Luke Black - kako vam deluje pesma?

Nekako nije naš.. nekako oni par rečenica ba srpskom otpevanih nisu naše, ne zvuče kao naše .. neki fejk

Bile bi ok da ih tako izgovara neki John Smith..

Dečko je dokaz kako jedna generacija umišljenih netalentovanih ljudi (ekipa oko Konstrakte) , ali sa dovoljno promocije izrodi apatride, likove bezlične koji služe ideologiji bez stvarnih talenata, ili čak svoje talente totalno potisnu i ispadnu ljušture bez ikakve harizme
Ko je po tebi talenat dostojan da predstavlja Srbiju?
 
Ne dopada mi se.
Na ovogodišnjoj Beoviziji nijedna mi se pesma nije svidela tako da mi je u principu bilo svejedno koja će pobediti.
Nekada je Evrovizija (pa i Beovizija) imala nekog smisla, šarma, dobrog ritma, tu do neke 2010., a posle je sve otišlo u pm.
Ovi "novi trendovi" u muzici su mi takva bulšitina.
Što se same ove pesme tiče, mene je u nekom trenutku podsetio na lajt verziju Hatari iz 2019. koja mi je jedna od najgrđih pesama ikada. Nemojte fanovi Hatari-a da uzimate lično, odvratna mi je ta pesma i ceo nastup, nekako uznemireno se osećam dok je slušam, ne prijaju mi takvi zvuci ni melodija ni glas.
Ova naša me je melodiom podsetila na Hatare samo na milisekund (tamo kad im odvaja ova creva na leđima ili šta li je već), ali dovoljno da mi bude gadna.
 
Nisam kompetentan da komentarišem našeg predstavnika za ESC. Da je klasika to bi bilo nešto drugo. Današnja Evrovizija je zagađena nemuzičkim vrednostima kojih nije bilo u tolikoj meri kao nekad. Pobeda Italije pre dve godine je samo bleda slika popularnosti nekadašnje kancone koja je vladala zapadnim svetom. Svi su pevali pa i oni koji ne razumeju italijanski. Toga više nema. Davne 1964 na ESC-u je pobedila Đilijola Činkveti sa pesmom "Non o leta" (nisam zrela za ljubav). Očigledno je bila nezrela i za pevanje iako je pobedila. Međutim deset godina kasnije, dakle 1974, opet je nastupala na ESC-u. Zreo glas, zrelo pevanje. Uspeh? Drugo mesto sa 18 poena. Nakon što se pesma presluša ostaje u grudima neko zadovoljstvo koje ostaje dugo zapamćeno.

Da
Da, nježno sam rekla da
Da probam osjećaj koji nikad nisam imala
I kad se celo nebo otkrilo u njegovom licu
Da, (rekla sam da ljubavi)
(I svake noći kao i tada) da (i dalje bih ti rekla) da

 
Ti iz Kanade, gledaj si svoj poso. ;)

P.S. ti ''bolesnici'' su zakon za zatucane bendzo redneke iz Alabame i Teksasa. ;)
Znam batice da se lozis na bradate kobasice (Conchita) i tako te EUropske nemani. :lol:

1678327985733.jpeg


Nebi ti znao sta ces sa Shaniom Twain, Faith Hill, i danasnjim country ribicama :mrgreen:

1678327954721.jpeg
 

Back
Top