На пример?То је зато што су снобови око тебе сисице, које не смеју да шукну...
Иначе- Србија је препуна изванредних локација за одмор и рекреацију, као ретко која земља у свету. Само, треба то умети и препознати.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На пример?То је зато што су снобови око тебе сисице, које не смеју да шукну...
Иначе- Србија је препуна изванредних локација за одмор и рекреацију, као ретко која земља у свету. Само, треба то умети и препознати.
pa nema šta da raspravljamo...svima je jasno da srbija nudi samo hranu i prežderavanje, sve drugo je komeNdija...Немам намеру да се расправљам о томе.
Имаш ТСС, обавести се о садржакима.На пример?
Тачно.pa nema šta da raspravljamo
Zato što lokalni kontejner nije najlepše mesto sveta.Koji je problem da se poseti nešto u Srbiji i da pare ostavite u matičnoj državi? Ja sam prošle godine, umesto na more, uzeo sa ženom i detetom jedan "road trip" - Akva park u Jagodini, Resavska pećina, Lisine, Rtanj, Deliblatska peščara. I super smo se proveli. Ove godine ćemo, ako bude dozvoljeno kretanje, u Sirogojno, Drvengrad, Potpećku pećinu...
Srbija je prelepa, da li je toliko teško preskočiti jedno letovanje na moru.
nije prelepa, lepa jeKoji je problem da se poseti nešto u Srbiji i da pare ostavite u matičnoj državi? Ja sam prošle godine, umesto na more, uzeo sa ženom i detetom jedan "road trip" - Akva park u Jagodini, Resavska pećina, Lisine, Rtanj, Deliblatska peščara. I super smo se proveli. Ove godine ćemo, ako bude dozvoljeno kretanje, u Sirogojno, Drvengrad, Potpećku pećinu...
Вучић не да Србима на море: Сви ће морати у повратку у карантин 14 дана!
Гостујући по "јубиларни милионити пут" на ТВ Пинк, Александар Вучић је изјавио када је реч о отварању граница, да је то комплексна тема и да ће са тим морати да се иде постепено, јер не зависи само од Србије.
– Свакако, после отварања граница, на снази остаје и мера обавезне изолације свих грађана који се буду вратили у нашу земљу после боравка у иностранству – рекао је Вучић.
Дакле, Вучић практично планира да народу Србије забрани летовање на мору и примора га да чак и годишњи одмор проведе у његовом диктаторском матриксу?
Ко ће отићи на летовање, рецимо у Грчку или у Црну Гору, ако после тога мора 14 дана да проведе у кућном карантину?
Остаје нада да је ово још само једно председниково „блебетање“, после којег брзо промени причу за 180 степени. У супротном, ово ће бити невиђени скандал.
https://srbin.info/politika/ludilo-...-svi-ce-morati-u-povratku-u-karantin-14-dana/
U ovom slucaju puna podrska Vucicu!
Velika je greska sto ovo nije uveo jos pocetkom februara ne bi imali ni blizu zarazenih kao sada!
Odlazak na more NIJE LJUDSKA POTREBA, svako ko odlazi u stranu zemlju je potencijalnu nosilac virusa i prenosilac ZARAZE, tako da ja licno da se pitam udario bi 28 dana karantina svima a ne 14.
U Srbiji ima toliko lepih mesta za posetiti - tako da ne treba ici nigde u inonstranstvo na odmor sve dok se ne iskoreni korona....
ROKAJ!
Вучић не да Србима на море: Сви ће морати у повратку у карантин 14 дана!
Гостујући по "јубиларни милионити пут" на ТВ Пинк, Александар Вучић је изјавио када је реч о отварању граница, да је то комплексна тема и да ће са тим морати да се иде постепено, јер не зависи само од Србије.
– Свакако, после отварања граница, на снази остаје и мера обавезне изолације свих грађана који се буду вратили у нашу земљу после боравка у иностранству – рекао је Вучић.
