašković je ubedljivo najodvratnija politička figura (posle Dinkića :lol: )

Izvinjavam se koleginice, :rumenko:

a kad smo već o off-u, Politika i LjiS zajedno imaju oko 2,9 miliona poruka ... :mrgreen:
Više nego svi ostali pf-i zajedno, a politika vodi ispred LjiS-a za oko pola miliona. :hahaha:

Dinkić nas uništi finansijski a Drašković - šta reći za onaj rukoljub OlbrajtU a ostati u granicama pristojnosti?

Izvinjenje prihvaćeno, sad će, u to ime, tetka Stana da vam skuva kaficu. :cistinaocare: :D

znaci srbe vise interesuje politika nego sex...
prema mojoj proceni, reklo bi se da rezultati i nisu na zavidnom nivou... u politici...
ps.kakvi li su u sexu onda???

Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:

"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."

Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.

Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!

Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.

hajde onda da je cujemo ako je znas makar za sledecu godinu

Back