Lukašenko u restoranu brze hrane

О чему је причао?...

Белоруски председник Александар Лукашенко посетио је ресторан брзе хране Mak.by 8. марта 2026. године, стварајући духовит и неочекиван тренутак док је пробао јела са менија и шалио се са особљем.

Mak.by је белоруски ланац брзе хране који је заменио ресторане McDonald's у земљи након што је западни бренд напустио белоруско тржиште.

Током посете, Лукашенко се нашалио да је некада веровао да су бургери „капиталистички“ изум пре него што је сам један исекао и пробао.

Белоруски председник се разиграно задиркивао са куваром, тражећи нож и нашаливши се да би се једног дана могао вратити да лично научи особље како да кува кромпир на белоруски начин.

Лукашенко се такође осврнуо на своје детињство у селу, рекавши да је научио да кува једноставне оброке док је помагао својој породици код куће.

Овај ведри разговор понудио је редак и духовит поглед на белоруског лидера ван политике, шалећи се о храни, сеоском животу и кувању док је посећивао локални ланац брзе хране.

Бивши "Мек" у РФ који се сада зове „Вкусно — и точка“...

„Вкусно — и точка“ је данас отворио своју главну локацију у парку Горког, са роботима који достављају поруџбине на ваш сто и одржавају ресторан чистим.

Па, Украјинци, како је ваш Мекдоналдс?🤡

baš lepo običan čovek iz naroda jede burgere po grilovima i kreće se međ narod nikako diktator koji progoni neistomišljenike baš divna propaganda ne znam samo za koga on valjda zna
Лукашенко и његова Белорусија никад ,никог нису напали и опљачкали и убили како би санирали свој распали БДП и тешку Презадуженост.
Лукашенко је Човек са великим Ч.
Ови твоји,који су њега прозвали неким "диктатором",нису ЧовеЦи..они су далеко,далеко од тога.:)

О чему је причао?...

Белоруски председник Александар Лукашенко посетио је ресторан брзе хране Mak.by 8. марта 2026. године, стварајући духовит и неочекиван тренутак док је пробао јела са менија и шалио се са особљем.

Mak.by је белоруски ланац брзе хране који је заменио ресторане McDonald's у земљи након што је западни бренд напустио белоруско тржиште.

Током посете, Лукашенко се нашалио да је некада веровао да су бургери „капиталистички“ изум пре него што је сам један исекао и пробао.

Белоруски председник се разиграно задиркивао са куваром, тражећи нож и нашаливши се да би се једног дана могао вратити да лично научи особље како да кува кромпир на белоруски начин.

Лукашенко се такође осврнуо на своје детињство у селу, рекавши да је научио да кува једноставне оброке док је помагао својој породици код куће.

Овај ведри разговор понудио је редак и духовит поглед на белоруског лидера ван политике, шалећи се о храни, сеоском животу и кувању док је посећивао локални ланац брзе хране.

Бивши "Мек" у РФ који се сада зове „Вкусно — и точка“...

„Вкусно — и точка“ је данас отворио своју главну локацију у парку Горког, са роботима који достављају поруџбине на ваш сто и одржавају ресторан чистим.

Па, Украјинци, како је ваш Мекдоналдс?🤡

Raspala bivša Sovjetska republika?

Аууу...па овај је још сличнији Вучићу него што сам мислио.

Raspala bivša Sovjetska republika?

Прије него офрље закључиш нешто погледај (ако те интересује) као и ових 251.000 људи видео од 40-ак минута гдје Роберт реално приказује како изгледа живот тамо...

Bjelorusija je zemlja o kojoj često čujemo dosta toga podijeljenog. Zapadni mediji često je prikazuju kao diktaturu i mjesto bez prava ljudi. Hladnu zemlju sa hladnim ljudima, koja se trenutno nalazi pod sankcijama i gdje je život mnogo težak.
Ali, da li je to zaista tako?
U prvom od tri videa iz zemlje, donosim vam priču o tome šta se može vidjeti, kakve su cijene, kakva je sigurnost, zaista možete očekivati kada jednoga dana dođete ovdje.

BJELORUSIJA koju ZAPAD NE ŽELI DA VIDITE! 24. 01. 2026 Robert Dacešin

Тера министре да једу подригушу од паризера, а он једе Харибо бомбоне?

Ма, више сам мислио на део кад Лукашенко решио да учи куваре како се кува кромпир.

Тако и овај наш учи лекаре како се лечи, учи фудбалере како се игра фудбал, све зна и све објашњава онима којима је то већ посао. Тако и лукашенко, куваре учи да кувају.

а онда је ЛУкашенко прешао на приче из детињства. И овај наш вуче комплексе из детињства, па стално у педесет и пет година пише како је био дете и како га мама није баш волела као Андреја, па измишља дечје несташлуке и сл.

Ма, више сам мислио на део кад Лукашенко решио да учи куваре како се кува кромпир.

Тако и овај наш учи лекаре како се лечи, учи фудбалере како се игра фудбал, све зна и све објашњава онима којима је то већ посао. Тако и лукашенко, куваре учи да кувају.

а онда је ЛУкашенко прешао на приче из детињства. И овај наш вуче комплексе из детињства, па стално у педесет и пет година пише како је био дете и како га мама није баш волела као Андреја, па измишља дечје несташлуке и сл.
Све је тачно, али некако мислим да Лукашенко стварно зна како се кува кромпир, за разлику од АВ који није у стању да отвори флашицу.

Kopira divove.

k_37940606_640.jpg

Back