Lukas o sramnoj listi "zabranjenih pevača" na studentskim blokadama

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oni jesu ceda udbe to stoji.
ostalo da nisu oni predvodnici grupe STAV i da niej mila pajic pokusavana da se nametne kao vodja ne smao u ns nego svih studenata sirom sbrije idi pitaj kesica ili zelis da ti je pokazem video iz emisije gde deca od 6,7,8 godina aplaudiraju ime mila, mila ,m mila kao papagaji dok kesic nju predstavlja deci kao vodju studenata u srbiji ?

kesic je inace sedeo za stolom sa dinkom u dubrovniku i sa hrvaticom anom lalic na anti srpskom festivalu mrznje, kada je dinko rekao da ce srusiti srpske crkve u novom sadu zrtvama fasisticke racije i tu napraviti pabove za zaebanciju pa ne cudi to kesicevo predstavljanje mie kao gl vodje studenata u sbriji

idi pitaj njega sto je to uradio onda...
Čeda udbe su čeda vlasti koja su takođe čeda udbe. Kada to skapiraš sve će ti biti jasno. Udba je napravila vlast, ali i vajne protivnike

Čeda udbe su čeda vlasti koja su takođe čeda udbe. Kada to skapiraš sve će ti biti jasno. Udba je napravila vlast, ali i vajne protivnike
ja to govorim, stose pravis naivan da nisi video ?

reko sam isk puta da su ovi mila dinko mairnika iz iste kujne titine kao i sistem.
molim te prekin isa glupostima da nije mila pajic forsirana citavoj sbriji a pogovoto u ns kao vodja studentksih protesta. bar pokusavaju to.
idi pitaj kesica ili pogledaj video gde ju je tako predstavio... :bye:

reko sam isk puta da su ovi mila dinko mairnika iz iste kujne titine kao i sistem.
molim te prekin isa glupostima da nije mila pajic forsirana citavoj sbriji a pogovoto u ns kao vodja studentksih protesta. bar pokusavaju to.
Ako postoje studenstki protesti protiv vlasti i ako postoji studentkinja koja je preko SNS-a zaposlena u RTV (Mila) i ako je ona deo tih protesta-šta misliš ko ju je ubacio tu? Studenti ili vlast?

Ako postoje studenstki protesti protiv vlasti i ako postoji studentkinja koja je preko SNS-a zaposlena u RTV (Mila) i ako je ona deo tih protesta-šta misliš ko ju je ubacio tu? Studenti ili vlast?
pa udba.
udba ima piune koji su neki pozicija neki opozicija.
kolko puta sam to rekao...
tako 35 godina
tako od kraja osamdestih kada dojucerasnji sef kabineta hrvata komunjare titoiste mike spijaka/ vuk draskovic odjednom psotaje vodja toboz cetnika
da ne bi tudjman bio usamljen na listi paravojnih formacija sa zengama i kao jedini rusilac na pocetku rata koj ice doprineti da se vihor rata rasplamsa...
e prosle godine taj isti draskovic sa marinikom pljuvao studente koji su ustali protiv dinka u novom sadu na fil fakultetu zboggovora mrznje pa ih nazvao FASISTIMA I NOVIM cetnicima

DAKLE sad nije vise cetnik jel de...
od kad ja to govorim, udba ima svoje piune od kojih pravi dva tabora nekad i vise... ista kuhinja...

i sta kazekesic jel mila pajic vodja studentskih protesta u srbiji ? :mazi:

pa udba.
udba ima piune koji su neki pozicija neki opozicija.
kolko puta sam to rekao...
tako 35 godina
tako od kraja osamdestih kada dojucerasnji sef kabineta hrvata komunjare titoiste mike spijaka/ vuk draskovic odjednom psotaje vodja toboz cetnika
da ne bi tudjman bio usamljen na listi paravojnih formacija sa zengama i kao jedini rusilac na pocetku rata koj ice doprineti da se vihor rata rasplamsa...
e prosle godine taj isti draskovic sa marinikom pljuvao studente koji su ustali protiv dinka u novom sadu na fil fakultetu zboggovora mrznje pa ih nazvao FASISTIMA I NOVIM cetnicima

DAKLE sad nije vise cetnik jel de...
od kad ja to govorim, udba ima svoje piune od kojih pravi dva tabora nekad i vise... ista kuhinja...

i sta kazekesic jel mila pajic vodja studentskih protesta u srbiji ? :mazi:
Kesić ne upravlja Srbijom. Zna se ko upravlja i postavlja Mile. Idemooo

Vidiš da ti isto kažu što i ja, ljudima su nebitni i Dinko i Mila, a mnogi ni ne znaju ko su. Previše im daješ na značaju

Vidiš da ti isto kažu što i ja, ljudima su nebitni i Dinko i Mila, a mnogi ni ne znaju ko su. Previše im daješ na značaju
nisu ljudi 2000te znali ni ko su otporasi pa im doso djuric i sva ova prica danasnja :mazi:

pokusavas pravdati da je nebitan onaj ko je osnovao grupu STAV u novom sadu koaj je uzurpirala fakultete u ns i vodi blokade i namece se ko vodja danasnjih rpotesta u ns

ok a sta je onda bitno, na vlast nece doci ako im ovo smene vlast oni no ti jel...

o Boze mili gluposti

nisu ljudi 2000te znali ni ko su otporasi pa im doso djuric i sva ova prica danasnja :mazi:

pokusavas pravdati da je nebitan onaj ko je osnovao grupu STAV u novom sadu koaj je uzurpirala fakultete u ns i vodi blokade i namece se ko vodja danasnjih rpotesta u ns

ok a sta je onda bitno, na vlast nece doci ako im ovo smene vlast oni no ti jel...

o Boze mili gluposti
Ovo nije izborna kampanja, nego su protesti, a Đurić je sa Vučićem od početka, on ga protežira.

