Lucidni snovi

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Lucidni snovi su naučno dokazan fenomen.
Snovi kojih je osoba svesna da sanja i koje može čak i kontrolisati..
Ponekada mogu biti neprijatni , mogu biti i košmari , ali njima se može ovladati i usmeriti ih u pravom smeru ..
Da nam prijaju....

Lucidnost (‘mentalna jasnoća’) obično počinje u toku sna
Kada osoba koja spava shvata da određeno iskustvo nije desilo /pojavilo u fizičkoj stvarnosti, već u snu....
Jednom kada shvatite da još uvek sanjate-dobijate potpunu kontrolu nad svojim snom...
A to može biti i zanimljivo....,

Sanjate li lucidne snove?
Šta mislite o njima?

Онда не причамо о истој ствари. Мени се масу пута деси да видим улицу,жену,дрво,немам појма шта,и само унутрашњи глас ми каже да сам то већ сањао. Да не кажем "предвидео".. Онда није то.

Онда не причамо о истој ствари. Мени се масу пута деси да видим улицу,жену,дрво,немам појма шта,и само унутрашњи глас ми каже да сам то већ сањао. Да не кажем "предвидео".. Онда није то.
Da..To je nešto drugo ...baš kao neka vrsta predviđanja..sanjaš ono što ti se dogodi na neki način..

Ja sam uveren da je prava moć spoznaje u našim snovima i da je ova na javi samo promil toga.

Mislim i Tesla je čak u svojoj biografiji pisao kako je njegova moć vizuelizacije izuma imala neposredne veze sa snovima, te mu nikada nisu trebali modeli, makete, proračuni, sve je mogao praktično da simulira u glavi.

Zato mi se ovo sviđa sa onom mojoj temom o teoriji simulacije 😁 jer ako u snovima leži tolika moć, ko onda kaže da ova java isto zapravo nije jedna lucidnost. 😄

Back