ЛУДИЛО Вучић не да Србима на море: Сви ће морати у повратку у карантин 14 дана!?

Moraće Milo da ga zove, da popričaju malo.
To mi deluje realno , da će neki sporazum tamo do kraja juna neki sa Grcima , CG , BiH možda i Bugarima postići ,pošto tamo nije kritično sa koronom da može da se ide .

Neka je propagira ali ima lepsih mesta u Srbiji, sve i da neko resi da ostane leti ako se epidemija skroz bude povukla.
Srbija ima mnogo ljepih geografskih lokacija. Mnoge su i nepoznate. Neiskorištene. Ja sam recimo jesenas bio u Kraljevu. Simpatičan grad, fin centar. Lijepa lokacija za obići manastire. Otići tamo za vikend ili prvomajske praznike je u redu.Na 7 ili 10 dana ne hvala.

Srbija ima mnogo ljepih geografskih lokacija. Mnoge su i nepoznate. Neiskorištene. Ja sam recimo jesenas bio u Kraljevu. Simpatičan grad, fin centar. Lijepa lokacija za obići manastire. Otići tamo za vikend ili prvomajske praznike je u redu.Na 7 ili 10 dana ne hvala.
Bas tako. I meni je taj deo najlepsi u Srbiji, ali sve i da moram, vise od 3-4 dana bih se unervozila i ne bih izdrzala.

Zavisi od vodica.....
Ko zna zna....Beogradjani pa ne znaju Beograd....
A i nije sve za svakog...
Meni nije neki provod obilaziti manastire...lepse mi je kad naletis na neko izletiste koje ni gradjani tog kraja nekad ne znaju, tj mladi ne znaju...
Nekad znaju....

Ima tako nekih zenskih, bas su nervozne, sve neka dinamika i titranje im treba.....
Ali treba imati i nazovimo to turisticku kulturu, iskustvo...
Onda se otvori mnogo sitnih detalja koji budu zanimljivi...

Вучић не да Србима на море: Сви ће морати у повратку у карантин 14 дана!

Гостујући по "јубиларни милионити пут" на ТВ Пинк, Александар Вучић је изјавио када је реч о отварању граница, да је то комплексна тема и да ће са тим морати да се иде постепено, јер не зависи само од Србије.

– Свакако, после отварања граница, на снази остаје и мера обавезне изолације свих грађана који се буду вратили у нашу земљу после боравка у иностранству – рекао је Вучић.

vu%C4%8Di%C4%87-print-4.jpg

Дакле, Вучић практично планира да народу Србије забрани летовање на мору и примора га да чак и годишњи одмор проведе у његовом диктаторском матриксу?

Ко ће отићи на летовање, рецимо у Грчку или у Црну Гору, ако после тога мора 14 дана да проведе у кућном карантину?

Остаје нада да је ово још само једно председниково „блебетање“, после којег брзо промени причу за 180 степени. У супротном, ово ће бити невиђени скандал.

https://srbin.info/politika/ludilo-...-svi-ce-morati-u-povratku-u-karantin-14-dana/

U ovom slucaju puna podrska Vucicu!

Velika je greska sto ovo nije uveo jos pocetkom februara ne bi imali ni blizu zarazenih kao sada!

Odlazak na more NIJE LJUDSKA POTREBA, svako ko odlazi u stranu zemlju je potencijalnu nosilac virusa i prenosilac ZARAZE, tako da ja licno da se pitam udario bi 28 dana karantina svima a ne 14.

U Srbiji ima toliko lepih mesta za posetiti - tako da ne treba ici nigde u inonstranstvo na odmor sve dok se ne iskoreni korona....

ROKAJ!
Mamu mu iebem ne da dinar da potrosimo negde

Odlazak na more NIJE LJUDSKA POTREBA
Излазак напоље на сунце јесте људска потреба. Нажалост, некима доступна само као летовање, на мору нпр.
Недостатак витамина Д сада већ постаје хроничан за огроман проценат популације.

А то што си ти Тихи изгубио паре на етереуму па нема летовања, то је друга ствар...

Murat ce prije otvorit granice sa Albanijom.
Зар није то већ урадио, оно Мали Шенген и тако то?

Golija vam/nam ne gine!
Некима Голија, а некима и Голи оток, па јал' планину, јал' море...

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (JUTA) poslala je preporuku svim agencijama članicama da se putovanja otkažu do 31. maja.

Predstavnici turističkih agencija, podsetimo, ranije su odlučili su da se usklade sa merama vanrednog stanja u Srbiji i da otkažu zakazana putovanja do 15. maja. Međutim, sada je ta odluka produžena do kraja meseca

Prema njegovim rečima, pitanje je da li će moći da se zakazuju putovanja i do 15. juna.

Podsetimo, Vlada je donela uredbu koja predviđa da vrednosni vaučer za ceo iznos aranžmana bude osiguran polisom osiguravajuće kuće, bez obzira da li je isplaćen do kraja, ako je plaćanje ugovoreno na mesečne rate.

Do sada je, rezervisano 240.000 turističkih aranžmana. Od tog broja 10.000 se odnosi na Italiju kojoj je uplaćeno tri miliona evra.

Ukupna vrednost svih rezervisanih aranžmana je oko 150 miliona evra. Najveći deo od toga se odnosi na Grčku, Tursku i Egipat, a manji na Španiju, Italiju, Crnu Goru i Bugarsku

https://biznis.telegraf.rs/info-biz...edium=android&utm_campaign=push_notifications

A i to je malo bezveze iskreno kao da ljudi ne mogu da se u hodu sudare...ali dobro za pocetak kao neko ohrabrenje neka ga.

Ja sma pobornik toga da sve sto nije prirodno, ne treba ni praktikovati (pa tako ni kafice sa maksama, ni more sa maskama, ni druzenje sa maskama dok ne prodje makar 7 dana od poslednje zarazenog, tada i moze i treba ali bez maski i ovih skalamerija).

Back