ЛУДИЛО Вучић не да Србима на море: Сви ће морати у повратку у карантин 14 дана!?

nema nista od mora dok pandemija ne prodje

Ponasajte se odgovorno.ne budite budale
Odgovornosti mi je na vrh glave. Propade proljeće. E ako upropaste i ljeto...

Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
Evo, komšije, Dubrovnik vas čeka.
Kod vas ni za milion godina.

Na more svakako ne idem, posledniih par godina od kad su krenuli low cost letovi idem isključivo u Švabiju , zemlja je vrh za turtizam ,pogotovo urbani ,a planirao sam i da nastavim , al jbg ove godine možda stvarno i bude neka Golija :p Djerdap i Golubac su isto vrh ,samo je taj deo Srbije dosta skrnav i zapušten generalno , al ok je za neki vikend od 2-3 dana .

Odgovornosti mi je na vrh glave. Propade proljeće. E ako upropaste i ljeto...

Kod vas ni za milion godina.
Pa dobro, ti si jedan.
Ima i Srba koji vole Dubrovnik.

Nego, zanimljiva situacija jučer u neko gluho doba noći: udaram po nekoj igrici, pucačina, ijedan tim protiv drugog, i vidim jednog u protivničkom timu da se zove Serbian Wolf. Ja ga pozdravim, pita on jesam li iz Zagreba itd. I kaže oon meni: ja na tebe neću pucati više, ja reko, cool, neću ni ja. I tako mi igramo timsku, jedan protiv drugog, i gađamo sve osim što se ne gađamo međusobno. Evo, tvrdim da bi on došao u Dubrovnik.

Колико буке око летовања на мору... Пре 150 година огроман део људи уопште није туристички путовао, па не видим да им је то био такав проблем.
Овдашња публика је почела да путује на море за време СФРЈ.

Прочитајте како је било могуће да настане Шпанска грозница. Видећете да није тако страшно ни ако се тек следеће године буде ишло на одмор.

Postoji li drzavnik na svijetu koji toliko brine o svom narodu?
Vucic je poput YHWH-a, dok su Srbi poput Zidova.
Sjetimo se svi kako YHWH nakon zidovskog izlaska iz Egipta nije imao mira, stalno su ga nesto zajebavali, zanovijetali, kukali, zlatnoj se teladi klanjali, a YHWH im opet poput briznog, blagog oca, sve davao i prastao im.
Tako i Vucic.

Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
Evo, komšije, Dubrovnik vas čeka.

Dubrovnik je nekad, dok nije postao hrvatski, imao odlične odnose sa Srbijom.

A pošto je sada hrvatski, neka hvala...

Pa dobro, ti si jedan.
Ima i Srba koji vole Dubrovnik.

Nego, zanimljiva situacija jučer u neko gluho doba noći: udaram po nekoj igrici, pucačina, ijedan tim protiv drugog, i vidim jednog u protivničkom timu da se zove Serbian Wolf. Ja ga pozdravim, pita on jesam li iz Zagreba itd. I kaže oon meni: ja na tebe neću pucati više, ja reko, cool, neću ni ja. I tako mi igramo timsku, jedan protiv drugog, i gađamo sve osim što se ne gađamo međusobno. Evo, tvrdim da bi on došao u Dubrovnik.
A čuj svako svoje. Nemam ja ništa protiv bilo kog grada. Dubrovnik je lijep grad. I mnoge lokacije i gradovi u Hrvatskoj. Ne sporim ja to. Ali nemam želju da ikada više kod vas dođem turistički.
Колико буке око летовања на мору... Пре 150 година огроман део људи уопште није туристички путовао, па не видим да им је то био такав проблем.

Прочитајте како је било могуће да настане Шпанска грозница. Видећете да није тако страшно ни ако се тек следеће године буде ишло на одмор.
Karantina i ograničenja svih vrsta mi je na vrh glave. Poslije svega treba mi odmor od mjesec dana. A nije mi odmor da sjedim kući ili šećkam po banjama. Zato se narod i buni.

Dubrovnik je nekad, dok nije postao hrvatski, imao odlične odnose sa Srbijom.

A pošto je sada hrvatski, neka hvala...
Dubrovnik poslednjih nije poželjan ni za Hrvate , ne znaš dal je gore biti turista , ili stanovnik istog ,al jbg to je cena kad ti dolaze Bil Gejts , BravoNolo ,Abramovič,Holivud i slični likovi .

Postoji li drzavnik na svijetu koji toliko brine o svom narodu?
Vucic je poput YHWH-a, dok su Srbi poput Zidova.
Sjetimo se svi kako YHWH nakon zidovskog izlaska iz Egipta nije imao mira, stalno su ga nesto zajebavali, zanovijetali, kukali, zlatnoj se teladi klanjali, a YHWH im opet poput briznog, blagog oca, sve davao i prastao im.
Tako i Vucic.
Све давао и праштао... Једино што су морали 40 година да лутају по пустињи, док нису пронашли прави пут. И таман кад су га нашли, предводник изласка из египатског ропства није смео да крочи у обећану земљу.

Ко је спреман на 40 година лутања? :ceka:

Dubrovnik poslednjih nije poželjan ni za Hrvate , ne znaš dal je gore biti turista , ili stanovnik istog ,al jbg to je cena kad ti dolaze Bil Gejts , BravoNolo ,Abramovič,Holivud i slični likovi .
Apsolutno točno, to je za nekog južnokoreanca da ide obić lokacije Game of Thrones pa se hvaliti u birtiji kad se vrati
Bio sam par puta prošle godine, poslom, tamo je apsolutni kaos, i to vrlo skup kaos.

A ništa, onda pričekaj da sagradiš još stariji i još ljepši.
Meni osobno je Dubrovnik zadnje mjesto gdje bi provodio odmor.

Onako, među nama, boli me ******.

Dubrovnik je jedini deo Hrvatske u koji sam išao na more dok sam bio klinac za vreme SFRJ.

U stvari, bio sam jednom na Pelješcu, a i to mu dođe Dubrovnik...

Na sreću, za razliku od mnogih, ja sam još u vreme SFRJ znao da postoje mora i mimo Hrvatske....

Golija vam/nam ne gine!

Kad ti dođe McDonalds, pa Peconi i Butik#37, onda Beer Fest Golija, Noćna pijaca, Noćni market, Trokadero Aca Lukas a eto i EXIT karavan predstavlja : Golija Stage DJ Gram... o kobasicijadama nema potrebe pričati... ima Budva da gori od ljubomore... 😁

Инфантилни умови хоће све и то одмах.

Treba se vraćati polako u normalni život.
Znači Golija ovčije mleko divlje pečurke čobanski rezbareni štap pečenje kukuruza na logorskoj vatri blato komarci mrkli mrak jastreb sa 1000m vreba kokošku a baba na sred livade plaši jastreba sa AAAAA HAAAA AAAAA HAAAAA.Pijani komšija vozi traktor.
Divno.

Back