Luke Black - kako vam deluje pesma?

Mi koji ne nalazimo da je ovo vrhunska umetnost ustvari smo zatucani, čuj ne dopada nam se svaka moderna glupost koju iznedre razni moderni Mocarti. :mrgreen:
Ne postoji vrhunska umetnost na festivalu pop muzike. Znam da zvuci elitisticki, ali nesto sto je napravljeno da zabavi ne moze da se takmici za necim sto je napravljeno da razmisljas o tome. Moze pop pesma da bude npr aktivisticka ali uvek mora da bude komercijalna jer je to uslov da bude pop, da ulazi u uho i lako se pamti.

Evrovizija je cirkus sa klovnovima koji natucaju pesme.

Niko ne očekuje festval klasične muzike, al neka očekivanja vezana za kvalitet i nastup kod neke publike postoje.

Neki vole baš ovakav kakav je naveden u prvoj rečenici posta, neki vole i Zvezde Granda.... neki vole.... pa šta god....

Evrovizija je cirkus sa klovnovima koji natucaju pesme.

Niko ne očekuje festval klasične muzike, al neka očekivanja vezana za kvalitet i nastup kod neke publike postoje.

Neki vole baš ovakav kakav je naveden u prvoj rečenici posta, neki vole i Zvezde Granda.... neki vole.... pa šta god....
Evrovizija je festival koji odgovara publici koja ga prati jer u suprotnom ne bi ni postojao.

sto je inace vrlo razlicito od skoro svih drugih godina
pa imali smo tu i tamo ponesto super duper kvalitetno, nemoj tako
recimo Joksimovica, Konstraktu, Serifovicku, bilo je ponekad kvaliteta, uleti jednom u nekoliko godina poneki hit, nije sve sund i kupljeno glasanje

ali moje najiskrenije misljenje ( :malav::malav::malav: ) je da Srbija ne salje svoje najjace adute na Evroviziju jer tamo vole pre svega scenski nastup sa jakom politickom porukom i malo divljeg i skandaloznog

u tom smislu, ovo bi bio pravi zemljotres tamo

pa imali smo tu i tamo ponesto super duper kvalitetno, nemoj tako
recimo Joksimovica, Konstraktu, Serifovicku, bilo je ponekad kvaliteta, uleti jednom u nekoliko godina poneki hit, nije sve sund i kupljeno glasanje

ali moje najiskrenije misljenje ( :malav::malav::malav: ) je da Srbija ne salje svoje najjace adute na Evroviziju jer tamo vole pre svega scenski nastup sa jakom politickom porukom i malo divljeg i skandaloznog

u tom smislu, ovo bi bio pravi zemljotres tamo

da, tu bi i spc izlobirala da pobedimo

šta je dobro, šta loše i u nastupu i pesmi? :)
šta se može poboljšati?

Deluje mi...

Season 11 Hbo GIF by Curb Your Enthusiasm

Back