Luke Black - kako vam deluje pesma?

šta je dobro, šta loše i u nastupu i pesmi? :)
šta se može poboljšati?

Uh, kada bih bila sasvim iskrena kazala bih da pesma pocinje dobro i traje solidno negde do polovine a onda postaje praznjikava, on nema snagu da je izgura, nesto mi uhu nedostaje (refren, mozda?), produkcija je jaka, muzika solidna ali fali...tekst, pevac, harizma, nesto?

Dopada mi se deo sa (gejmerskim?) robotima nalik zlom Motmanu na ekranu.
Kostim mi se svidja, podseca me na...Bajrona, mozda?

U svakom slucaju nije moj favorit. Na oko i na uho mi se svideo daleko vise lepuskasti Vranjanac koji je imao krajnje zastarelu pesmu ali imam osecaj da je daleko kvalitetniji vokal i devojke koje su plesale sa njim su bile odlicne.
Njemu treba dati dobru pesmu.
I sladjusan je, mada sam ja poznata kao ljubitelj juga pa mu mozda dodajem kvalitet...ima i kosu kao moj sin a na to sam slaba:).

Nije mi bio los momak u zutom kombinezonu, odnosno, njegovi pokreti. Pesme se ne secam ali lepo se krece.
Deluje mi da moze i on da dobije priliku.
I devojcica je dobar vokal i slatka je.

Mislim da je ipak bolje dati profesionalcu da napise pesmu i platiti to posteno.
Kao sto rade sa ovom malom Svedjankom. Njena pobednicka pesma je bila sjajna!
I ove godine je dobra i verovatno ce pobediti.
Mislim da je pisao isti covek obe numere a malo i da se sredi Beovizija, samo mi se glavna voditeljska svidela, ona je vrlo lepa dok je ostalo sve delovalo amaterski...ipak volim da festival bude elegantniji, da prija i meni ali i mojoj baki od devedeset godina.
Oni ljudi jedva cekaju da gledaju, ne treba im Tereza Kesovija ali bas da ne upadaju kamermani koji su cesalj videli bog sveti zna kada i harmonike, kao svadba neka.
Malo slifa.

Back