- Poruka
- 29.675
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Лукашенко и његова Белорусија никад ,никог нису напали и опљачкали и убили како би санирали свој распали БДП и тешку Презадуженост.baš lepo običan čovek iz naroda jede burgere po grilovima i kreće se međ narod nikako diktator koji progoni neistomišljenike baš divna propaganda ne znam samo za koga on valjda zna

Raspala bivša Sovjetska republika?О чему је причао?...
Белоруски председник Александар Лукашенко посетио је ресторан брзе хране Mak.by 8. марта 2026. године, стварајући духовит и неочекиван тренутак док је пробао јела са менија и шалио се са особљем.
Mak.by је белоруски ланац брзе хране који је заменио ресторане McDonald's у земљи након што је западни бренд напустио белоруско тржиште.
Током посете, Лукашенко се нашалио да је некада веровао да су бургери „капиталистички“ изум пре него што је сам један исекао и пробао.
Белоруски председник се разиграно задиркивао са куваром, тражећи нож и нашаливши се да би се једног дана могао вратити да лично научи особље како да кува кромпир на белоруски начин.
Лукашенко се такође осврнуо на своје детињство у селу, рекавши да је научио да кува једноставне оброке док је помагао својој породици код куће.
Овај ведри разговор понудио је редак и духовит поглед на белоруског лидера ван политике, шалећи се о храни, сеоском животу и кувању док је посећивао локални ланац брзе хране.
Бивши "Мек" у РФ који се сада зове „Вкусно — и точка“...
„Вкусно — и точка“ је данас отворио своју главну локацију у парку Горког, са роботима који достављају поруџбине на ваш сто и одржавају ресторан чистим.
Па, Украјинци, како је ваш Мекдоналдс?
AVtiihrist ima nula harizmu.poceo da kopira AV
Лука не једе мек..он клопа ту неку белоруску Верзију јер се Лука ту не уклапа зато што је "диктатор "!.Pa i onaj Tramp jede McDonaldse

Аууу...па овај је још сличнији Вучићу него што сам мислио.Белоруски председник се разиграно задиркивао са куваром, тражећи нож и нашаливши се да би се једног дана могао вратити да лично научи особље како да кува кромпир на белоруски начин.
Лукашенко се такође осврнуо на своје детињство у селу, рекавши да је научио да кува једноставне оброке док је помагао својој породици код куће.
Uči od najboljih... plus jede najukusniju hranu, američku.Аууу...па овај је још сличнији Вучићу него што сам мислио.
а и овај Нишлија што ти пустио пАЛАЦ ГОРЕ,И он неки англофил као и ти ...Uči od najboljih... plus jede najukusniju hranu, američku.
Bravo za gospodina.
Raspala bivša Sovjetska republika?
Тера министре да једу подригушу од паризера, а он једе Харибо бомбоне?Аууу...па овај је још сличнији Вучићу него што сам мислио.
Тера министре да једу подригушу од паризера, а он једе Харибо бомбоне?
Све је тачно, али некако мислим да Лукашенко стварно зна како се кува кромпир, за разлику од АВ који није у стању да отвори флашицу.Ма, више сам мислио на део кад Лукашенко решио да учи куваре како се кува кромпир.
Тако и овај наш учи лекаре како се лечи, учи фудбалере како се игра фудбал, све зна и све објашњава онима којима је то већ посао. Тако и лукашенко, куваре учи да кувају.
а онда је ЛУкашенко прешао на приче из детињства. И овај наш вуче комплексе из детињства, па стално у педесет и пет година пише како је био дете и како га мама није баш волела као Андреја, па измишља дечје несташлуке и сл.
I prdi ko konj..Pa i onaj Tramp jede McDonaldse
I sprovodi američku parazit politiku - ja sam osmak idem da ukradem džeparce prvacima, baš sam faca, nerviraju me sedmaci poput Rusije i KineI prdi ko konj..
slazem se, ali pobedjuje...malo vise krade, potkupljuje,podrzavaju ga strane sluzbe, domace prodane duse i evo ga na vlastiAVtiihrist ima nula harizmu.
vucic kopira putina i lukasenka ali on je prosto neverovatni kreten i nesposoban pa mu ne uspevapoceo da kopira AV
aj sto nema harizmu nego nije tesko lukasenku glumiti domacina jer on vrv i jeste, a putin je hladnokrvni obavestajac i ima mudaAVtiihrist ima nula harizmu.
pobedjuje jer bukvalno prodaje srbiju burazerslazem se, ali pobedjuje...malo vise krade, potkupljuje,podrzavaju ga strane sluzbe, domace prodane duse i evo ga na vlasti
de fakto stanje...kakav ce biti kraj, docekacemo i topobedjuje jer bukvalno prodaje srbiju burazer