'Luka je razbio više prozora nego srpske bombe!'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cizmice

Buduća legenda
Poruka
35.831
'Luka je razbio više prozora nego srpske bombe!'

0043007.48.jpg


'Luka je tu imao samo loptu. Igrao je cijeli dan i razbio je više prozora nego srpske bombe', prenosi izjavu recepcionara jednog hotela iz Zadra španjolska Marca koja se ponovno raspisala o hrvatskom reprezentativcu i njegovom potencijalnom transferu u Real Madrid.

Luka Modrić nalazi se u središtu pozornosti zbog transfera u Real Madrid. No, njegovo djetinjstvo nije bilo lako, on je morao preživjeti rat, piše na početku Marca.

"Kad je imao šest godina njegov otac Stipe borio se kao hrvatski vojnik u ratu. Djeda su mu ubili Srbi u blizini kuće u Obrovcu. Majka je uzela stvari i pobjegla s njim u Zadar. Tamo je u hotelu nekoliko mjeseci imao samo loptu. Igrao je cijeli dan i razbio je više prozora nego srpske bombe, rekao je recepcionar u hotel", pišu Španjolci.


U priči su se dotakli i Lukine kratke avantura u Hajduku, te dolaska u Zadar, kada je imao deset godina.

"U Zadru ga je otkrio Tomislav Bašić. Luka je imao deset godina, a Bašić kaže kako su njegovi bili vrlo siromašni i nisu imali novac za majice i štitnike, pa je Modrić znao igrati s drvenim štitnicima. On ih i danas čuva jer je znao da će Luka postati veliki igrač", navodi u tekstu novinar Marce.

"Real je vjerojatno njegova sljedeća stanica, iako ga u svojim redovima želi većina europskih velikana. Luka čeka vijesti odmarajući se na jadranskog obali i sanjajući o osvajanju Lige prvake", zaključuju Španjolci.
Sportski.net|Ma.M.
29.06.2012.

+++++++++++++++++++++++++++++++

Eto najboljeg dokaza koliko je bilo srpskih bombi u Hrvatskoj i koliko su stete nanijele!!!
Covjek je polomio vise prozora nego bombe!!!
 
precenjen igrac... oslonac hrvatske reprezentacije koja je konstantno medju 10 najjacih u svetu i koja je barem 2 koraka ispred nas

Ne preteruj !
Što se Modrića tiče,ni ja ga ne volim.
Nije moj tip igrača.
Ali,evropski skauti sigurno znaju bolje.
Dugo prate igrače i treba im verovati....
Ako ga dovede Real,videćemo da li će opstati !?
Ili se svrstati u koloni upropašćenih talenata.
Kao Perica Ognjenović,na primer !
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top