- Poruka
- 23.186
šta je dobro, šta loše i u nastupu i pesmi?

šta se može poboljšati?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pazi ako je domaca supa onda je dobra i podgrejana ... ako je iz kesice onda je to slaboKao podgrejana supa od juče.
kakvi trendovi, kakvi bakrači.... pa lepo ti je žena rekla da ne zna da peva. nema ništa u sebi - prazan, znači nula.Tačno sam znala
mislim jasan je većinski ukus korisnika Krste, vidi se po pesmama.
Ali opet eto, pesma je naš predstavik, i ko ima nekog muzičkog znanja možda može da doprinese
Recimo, moja prijateljica koja je profesor muzike kaže da je sve odlično za EU publiku, osim da poradi na glasu.
To su vam sad moderni trendovi, e moji forumaši![]()
pesma je glupa, tekst je još gluplji a svi su tamo gej to je za to takmičenje plus.Nie losa poruka , vecina mu sudi po tome sto je mali gay.
Realno.Tačno sam znala
Ali opet eto, pesma je naš predstavik, i ko ima nekog muzičkog znanja možda može da doprinese
Recimo, moja prijateljica koja je profesor muzike kaže da je sve odlično za EU publiku, osim da poradi na glasu.
Мислим да глас и вокалне способности не играју баш улогу на сонгу. Било је изузетака где је типа песма претешка за певање типа Марија Шерифовић, Јоксимовић, код Босанаца Хари Мата Хари, итд.. Више се сад "цени" сценски наступ и дебилан текст. Типујем да ће Хрвати да направе добар пласман. Видим да су свуда у Европи направили бум и постали вирални, нешто слично као Констракта.Tačno sam znala
Opusti se i uzivajpesma je glupa, tekst je još gluplji a svi su tamo gej to je za to takmičenje plus.
dvaput sam pokušao da preslušam pesmu do kraja ali negde oko 1:50 sam isključivao. stvarno je jadno.Opusti se i uzivaj![]()
izvini što se smejem, samo mi simpatičnodvaput sam pokušao da preslušam pesmu do kraja ali negde oko 1:50 sam isključivao. stvarno je jadno.
recimo Let 3 mi je ok, mada ništa spektakularno.
ali veruj mi da sam stvarno mu dao šansu, al ne ide.izvini što se smejem, samo mi simpatično![]()
Potajno se lozis na Crni Lukacdvaput sam pokušao da preslušam pesmu do kraja ali negde oko 1:50 sam isključivao. stvarno je jadno.
recimo Let 3 mi je ok, mada ništa spektakularno.
Tačno sam znala
Odlicna pesma odlican nastup
šta je dobro, šta loše i u nastupu i pesmi?
šta se može poboljšati?