- Poruka
- 25.268
Mda, spec. Osim ako ih ne umočim u šećernu vodicukladim se da su paulina stopala slađa od slatkogakao dvije baklavice da se tako izrazim
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mda, spec. Osim ako ih ne umočim u šećernu vodicukladim se da su paulina stopala slađa od slatkogakao dvije baklavice da se tako izrazim
![]()
Dok je mitelojropa jela prstima, balkanci su viljuskom boc boc, moj tiMitteleuropske noge ne smrde, samo balkanske smrde.
ne secam se toga, nije da cenim da si metuzalem ali jesi (((: ako su zene nekad luftirale stopala, zasto muskarci nisu? mozda je iz toga proizilo da danas muskarci luftiraju stopala?Sećam se 80tih su žene sedele i počesto na javnim mestima puštale cipelu da im sklizne sa pete, nežno ljuljuškajući i luftirajući stopala. Toga danas nema.
Ili je i to prevazišla tehnologija?
Pogledajte prilog 1410125
Vidim da si into "dangling", varijanta foot fetisha. Pitaj samo mene starog fetisharaSećam se 80tih su žene sedele i počesto na javnim mestima puštale cipelu da im sklizne sa pete, nežno ljuljuškajući i luftirajući stopala. Toga danas nema.
Ili je i to prevazišla tehnologija?
Pogledajte prilog 1410125
Cuj, ne znam dal se gadis, ali ja na to ne obracam paznju uopsteMa ja se toga gadim i kako li to smrdi kada luftira stalno![]()
kupaju li se te tvoje poznanice , komsinice, zenske iz kafica gde pijes svaki dan kafu?Ma ja se toga gadim i kako li to smrdi kada luftira stalno![]()
pa gde onda sreces te zenske kojima bazde noge?Ne pijem već godinama kafu u kafićima imam svoj espreso aparat pa kupujem kafu u zrnu.
To se ne luftira. To se pereKako nema?
Luftiramo ih i dalje
Ukrala tudje cipele
I sela za tuđi radni stoUkrala tudje cipele
Definitivno, ko normalan ima ovako cist stoI sela za tuđi radni sto![]()
pored ovako dobrih butina, pored ovako dobrih nogu, ti komentiraš cipeleUkrala tudje cipele
@Emilia Marty
prijavljena si zbog konstantnog trolanja, nadam se da će institucije brzo djelovati
a dok čekamo da institucije obave svoj posao malko ćemo luftirati...
![]()
A sta cu kad ne mogu da ne vidim da moze rucak da smesti u ovaj prazan deo petepored ovako dobrih butina, pored ovako dobrih nogu, ti komentiraš cipele
edit: i stol![]()
šta kažeš na ovu zadnju u crno-crvenim štiklicama, jel dobro balansira?A sta cu kad ne mogu da ne vidim da moze rucak da smesti u ovaj prazan deo pete
Fujšta kažeš na ovu zadnju u crno-crvenim štiklicama, jel dobro balansira?![]()