Lukas o sramnoj listi "zabranjenih pevača" na studentskim blokadama

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
taj kazu stoji iza oslobadjanja vesica dva puta

kazu da je vucevic samo bio maska u ns dok je kriminalizovao grad i to njegova
Iz pravničke sam familije. Svi moji poznaju porodicu Vučević. Kažu da su uvek bili pristojni i kulturni, ali i uvek ljigavci koji su uvek osetljivvi na pare, Pokojni mu ćale Zoran, je uvek imao korupcionašlke afere. Sin nije ništa bolji. Miloša boli k. za SNS. Onako fin i uljudan će prvi da izda kada brof bude počeo da tone i da iznese gomilu afera protiv familije Vučić i svi ćemo to da prihvatimo. Miloš je razvio svoju podinfrastrukturu ispod AV ,k oja može da preživi pad AV

Iz pravničke sam familije. Svi moji poznaju porodicu Vučević. Kažu da su uvek bili pristojni i kulturni, ali i uvek ljigavci koji su uvek osetljivvi na pare, Pokojni mu ćale Zoran, je uvek imao korupcionašlke afere. Sin nije ništa bolji. Miloša boli k. za SNS. Onako fin i uljudan će prvi da izda kada brof bude počeo da tone i da iznese gomilu afera protiv familije Vučić i svi ćemo to da prihvatimo. Miloš je razvio svoju podinfrastrukturu ispod AV ,k oja može da preživi pad AV
U tom slučaju bi tvoji mogli da objasne i koji su sve zakoni prekršeni da bi žuti u samom odlasku mogli da oslobode Gnjilansku grupu. Ona moralna gromada Majić je učestvovala u ovome, tada ove NVO iz plenuma nisu ni glasa pustile, naprotiv.

Da li treba da se okači i spisak DOS-ovih sudija koji su ih oslobodili i detalji za šta su sve bili opruženi. Gde su tada bile dežurne savesti Srbije?
466F69AC-8126-45D6-A824-379C288180CA.jpeg

56DEE25C-3892-4220-A500-E5DC49B48935.jpeg

Pitaj ih zbog čega nisu ovako digli svoj glas kada su žuti kadrovi iz pravosuđa oslobodili Gnjilansku grupu.
па како да дигну глас кад динков тетак - азем власи зачетник и пионир шифтарске сепаратистичке терористичке банде

неће да ''преживи'' ово политички мислим.
далеко је он од културног показао је то изјавама и понашањем са капуљашима које је слао и пре ових протеста

он се много окурчио и по нс чинио вероватно оно што ни вучић није знао...

Vidiš kako možeš i da ne provociraš?

Po kom osnovu je Marija Šerifović đubre? Ili Miroslav Ilić? Na koji način je Saša Matić doprineo propasti Srbije? Ili Nada Obrić koje i nema toliko u medijima? Itd, itd.

Da da. Saša Matić ide i druka ljude. I Leontina. Možeš ti to i bolje.

Pa su zato podobni?
IzBosne si pa ne znaš. Naravno da druka ljude jer ne bi bila predložena u REM kao i pok. Debeli i Dejan Vučić Stanković.

Vlast predlaže Dejana Vuka Stankovića, Leontinu i Milorada Milinkovića za Savet REM​

Treba imati u vidu da se misli na nastupe studenata u blokadi

Sumnjam da bi bilo ko od nabrojanih i hteo da bude deo protesta. Tako da ne razumem problem.
A zašto beogradski studenti ne mogu da najave proteste i blokade policiji kao niški? Kolega Alter je danas bio i okačio snimke, naravno da nije bilo baš nikakvih incidenata. I nisu nikog iznervirali niti oterali u suprotni tabor, za razliku od BG i NS.

Možda obojena revolucija ne može bez malo varnica?

Back