aeternum
Elita
- Poruka
- 19.867
A sta drugoKaze Krompir: "Ne valja nista Crni Luk"
Junetina:"Bas je dno".
Ljubomora

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A sta drugoKaze Krompir: "Ne valja nista Crni Luk"
Junetina:"Bas je dno".
Ljubomora
Ko je po tebi talenat dostojan da predstavlja Srbiju?Nekako nije naš.. nekako oni par rečenica ba srpskom otpevanih nisu naše, ne zvuče kao naše .. neki fejk
Bile bi ok da ih tako izgovara neki John Smith..
Dečko je dokaz kako jedna generacija umišljenih netalentovanih ljudi (ekipa oko Konstrakte) , ali sa dovoljno promocije izrodi apatride, likove bezlične koji služe ideologiji bez stvarnih talenata, ili čak svoje talente totalno potisnu i ispadnu ljušture bez ikakve harizme
Ko je po tebi talenat dostojan da predstavlja Srbiju?
Bilo koji izvođač Zvezda Granda. Apsolutno se uklapaju u estetiku i art koncept Evrovizije.Ko je po tebi talenat dostojan da predstavlja Srbiju?
Pa bas i ne.Bilo koji izvođač Zvezdi Granda. Apsolutno se uklapaju u estetiku i art koncept Evrovizije.
ma baš da.Pa bas i ne.
ocito da ne pratis bas ESCma baš da.
Sintisajzeri su nekako prejaki, treshte. Pesma je kao balada, pa ide prelaz u tursko zavijanje, i losh disko. Ne svidja mi se turbo folk...
šta je dobro, šta loše i u nastupu i pesmi?
šta se može poboljšati?
Samo nesto à la 2004. sa (polu)orijentalnim melosom.Ko je po tebi talenat dostojan da predstavlja Srbiju?
Tijana Je jos imala ok pesmu i izgleda urbano a Filip Zmaher tragedijaJednostavno novo vreme i novi zvuk.
Bumeri i dzeneks to ne razumeju i nije im blisko.
Mi milenijalci smo jos i podeljeni.
Primer nerazumevanja vremena je nastup Tijane Dapcevic i Filipa Zmahera.
Izgubljeno u vremenu i prostoru, tripuju vecito neku 2003-2004-2005. godinu.Tijana Je jos imala ok pesmu i izgleda urbano a Filip Zmaher tragedija![]()
Ti iz Kanade, gledaj si svoj poso.Treba organizovati “muzicko takmicenje” u Lazi i poslati sampionima tim EUropskim budalama.
Svakako je to postalo takmicenje za bolesnike.
Znam batice da se lozis na bradate kobasice (Conchita) i tako te EUropske nemani.Ti iz Kanade, gledaj si svoj poso.
P.S. ti ''bolesnici'' su zakon za zatucane bendzo redneke iz Alabame i Teksasa.![]()
Mimoza salata verzija 21.vekA sta drugo![]()
Овај горе је напреднија верзија нас форумашица. Ми имамо само бркове.Znam batice da se lozis na bradate kobasice (Conchita) i tako te EUropske nemani.
Pogledajte prilog 1307261
Nebi ti znao sta ces sa Shaniom Twain, Faith Hill, i danasnjim country ribicama
Pogledajte prilog 1307260