Lupio, i ost'o živ!

Ma to je fora za naivce ovde.....Kako moze da mi se svidja neko ko je bio u SPS-u omladinac dok mu je tata krao narodne pare u Jugopetrolu a onda sincica ukradenim parama poslao da kao studira u inostranstvu dok njegovi vrsnjaci su pod bombama u Srbiji mobilisani ili sl.........i onda ga njegov tutor BoTa vuce sa sobom kao savetnika....ej klinac neki da mu bude savetnik......da bi ga na kraju stavio za ministra ino poslova.....Nema tu nista za divljenje.
Aj bre, nemoj da si na kraj srca ... A viš kako mu je lepa žena ... Nataša ruls na RTS-u :per:

Čitam u jučerašnjoj Pravdi izjavu Vuka Jeremića:

"Istorija nas uči da je budućnost nepredvidiva."

Pa, mislim, stvarno!
Ovo može da izjavi neki seizmolog, astronom, ili neka proročica, ali ne i jedan ministar spoljnih poslova! No, kao što vidimo ministar spoljnih poslova Srbije - može.

Ovo je, po mom mišljenju, dokaz koliko su svi u našoj vladi oportunisti, koji nabadaju kako će da se slože oko po Srbiju važnih pitanja sa stranim diplomatama, jer pojma nemaju ni o istoriji ni o njenoj važnosti, a kamoli šta su srpski interesi!

Jedno ipak može da se predvidi - budućnost takvog ministra kao i vlade koju predstavlja.

Šteta što lupetanje opozicije nema ko da prenese jer su nebitni pa se sve svodi na kritiku vlasti :lol:

А,.................... будућноС почиње данас!!!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Ovaj Vuk je vec davnih dana dokazao ,da ne zna da radi svoj posao...tako da ne vidim svrhe komentarisati bilo sta on radi ili prica...

Gresis tebra...posle svake njihove pobede ili nekog dobrog rezultata ,istog trenutka ovde osvane "buducnost pocinje sada ili je vec pocela"..samo im jos fali Djuka ,ali nije mu zameriti ,cova nasledio mamu u RIK-u sto je ujedno i dokaz da je vrlo vazno biti vlazeljinac i podnosti da ti se igraju oko "ljube"....uostalom ,to je vrlo vazna drzvana funkcija....:mrgreen::mrgreen:

ja mislim da jeste,,,,jedini diplomatski pomaci su ucinjeni zahvaljujuci njemu...ja ga gotivim
За време његовог манданта квазидржава Косово је призната од земаља евроатланског савеза за коју се политику интеграција и сам Јеремић залаже. Што је апсурд и у српској дипломатији, а да о светској и не говоримо.
Променићеш мишљење када крене регионализација Србије. ;)

pa zasto je to glupost.......od sume ne vidis drvo

Da li ti zaista mislis da je tamo neki Dzumburu iz Mozambika glasao za nas zato sto ga je Jeremic ubedio.......??? Pa tom Dzamburuu da sutra dodje Hilari u posetu istog trena ce priznati to Kosovo.Pa sama vlast u BG kad im neko iz USA ili EU naredi nesto oni to sprovode......a to sto ne priznaju kao Kosovo to je zato sto ne smeju zbog naroda i to znaju i njihove gazde pa zato to rade postepeno...prvo EUlex pa onda lagano dalje...trajace to......zato mora da potraje i ova vlast da to odradi....

Da li ti zaista mislis da je tamo neki Dzumburu iz Mozambika glasao za nas zato sto ga je Jeremic ubedio.......??? Pa tom Dzamburuu da sutra dodje Hilari u posetu istog trena ce priznati to Kosovo.Pa sama vlast u BG kad im neko iz USA ili EU naredi nesto oni to sprovode......a to sto ne priznaju kao Kosovo to je zato sto ne smeju zbog naroda i to znaju i njihove gazde pa zato to rade postepeno...prvo EUlex pa onda lagano dalje...trajace to......zato mora da potraje i ova vlast da to odradi....

nemam snage da se sa tobom naganjam...nego se pitam sta se ti toliko brines kad oces da napustis brod koji tone, duvaj u taj spasilacki slauf a mi ...kako nam bude

Back