Opla Đurić, osnivač SNS-a i potpredsednik. Vučićev ambasador, a sada ministar.

Bitno je, ali nisu uspeli da se nametnu u Srbiji, nego nešto bauljaju po Novom Sadu.
pa to bauljanje iz ns je kesic predstavio u emisiji svojoj, kao vodju studentskih protesta u srbiji!
pre otprilike 15 dana , pa su deca od 6,7,8 godina ponavljala njeno ime ko papagaj mila, mila ,mila sto je zalosno i predstavlja najvecu povredu i zloupotrebu dece... oces snimak da se podsetis ?

kesic je lik koji je sa dinkom gruhonjicem ktitorom mile pajic bio na anti srpskom festivalu u dubrovniku za istim stolom dok je ovaj govorio da ce srusiti srpske crkve i rpaviti pabove za zaebanciju u novom sadu gde je crkva za zrtve fasisticke racije 1942 :mazi:

pa to bauljanje iz ns je kesic predstavio u emisiji svojoj, kao vodju studentskih protesta u srbiji!
pre otprilike 15 dana , pa su deca od 6,7,8 godina ponavljala njeno ime ko papagaj mila, mila ,mila sto je zalosno i predstavlja najvecu povredu i zloupotrebu dece... oces snimak da se podsetis ?

kesic je lik koji je sa dinkom gruhonjicem ktitorom mile pajic bio na anti srpskom festivalu u dubrovniku za istim stolom dok je ovaj govorio da ce srusiti srpske crkve i rpaviti pabove za zaebanciju u novom sadu gde je crkva za zrtve fasisticke racije 1942 :mazi:
Nema potrebe, sećam se teme i tad sam pisao isto.
Studentkinja Mila može da se nametne kao predsednica neke mesne zajednice... može da pokuša, možda će imati uspeha.
Teza - antiteza, znamo kako to funkcioniše.

Izvini, upravo je Mila Pajić pokrenula blokade Univerziteta, mnogo pre nesreće sa nadstrešnicom. Što kaže kolega @Straks92, da nije bilo nadstrešnice bio bi litijum.

Profesionalna aktivistkinja (devojka je na platnom spisku Inicijative za ljudska prava) Mila Pajić u akciji privatne blokade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, mnogo pre 1. novembra 2024:
06DB1D57-932E-44BA-9FAD-F2C071885747.png
B04D3873-6884-44C0-B7F5-EA90DC239037.jpeg

06DB1D57-932E-44BA-9FAD-F2C071885747.png

Izvini, upravo je Mila Pajić pokrenula blokade Univerziteta, mnogo pre nesreće sa nadstrešnicom. Što kaže kolega @Straks92, da nije bilo nadstrešnice bio bi litijum.

Profesionalna aktivistkinja (devojka je na platnom spisku Inicijative za ljudska prava) Mila Pajić u privatnoj blokadi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, mnogo pre 1. novembra 2024:
Pogledajte prilog 1676069Pogledajte prilog 1676068
Pogledajte prilog 1676069
:hahaha1:
Evo ga opet. Baća ima svoje SNS aktiviste koje mora da promoviše na 1001 temi i na 1001 upisu

:cepanje:

Idemooo bratee. 1000 Mila, 1000 Dinka, kao Kristijan. Možda i pobedite :cepanje:

Profesionalna aktivistkinja (devojka je na platnom spisku Inicijative za ljudska prava) Mila Pajić u akciji privatne blokade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, mnogo pre 1. novembra 2024:
Pogledajte prilog 1676069Pogledajte prilog 1676068
Pogledajte prilog 1676069
I na platnom spisku državne Radio-televizije Vojvodine.

:hahaha1:
Evo ga opet. Baća ima svoje SNS aktiviste koje mora da promoviše na 1001 temi i na 1001 upisu

:cepanje:

Idemooo bratee. 1000 Mila, 1000 Dinka, kao Kristijan. Možda i pobedite :cepanje:
kada ne bude mila pajic vodja studentskih blokada u ns, i to zvanicno, kada ne bude vise predstavljana u emisijama kao vodja studenata toboz i u sribiji e onda ok

do tad ne vredi tvoja prica da ona nema uticaj

tako je kao nebitan bio otpor pa djuric otporas posle cak i kod vucica...

jedna je udba, ista je to kuhinja

dakle kada ovo sto napisah bude zvanicno kod studenata koji vode bloakde u ns onda ok , do tad :bye:

Izvini, upravo je Mila Pajić pokrenula blokade Univerziteta, mnogo pre nesreće sa nadstrešnicom.
ona je blokiralastudentski parlament na fiozofskom fakultetu tj pokusavala to uciniti jer je taj parlament proletos u aprilu ustao protiv njenog profesora dinka gruhonjica pa pospto niej uspela po formirnaju grupe STAV da se ubaci na izborima leots za studentski parlament u novom sadu na filozofski fakultet i pored incidenata koje je pravila ona i njen intimus branislav djordjevic onda je pokusala te patke da proda maglu...
a posle pada nadstresnice po svaku cenu se pokusavaju nadmetnuti kao vodje protesta da bi razvodnili i upropastili prvi protest od 22 000 novosadjana 05.11.

tada sa aktivistima grupe STAV zauzima fakultet i krece dinkova partizanska titoisticka mantra tj plenumi.... jer taj srbomrzac je toboz antifasista a fasisti su mu srbi naravno, srpske crkve i pogotovo srbi iz bosne i ako je on dosao iz bosne devedesetih tokom rata u bosni, a tetak mu azem vlasi...

Back