''Ludilo'', Mask reagovao: Ova organizacija je odigrala ključnu ulogu u obojenoj revoluciji u Srbiji 2000. godine

Питање потпуно реторичко, да би скратили ова баљезгања о "обојеним револуцијама".
Ни 5. октобар се не би догодио да је 24. септембра Милошевић признао резултате, уместо што је помислио да ће опет зајебавати народ.
Pa to radi Vucic u nastavku nakaradne epizode, samo ovo mu je zavrsni cin.

Naime, cak je i osudjivano lice za pokusaj reketiranje inspektora MUP Slinisa Vucinic tu negde iza zavese, i to kao clan glavnog odbora SNS.

U sta bi se kladis evo ja sam voljan da prihvatim opkladu
Nije praktično da ovako preko neta imamo pravu opkladu, ali evo da pratimo. Ja ću da sačuvam moju poruku da bih znao koji je datum bio kada sam to rekao pa da uporedimo dan kada će rat prestati. Ja računam da prestaje onog dana kada počne primirje i to evolvira u trajni mir bez sukoba u međuvremenu.

Nije praktično da ovako preko neta imamo pravu opkladu, ali evo da pratimo. Ja ću da sačuvam moju poruku da bih znao koji je datum bio kada sam to rekao pa da uporedimo dan kada će rat prestati. Ja računam da prestaje onog dana kada počne primirje i to evolvira u trajni mir bez sukoba u međuvremenu.

Јапан је 102 године ратовао са Црном Гором

https://historija.info/stogodisnji-rat-crne-gore-i-japana/

Klupko se polako odmotava , tačno će se videti ko je kada i koliko primio lovu. Tako smo i za Draškovića na kraju doznali da je dobio vilu na Ženevskom jezeru.

УСА и Хил су обећали да у Србији може да ради шта хоће

155095_h-99415641_fmob.jpg

Rat prestaje onog dana kada ovlasteno lice iz Rusije i ovlasteno lice iz Kijeva uz nadzor ovlastenog lica iz Bele Kuce potpisu papire na kojima ce biti ispisan i ovo je jako vazno naglasiti potpisace se Teritorijalni rezultat ovog rata. To ce biti vrlo egzaktan datum, upisan u knjige istorije. Sa imenima i prezimena.

Ali ima nesto vaznije

Strateski rezultat ovog rata ostace poznat samo izmedju onih koji se pitaju u FSB/Generalstabu Rusije i CIA/Pentagonu I tu je kraj onih koji znaju i koji ce da znaju najmanje sledecih 100 godina.

Rat prestaje onog dana kada ovlasteno lice iz Rusije i ovlasteno lice iz Kijeva uz nadzor ovlastenog lica iz Bele Kuce potpisu papire na kojima ce biti ispisan i ovo je jako vazno naglasiti potpisace se Teritorijalni rezultat ovog rata. To ce biti vrlo egzaktan datum, upisan u knjige istorije. Sa imenima i prezimena.

Ali ima nesto vaznije

Strateski rezultat ovog rata ostace poznat samo izmedju onih koji se pitaju u FSB/Generalstabu Rusije i CIA/Pentagonu I tu je kraj onih koji znaju i koji ce da znaju najmanje sledecih 100 godina.
Dobro. Prestaće da pucaju jedni na druge za najdalje 6 meseci, mada može olako da se desi i za mesec dana.

MILIJARDER i šef Ministarstva za državnu efikasnost (DOGE) podelio je na svom nalogu na društvenoj mreži ''Iks'' istinu o NVO organizaciji koja je u medijskom smislu odigrala ključnu ulogu u obojenim revolucijama u zemljama širom sveta, uključujući i Srbiju. On je podelio objavu korisnika društvene mreže ''Iks'' KanekaoTheGreat u kojem jasno stoji kako su ove organizacije trošile novac za rušenje vlada.

- Internevs koji finansira USAID prešao je sa finansiranja medijskih organizacija sa Džordžom Sorošem na rušenje vlada u istočnoj Evropi do pozivanja na bojkot reklamiranja kako bi se cenzurisala sloboda govora na internetu.

Ovo je školski primer taktike promene režima u SAD koja se preusmerava protiv domaćeg populizma i američkih građana.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...-ulogu-obojenoj-revoluciji-srbiji-2000-godine
Pogledajte prilog 1683211

Šta li ćemo sve još da naučimo dok se Tramp razračunava sa svojima tamo?

Mask postaje Nostardamus.
I to unapredjena verzija, takoreci, AI Nostardamus koji vidi kroz buducnost i kroz proslost, bez magle i bez oklevanja.

Koliko svi možemo da vidimo, oni rade upravo ono što su rekli da će da rade.
Kad covjek daje izjave tipa da bi trebalo ubrigzati izbjeljivac odjece protiv korone np to je samo jedna od stotinu provala i ne razumijem kako mu neko bilo sta drugo moze vjerovati ili njegov drug koji dize pare sirotinji na doge coin itd pa i Trump svoju koin uvodi, podrzava naciste itd ,treba mi tri minute da vidim da to nije pouzdan izvor informacija i da se sve svodi na licni profit i prevaru.

Коме да се обрате свиње .. када крене свињокољ....

Па, вама из 1944.год.

Броз је добио паре са запада да нападне и освоји Србију заједно са вама бандитима и трајно је искључите из Европе и демократије,
Црвеним терором сте од народа створили сиротињу, јер сте елиту побили и протерали.

Остадоше само сиротиња, ви бандити и студенти којима се све смучило !

Стање: Нит Монархије нит Републике !!!

:kafa:

Па, вама из 1944.год.

Броз је добио паре са запада да нападне и освоји Србију заједно са вама бандитима и трајно је искључите из Европе и демократије,
Црвеним терором сте од народа створили сиротињу, јер сте елиту побили и протерали.

Остадоше само сиротиња, ви бандити и студенти којима се све смучило !

Стање: Нит Монархије нит Републике !!!

:kafa:

што се тиче
студентских протеста
ситуација је полит чиста
од Пленума нема
већих комуниста

Banalizuješ volju naroda koji je hteo promene. Slušajući ovog trolera (a i tebe), ispada da nam stranci kroje politiku a i sam znaš da to nije tačno. Građani su oni koji se pitaju. I danas bi se isto pitali da postoje pošteni izbori.

pa kroje

nego kako ti podnosi ove lose vesti sa zapada?

1000013027.jpg

Banalizuješ volju naroda koji je hteo promene. Slušajući ovog trolera (a i tebe), ispada da nam stranci kroje politiku a i sam znaš da to nije tačno. Građani su oni koji se pitaju. I danas bi se isto pitali da postoje pošteni izbori.

Велики да би се звали велики, морају да се мешају малима у међународ. политици и односима. Ако Србија нема стратегију, мислиш ли да велике силе немају никакаву стратегију за Србију.

Грађанин је основна политичка функција једног друштва. Робови, заробљеници и поданици се не питају. Нема смисла да робови гласају док не подигну устанак и не ослободе се...

--
Одрасти молим те...вртиш се овде укруг годинама, можда и деценијама

Шта да нас науче ? Да је САД земања далека ма како велика.

Кад је већ о домаћим поулистима многи ближи поулусти су много више руинирали животе на Балкану

Па ево једна лепа лекција под чијим палицама на Балкану сви смо преживљавале/и и преживљавамо

Маск је остао мистериозан кога је УСАИД помагао до момента обојене револуције ...

Да вам откријемо

Помагао је оне режиме које су револуције рушиле ..

images
A oni izmedju njih su vam doneli DEMOKRATIJU i blagostanje?

Back