ludi komsiluk

andjelijaa

Poznat
Poruka
9.296
Koja situacija je prelomila da odete kod komsije i pokucate mu na vrata?
Da li zovete komunalnu policiju ili resavate sami?
Jedan stan -klinci koji duvaju svaki dan!
Drugi stan -bracni par koji se nekoliko puta do sada tukao?! (valjda zbog njegovih prevara).Poslednji fajt je trajao do 3 ujutru a sledeci dan su pili zajedno kafu na terasi.

Koje oruzje birate inace :mrgreen:

U mom komšiluku neko lupa, ili radi nešto sa hiltijem, ili udara, skoro svake noći, oko 3 ujutru posebno.

Zvali smo "Bele" komunalne inspektore, rekli su da moramo da znamo tačan broj stana iz koga se čuje lupnjava.

Pitali smo i policajce koji su često tu, oni mogu da dođu po prijavi, ali..možda da prvo mi snimimo kako se to čuje i da odredimo bar sprat sa koga se to čuje.

Delegacija stanara obučena u pidžame i ogrnuta džemperima :zcepanje:išla je nedavno od stana do stana i prisluškivala..ne bi li utvrdili ko to noću radi i šta.

Scena kao iz serije "Radio Mileva".

I ništa. Nisu vredele ni poruke u Vajber grupi stanara.

U mom komšiluku neko lupa, ili radi nešto sa hiltijem, ili udara, skoro svake noći, oko 3 ujutru posebno.

Zvali smo "Bele" komunalne inspektore, rekli su da moramo da znamo tačan broj stana iz koga se čuje lupnjava.

Pitali smo i policajce koji su često tu, oni mogu da dođu po prijavi, ali..možda da prvo mi snimimo kako se to čuje i da odredimo bar sprat sa koga se to čuje.

Delegacija stanara obučena u pidžame i ogrnuta džemperima :zcepanje:išla je nedavno od stana do stana i prisluškivala..ne bi li utvrdili ko to noću radi i šta.

Scena kao iz serije "Radio Mileva".

I ništa. Nisu vredele ni poruke u Vajber grupi stanara.
:zcepanje::zcepanje:delegacija u pidzamama :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Radili stan ispod i zapuse odvod vode celoj vertikali,kao samo moj stan nisu prebacili na drugu pa kad pustim vodu poplava ispod,tako na silu mi preprave i srede kupatilo retosi
Iznad komsija izdaje stan ,isto tako sranje napravi s prepravkama curi voda s plafona u moje kupatilo,jedva ga navatasmo da se pojavi,sve govnari da izbegnu troskove samo sto ga nisam bacio kroz prozor

Radili stan ispod i zapuse odvod vode celoj vertikali,kao samo moj stan nisu prebacili na drugu pa kad pustim vodu poplava ispod,tako na silu mi preprave i srede kupatilo retosi
Iznad komsija izdaje stan ,isto tako sranje napravi s prepravkama curi voda s plafona u moje kupatilo,jedva ga navatasmo da se pojavi,sve govnari da izbegnu troskove samo sto ga nisam bacio kroz prozor
meni tako na terasi bara cim padne kisa,zabole komsiju..

Moze samo da se ratuje istom merom ili selidba,pisao zalbu u opstini,pokazivao slike nista
Ja se prvo krstio i čudio kada sam pročitao da je u pojedinim EU zemljama ZABRANJENO čak i tuširanje u svom stanu uveče makar došao iz II smene...
Rekoh prvo: "koji ludaci" a onda su mi godine napuštanja starih stanara penzionera i prodaja od njihove dece ovima sa koca i konopca otvorile oči...

Srafciger i grebi,tako su meni auto u dvorisnoj zgradi,deo nije bio da nije neko zlo izgrebao i opet ako ga prijavim ne smem da ga lomim
Na svu sreću nemamo više "duvački orkestar" što noću sluša rejv uz bacanje rizli kroz prozor
Ali dok su bili tu nije bilo izbora nego da ih lepo razbudiš ranom zorom što šrafciger o radijator što gusle na youtuve pa odvali...
Čak dodju ujutru da se "požale"...
"Jel si ti puštao gusle jutros?"
"A jel si ti puštao Prodigy noćas?"
"Nije bilo glasno..."
"Meni su reči pesme važnije od gusli"

:zcepanje::zcepanje:delegacija u pidzamama :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pa da..Moja mama+komšinica1+komšinica2+komšija+predsednik Skupštine stanara, svi su izašli tako iz stanova i šetali po zgradi.

Od prizemlja do potkrovlja su išli i ništa nisu čuli. U Vajber grupi neko je napisao da se javi komšija koji izaziva buku tokom noći ako je u grupi.

Nije se javio. Mislim da to radi komšija koji povremeno ode na put, a u grupi je postavljao objave- Živeo car Putin, živela SSSR.

Banovan je kada je mene prozvao da me pita šta mislim o situaciji u Izraelu.

Ja tipujem na njega, jer samo on može tako da bude bezobrazan a zna da u zgradi imamo nekoliko beba i mnogo male dece.

Pa da..Moja mama+komšinica1+komšinica2+komšija+predsednik Skupštine stanara, svi su izašli tako iz stanova i šetali po zgradi.

Od prizemlja do potkrovlja su išli i ništa nisu čuli. U Vajber grupi neko je napisao da se javi komšija koji izaziva buku tokom noći ako je u grupi.

Nije se javio. Mislim da to radi komšija koji povremeno ode na put, a u grupi je postavljao objave- Živeo car Putin, živela SSSR.

Banovan je kada je mene prozvao da me pita šta mislim o situaciji u Izraelu.

Ja tipujem na njega, jer samo on može tako da bude bezobrazan a zna da u zgradi imamo nekoliko beba i mnogo male dece.
I sta kaze komsija kada ga pitate?

Back