Frtajler
Legenda
- Poruka
- 53.940
Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
Evo, komšije, Dubrovnik vas čeka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovornosti mi je na vrh glave. Propade proljeće. E ako upropaste i ljeto...nema nista od mora dok pandemija ne prodje
Ponasajte se odgovorno.ne budite budale
Kod vas ni za milion godina.Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
Sa svojim izlivima hrvatsva svakim danom u 17h.Ako si bio znaš.Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
Pa dobro, ti si jedan.Odgovornosti mi je na vrh glave. Propade proljeće. E ako upropaste i ljeto...
Kod vas ni za milion godina.
Lazareti u Dubrovniku su zamišlejni kao karantena, pa su svi pomorci prvo bili 3 tjedna u Lazaretima.
A čuj svako svoje. Nemam ja ništa protiv bilo kog grada. Dubrovnik je lijep grad. I mnoge lokacije i gradovi u Hrvatskoj. Ne sporim ja to. Ali nemam želju da ikada više kod vas dođem turistički.Pa dobro, ti si jedan.
Ima i Srba koji vole Dubrovnik.
Nego, zanimljiva situacija jučer u neko gluho doba noći: udaram po nekoj igrici, pucačina, ijedan tim protiv drugog, i vidim jednog u protivničkom timu da se zove Serbian Wolf. Ja ga pozdravim, pita on jesam li iz Zagreba itd. I kaže oon meni: ja na tebe neću pucati više, ja reko, cool, neću ni ja. I tako mi igramo timsku, jedan protiv drugog, i gađamo sve osim što se ne gađamo međusobno. Evo, tvrdim da bi on došao u Dubrovnik.
Karantina i ograničenja svih vrsta mi je na vrh glave. Poslije svega treba mi odmor od mjesec dana. A nije mi odmor da sjedim kući ili šećkam po banjama. Zato se narod i buni.Колико буке око летовања на мору... Пре 150 година огроман део људи уопште није туристички путовао, па не видим да им је то био такав проблем.
Овдашња публика је почела да путује на море за време СФРЈ.
Прочитајте како је било могуће да настане Шпанска грозница. Видећете да није тако страшно ни ако се тек следеће године буде ишло на одмор.
Dubrovnik poslednjih nije poželjan ni za Hrvate , ne znaš dal je gore biti turista , ili stanovnik istog ,al jbg to je cena kad ti dolaze Bil Gejts , BravoNolo ,Abramovič,Holivud i slični likovi .Dubrovnik je nekad, dok nije postao hrvatski, imao odlične odnose sa Srbijom.
A pošto je sada hrvatski, neka hvala...
A ništa, onda pričekaj da sagradiš još stariji i još ljepši.Dubrovnik je nekad, dok nije postao hrvatski, imao odlične odnose sa Srbijom.
A pošto je sada hrvatski, neka hvala...
Све давао и праштао... Једино што су морали 40 година да лутају по пустињи, док нису пронашли прави пут. И таман кад су га нашли, предводник изласка из египатског ропства није смео да крочи у обећану земљу.Postoji li drzavnik na svijetu koji toliko brine o svom narodu?
Vucic je poput YHWH-a, dok su Srbi poput Zidova.
Sjetimo se svi kako YHWH nakon zidovskog izlaska iz Egipta nije imao mira, stalno su ga nesto zajebavali, zanovijetali, kukali, zlatnoj se teladi klanjali, a YHWH im opet poput briznog, blagog oca, sve davao i prastao im.
Tako i Vucic.
Apsolutno točno, to je za nekog južnokoreanca da ide obić lokacije Game of Thrones pa se hvaliti u birtiji kad se vratiDubrovnik poslednjih nije poželjan ni za Hrvate , ne znaš dal je gore biti turista , ili stanovnik istog ,al jbg to je cena kad ti dolaze Bil Gejts , BravoNolo ,Abramovič,Holivud i slični likovi .
Taj Mujo, to neki tvoj rodjak, a Mustafa?Kad vas pitaju na jesen gde ste bili na moru, vi odgovorite ko Mujo
U Doboju, lijepoo je, samo je plaza malo daleko
A ništa, onda pričekaj da sagradiš još stariji i još ljepši.
Meni osobno je Dubrovnik zadnje mjesto gdje bi provodio odmor.
Sta, bas je OK lik.Tihi brale jel ti živiš u pećini ili imaš kuću od trupaca.Onako od debla.Kao traperi.
Golija vam/nam ne gine!
Колико буке око летовања на мору... Пре 150 година огроман део људи уопште није туристички путовао, па не видим да им је то био такав проблем.
Овдашња публика је почела да путује на море за време СФРЈ.
Прочитајте како је било могуће да настане Шпанска грозница. Видећете да није тако страшно ни ако се тек следеће године буде ишло на одмор.
Znači Golija ovčije mleko divlje pečurke čobanski rezbareni štap pečenje kukuruza na logorskoj vatri blato komarci mrkli mrak jastreb sa 1000m vreba kokošku a baba na sred livade plaši jastreba sa AAAAA HAAAA AAAAA HAAAAA.Pijani komšija vozi traktor.Treba se vraćati polako u normalni život.