i ti nisi bitan i ti koji su nabrojani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, отишло је предалекоDa li je sve ovo otišlo predaleko u smislu da se ljudi javno targetiraju, kao da su neki odmetnici, otpadnici.. ili već šta?
Да, отишло је предалеко
![]()
To bi trebalo da bude nauk drugim pevačima šta da ne rade u budućnosti. Moje mišljenje.Jedna stvar je politička opredeljenost a druga stvar je otvoreno botovanje za pare.A po osnovu? Samo pokazuješ da nisi ništa bolji od SNS. Baš obrnuto.
Nisi moderator, golube. Zaigrao si se ponovoTema nije pljuvanje i iživljavanje nad Acom Lukasom kao i njegov lični život, već lista tzv "zabranjenih pevača".
Ljudi mijenjaju mišljenja, stranke, prijatelje, komšije, žene, partnere, navike.. kao što se kaže; "samo se budala ne mijenja".Pa znaš što je tako?
Zato što imaš ljude koji svesrdno podržavaju neku vlast i učestvuju i u kampanjama, a onda kad počne da se lomi onda prelaze stranu i agituju za one druge. To se želi sprečiti
Sa druge strane, što je njima krivo što neće pevati studentima u blokadi na fakultetima?
Da li bi oni to hteli?
Vrlo zanimljivo.To bi trebalo da bude nauk drugim pevačima šta da ne rade u budućnosti. Moje mišljenje.Jedna stvar je politička opredeljenost a druga stvar je otvoreno botovanje za pare.
Ne sećam se da su dotični pretili, svojim vezama sa vlašću, radnicima parking servisaDok recimo Milan Mladenović ili Sonja Savić nisu bili?
Шта је "врло занимљиво"?Vrlo zanimljivo.
Nadu Obric treba zabraniti vidi se da je djubre.Breskvicu ne poznajem ali vidi da se da je dete iskreno i casno pa sad ako je nekako prevarena od ove bagrice na vlasti,njima na dusuPo kom osnovu je Marija Šerifović đubre? Ili Miroslav Ilić? Na koji način je Saša Matić doprineo propasti Srbije? Ili Nada Obrić koje i nema toliko u medijima? Itd, itd.
Da da. Saša Matić ide i druka ljude. I Leontina. Možeš ti to i bolje.
Pa su zato podobni?
I ti školovani ljudi ne mora da znači da su krem...doduše jesu budućnost srbije..... recimo svi studenti pre 15, 20, 25 , 30 godina su bili "krem" pa su oni napravili društvo koje je danas katastrofalno. Ne verujem da su današnji klinci bolji. U Srbiji generalno pa i medju njima preovladjuje sebičnost. Iz te sebičnosti nemoguće je napraviti dobro društvo. Potrebne su unutrašnje transformacije u čoveku, a njih ne pravi promena vlasti nego nešto drugo.Pevači nikad ne protestuju jer koji god da je režim, njima odgovora, ne plaćaju porez, odnosno utaja poreza je kod njih kao nama dobar dan.
Ovde se digli školovani ljudi, sam krem društva.
Ne kapiram te ali ok... Nada Obric je odavno u penziji u zimi zivota. Ne znam sta uopste nju i pominju. Sto se breskvice tice, breskvicina muzika mi je cudnaNadu Obric treba zabraniti vidi se da je djubre.Breskvicu ne poznajem ali vidi da se da je dete iskreno i casno pa sad ako je nekako prevarena od ove bagrice na vlasti,njima na dusu
Aha... samo je pitanje kojih dana...Tako je.
Bice Lane moje bajbokanaaaaaaaa
vise i ne tugujeeeeemAha... samo je pitanje kojih dana...
I ti školovani ljudi ne mora da znači da su krem...doduše jesu budućnost srbije..... recimo svi studenti pre 15, 20, 25 , 30 godina su bili "krem" pa su oni napravili društvo koje je danas katastrofalno. Ne verujem da su današnji klinci bolji. U Srbiji generalno pa i medju njima preovladjuje sebičnost. Iz te sebičnosti nemoguće je napraviti dobro društvo. Potrebne su unutrašnje transformacije u čoveku, a njih ne pravi promena vlasti nego nešto drugo.