Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Лукашенко ударио на Вучића: Ако Србија жели да заборави добро које смо чинили
Pa to je defakto podrska zapadu. Zele zapadni a ne ruski standard. Zele zapadnu radnu etiku ne rusku. Zele da njihova djeca skoluju na zapad a ne u rusiju. To je njihov izbor i takvo razmisljanje dijeli vecina Srbije. Niko ne sanja da ode u rusiju nyda zivi
Ma kakvo dobijanje...
Dobijaju oni, jer su mnogo više u plusu u razmeni sa nama.
Da ne pominjemo subvencije koje dobijaju njihova preduzeća, a koje prevazilaze tih (navodnih, ko ih je video?) 200 miliona.
Оптерећен си мржњом. Запад није само Брисел и ЕУ, већ постоји десничарска опозиција која је на нашој страни, а има земаља где нас и левичари и комунисти подржавају, мада ја одбацујем њихову подршку, због идеолошких разлога. А постоји и наша дијаспора, која је најбројнија наравно на западу.
Branka Latinović o NATO na ružičastoj televiziji: Ne isključujem mogućnost da je predsednik zamolio Stoltenberga da gostuje na Pinku
Branka Latinović se osvrnula na završenu posetu generalnog sekretara NATO-a i pojasnila je čudi li je to što Jens Stoltenberg pre nego što je nastavio svoju turneju svratio eksluzivno na TV Pink.
– To je vrlo interesantno i to treba pre svega sagledati u kontekstu domaćih potreba ali naravno i samog Stoltenberga u kontekstu da se sad predstavi na jednom mediju u kojem on nije tako prisutan. Ne mislim lično na Stoltenberga, već jedna problematika NATO-a kao međunarodne organizacije i institucije koja je vrlo prisutna u regionu. Mislim da je tu jedna dvostrana korist i interes samog Stoltenberga, ali ne bih isključila mogućnost da je i sam predsednik zamolio generalnog sekretara da gostuje na toj televiziji, ali očito je interes samog vlasnika te kuće da se sada promoviše malo više na toj zapadnoj linij – smatra Latinović.