lubanja zvjezdanog djeteta

teserakt

Domaćin
Poruka
3.994
Ne znam koliko ste upoznati s ovim otkrićem.
Ukratko:

1999 godine je negdje u Americi, u rudniku je pronađena lubanja koja je imala određena odstupanja u obliku i težini od uobičajenih lubanja. Detaljnom analizom utvrđeno je da lubanja ima veći prostor za mozak, a ujedno i da se ne radi o deformaciji lubanje nekom bolešću ili oštećenjem.

slide1.jpg

Lubanja je napravljena od drugačije koštane srži nego je u ljudi i majmuna. Npr. ljudska i majmunska lubanja razlikuje u malo točaka, ali ta lubanja se razlikuje u 24 točke od ljudske/majmunske. Isto tako ona ima 16 000 kromosoma a obično ljudi i majmuni imaju 24 tisuće. Samo tijelo je također bilo po ljudskim mjerilima "izobličeno". Genetska istraživanja su utvrdila da je sa sigurnošću majka tog djeteta zemljanka. Indijanka. No tko je otac ostala je tajna. Navodno ne mogu otkriti, jer je previše "zaštićeno"

Na temelju tih znatnih fiziološki razlika postavlja se pitanje tko je otac ? (ne zbog alimenatacije :p )
Vanzemaljac ?

opširnije na poveznici.

Onda treba uporediti ovaj dnk sa dnk dece koja imaju taj deformitet i dokazati vec sta...postoje starije lobanje koje su vece od ove

pa to je već upoređeno genetski nema oštećenja. Jedino što bi moglo biti (a nevjerojatnije je nego da je vanzmaljskog podrijetla !) da je to jedini slučaj te neke bolesti...
Ali opet je onda pitanje kako je tako dugo moglo živjeti tako bolesno dijete u tako nerazvijenom stupnju medicine...

Ovde piše da su dokazali da je potpuno ljudskog porekla, pošto su našli Y hromozom. :kafa:

http://www.theness.com/index.php/the-starchild-project/

postojanje Y kromozoma može biti od muškog pretka koji je napola vanzemaljski.
Teza da je hidrocefalus (što ovdje na poveznici pominju) mi se čini nemoguća.
Laički gledajući.

Osim toga ti su rezultati koliko vidim iz 2006, a još 2009 su tražili dokaz za muškog pretka...

ako je lobanja stara 900 godina onda je svakako neki od nasih srbskih predaka tata ili deda...elem

kada su spaseni davljenici atlantide kruzili svetom trazeci dom njihovi potomci najposle su zaposeli na balkanu

srbi su daklem potomci atlantidjana :kafa:

postojanje Y kromozoma može biti od muškog pretka koji je napola vanzemaljski.
Teza da je hidrocefalus (što ovdje na poveznici pominju) mi se čini nemoguća.
Laički gledajući.

Osim toga ti su rezultati koliko vidim iz 2006, a još 2009 su tražili dokaz za muškog pretka...

Onda mu je baba sa tatine strane vanzemaljka? :lol:

Meni ne deluje realno mogućnost parenja ljudi i vanzemaljaca.
Teško da vanzemaljci imaju DNK koja je kompatibilna sa ljudskom... mislim da je čak nemoguće da vanzemaljci uopšte imaju DNK... možda nešto drugo, manje zemaljsko. :D
Naravno, ako vanzemaljci postoje i ako su dolazili 'vamo.

traziti medjuzvezdanu inteligenciju kad traze intelegentno bice na zemlji...cemu to :lol:

humanoidne karakteristike krase mnoge primate,pa opet 2% dele zivotinju od coveka...kao majmuna tako i svinju...mozda turci i ne grese sto ih ne jedu...jedesh batu :think:

u svakom slucaju moze li doci tada do spajanja vrsta.fizicki ne.sto nas ne sprecava da se pocastimo animalnim epitetima.

tako i sa onostranom silom

Baba, definitivno... pošto je taj Y hromozom mogao da nasledi samo od ljudskog dede (Y hromozom se nasleđuje samo sa muške strane). :D

Nisam napisala da znam... napisala sam da mislim. :P

pa ima naslejđen i X...ne možeš znati od koga ide što, mislim unatrag...puno može biti kombinacija....otac čovjek, njegova majka čovjek -djed vanzemaljac, pradjed čovjek prabaka žena. (sad već polako i sebe zbunjujem :D :D )

Mislimo obje...a možda jednog dana i saznamo. :)

traziti medjuzvezdanu inteligenciju kad traze intelegentno bice na zemlji...cemu to :lol:

humanoidne karakteristike krase mnoge primate,pa opet 2% dele zivotinju od coveka...kao majmuna tako i svinju...mozda turci i ne grese sto ih ne jedu...jedesh batu :think:

u svakom slucaju moze li doci tada do spajanja vrsta.fizicki ne.sto nas ne sprecava da se pocastimo animalnim epitetima.

tako i sa onostranom silom

joj, negdje sam pročitala kako su otkrili laboratorij gdje su se igrali s kombinacijom ljudskih i životinjskih gena i stvarali neka (uvjetno rečeno) bića između. Užas... :eek:

Tako da...i to je moguće, ne mora biti tjelesno...ima epruvetica...