Дакле, Вучић практично планира да народу Србије забрани летовање на мору и примора га да чак и годишњи одмор проведе у његовом диктаторском матриксу?
Ко ће отићи на летовање, рецимо у Грчку или у Црну Гору, ако после тога мора 14 дана да проведе у кућном карантину?
Остаје нада да је ово још само једно председниково „блебетање“, после којег брзо промени причу за 180 степени. У супротном, ово ће бити невиђени скандал.
https://srbin.info/politika/ludilo-...-svi-ce-morati-u-povratku-u-karantin-14-dana/
U ovom slucaju puna podrska Vucicu!
Velika je greska sto ovo nije uveo jos pocetkom februara ne bi imali ni blizu zarazenih kao sada!
Odlazak na more NIJE LJUDSKA POTREBA, svako ko odlazi u stranu zemlju je potencijalnu nosilac virusa i prenosilac ZARAZE, tako da ja licno da se pitam udario bi 28 dana karantina svima a ne 14.
U Srbiji ima toliko lepih mesta za posetiti - tako da ne treba ici nigde u inonstranstvo na odmor sve dok se ne iskoreni korona....
ROKAJ!
pa nema šta da raspravljamo...svima je jasno da srbija nudi samo hranu i prežderavanje, sve drugo je komeNdija...
grčka, italija, španija, francuska...tu se ima šta raditi, a u srbiji se sve svodi na seoski turizam, šetnje tarom i krkanje sudžuka i pirotskog sira
možeš da mi pljuneš pod prozora šta ćeš ti na more? tamo idu ljudi....
Poznaješ ti Srbiju do moga vidim ja...ne da nisi za more nego ni za jezero ma za resavsku pećinu nisi...
Ti si bre neki gospodin rodjen za Leskovački bazen i ništa preko toga, odiše iz tvojih komentaranije prelepa, lepa je
i nije teško preskočiti jedno leto, ali jeste teško prihvatati nametanje kako je srbija prava zamena za more...nije zamena i nikad neće biti
pa ti si bar poznat u pljuvanju u dalj...šta je sad, zakazao?Ne mogu...u potkrovlju si....
stojko palčiću...aj ne se_riTi si bre neki gospodin rodjen za Leskovački bazen i ništa preko toga, odiše iz tvojih komentara
ma sve je tako bate nego, ne zalazim medj gospodu u prekomosni blokovipa ti si bar poznat u pljuvanju u dalj...šta je sad, zakazao?
Koji je problem da se poseti nešto u Srbiji i da pare ostavite u matičnoj državi? Ja sam prošle godine, umesto na more, uzeo sa ženom i detetom jedan "road trip" - Akva park u Jagodini, Resavska pećina, Lisine, Rtanj, Deliblatska peščara. I super smo se proveli. Ove godine ćemo, ako bude dozvoljeno kretanje, u Sirogojno, Drvengrad, Potpećku pećinu...
slabo ti ide to vađenje...ma sve je tako bate nego, ne zalazim medj gospodu u prekomosni blokovi
To sve aristokrate sa prefinjenim poreklom dovuko voz
Tu se rangiraju medjusobno ko je koliko izvuko iz banke bez šanse da vrati.
A zmijarnik im u džepu - pre će MMF da oprosti dug Srbiji nego oni da časte.
Odlazak na more je omogucio Tito,svim zaposlenim ljudima.Pre drugog svetskog rata,ko je isao na more.? Par bogatasa. Sada je postala prava modaTo nije godisnji odmor, nije nikakva zamena za neko more, to ljudi rade i vikendom, i naravno
da bi covek trebalo da upoznaje i svoju zemlju, ali Srbija je jako mala, za tri vikenda upoznas sve,
a ja iz principa ne bih isla kod Falusa u Jagodinu i neki njegov zooloski vrt i akva park.
Kakva si samo _______ ispao.U ovom slucaju puna podrska Vucicu!
ROKAJ!