Poslednja izmena:
pa ima naslejđen i X...ne možeš znati od koga ide što, mislim unatrag...puno može biti kombinacija....otac čovjek, njegova majka čovjek -djed vanzemaljac, pradjed čovjek prabaka žena. (sad već polako i sebe zbunjujem :D :D )

Mislimo obje...a možda jednog dana i saznamo. :)

Mogu da znam. :D

Taj X je mogao da dobije samo od svoje majke, pošto žene nemaju Y hromozom, imaju 2 X hromozoma, a muškarci imaju XY... znači X može samo sa majčine, Y sa očeve strane.
Pošto mu je majka čovek, od nje je dobio X.
Otac mu je, navodno, polučovek-poluvanzemaljac sa ljudskim Y hromozomom... taj Y hromozom je mogao da dobije samo od svog oca, detetovog dede, koji je morao biti čovek jer je dokazano da je taj Y hromozom ljudskog porekla.
Ono što ne možemo da saznamo jeste ko mu je bila baba sa tatine strane, jer od nje nije dobio ni Y hromozom kao od dede sa tatine strane, ni X hromozom i mtDNK kao sa mamine strane.

Taj X je mogao da dobije samo od svoje majke, pošto žene nemaju Y hromozom, imaju 2 X hromozoma, a muškarci imaju XY... znači X može samo sa majčine, Y sa očeve strane.
Otac mu je, navodno, polučovek-poluvanzemaljac sa ljudskim Y hromozomom... taj Y hromozom je mogao da dobije samo od svog oca, detetovog dede, koji je morao biti čovek jer je dokazano da je taj Y hromozom ljudskog porekla.
Ono što ne možemo da saznamo jeste ko mu je bila baba sa tatine strane, jer od nje nije dobio ni Y hromozom kao od dede sa tatine strane, ni X hromozom i mtDNK kao sa mamine strane.

sve je to zavera u cilju subverzivnog delovanja na matrilinearno nasledje :kafa:

evo našla sam

Britanci su u tajnosti stvorili 150 hibrida čovjeka i životinja?
U tri istraživačka centra znanstvenici su spajali životinjski i ljudski genski materijal. Stvorili su oko 150 embrija. Hibride su 'proizvodili' da nađu lijekove za razne bolesti.
U potpunoj tajnosti znanstvenici su u laboratorijima u Velikoj Britaniji stvorili 150 ljudsko-životinjskih embrija, tvrdi Daily Mail. Hibride su 'proizvodili' tri godine kako bi našli lijek za mnoge bolesti. Vijest o miješanju ljudskog i životinjskog genskog materijala procurila je nakon što je vijeće znanstvenika upozorilo da bi takvi eksperimenti bili loši te ih usporedili sa 'Planetom majmuna' . Hibride su znanstvenici počeli raditi nakon 'Akta o oplodnji i embrijima iz 2008'. Njime se zapravo legaliziralo stvaranje raznih hibrida. Akt je omogućio spajanje životinjskog jajašca i ljudskog spermija, ubacivanje životinjske stanice u jezgru ljudske stanice i miješanje ljudske stanice i životinjskog embrija. Znanstvenici kažu da bi takvim tehnikama stvorili matične stanice koje bi se koristile za liječenje teških i dosad neizlječivih bolesti.
No sada su tri laboratorija u Londonu, Newcastleu i Warwicku, ostale bez licence za takvu vrstu eksperimenata.
Britanski parlamentarac lord David Alton kaže kako se takvi pokusi "etički ne mogu opravdati te da takvo što Veliku Britaniju diskreditira kao zemlju".
- Znanstvenici se pravdaju da će naći lijek za bolesti ako im dozvolimo takve eksperimente, no to smatram ucjenom - kaže Alton.
Profesor Robin Lovell-Badge ističe kako znanstvenici nisu bili zabrinuti zbog takvog miješanja ljudskih i životinjskih gena jer po zakonu se takvi hibridni embriji trebaju uništiti u 14 dana.
- Takva istraživanja se rade da bi se razumio rani razvoj čovjeka i da bi se došlo na trag lijeku koji bi pomogao mnogim ljudima i kao znanstvenik mislim da je moralni imperativ da se ovakva istraživanja nastave - zaključuje profesor.

pa nije rod ispred samo baka i djed. Sve ispred ostavlja zapis u nama. Taj Y može biti od djeda, ali koljeno ispred (pradjed ne mora biti čovjek, a baka može)
Znači...osoba a je vanzemaljac, osoba b žena, a i b imaju c koji je polučovjek žena, koji se pari s d koji je muškarac zemljanin. Oni imaju f muškarca koji se pari s h ženom i dobiju g koji je sad upitan što je...ali ima i x i y.....

Ili ?

Back