Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam lovac al ja na svom placu na fruškoj gori više ne dam lovcima da pucaju a ni da prođu, jel su opleli metak preko moje glave i glave mojih kolega... P.S. To je vikend naselje gornja provalija, i samim tim oni nemaju šta da traže tamo... Lov je zabranjen na manje od 2 km od bilokakvim objekata koji se ne koriste za lovstvo... Al šta ćeš... dalje uz brdo je nacionalni park pa ni tamo ne mogu, pa onda se šegače između vikendica, da bi imali za sutra kad dođu prijatelji...
Zabranjeno je 200 metara od objekata, puta,........ gde ti je tolerancija kolega
otvorena je prica o lovstvu!
Mozda ovi "strucnjaci" sto su im male plate i jesu najveci krivci za sadasnje stanje u lovackoj organizaciji! Bojim se da je i lovacka organizacija poput nasih prvoligaskih fudbalskih klubova, zaposednuta kojekakvim clanovima upravnih odbora i podpredsednika............... da dalje ne nabrajam! a oni o lovistima misle kao o lanjskom snegu! Lokalne uprave su ocigledno nesmenjive i rade sta im volja, ovoga trenutka se izgradjuju kojekakvi lovacki domovi koji vise lice na kakav hotel nego na ono za sta je namenjen!
O obnavljanju divljaci tamo gde je ima malo, niko i ne pomislja! clanarinu cepa kako kome padne na pamet i onako koliko mu treba a treba im mnogo!
Na skupstinama lovackih drustava nema lovaca, pa se donose odluke interesantne za sve osim za lovce!
Evo ja postavljam pitanje: Dali lovci imaju pravo da se organizuju i protestom ukazu na nepravilnosti, pljacku, nered i nerad, .................., a da pri tom ne izgube status lovca i dozvolu za oruzje!?? Dali odredjena grupa lovaca ima pravo da se odvoji od nekog lokalnog udruzenja, i koliki je minimalan broj lovaca za formiranje novog lovackog drustva!?
Molim ako neko zna , neka napise, mozda nekome i pomognemo!!!
ja sam lovac al ja na svom placu na fruškoj gori više ne dam lovcima da pucaju a ni da prođu, jel su opleli metak preko moje glave i glave mojih kolega... P.S. To je vikend naselje gornja provalija, i samim tim oni nemaju šta da traže tamo... Lov je zabranjen na manje od 2 km od bilokakvim objekata koji se ne koriste za lovstvo... Al šta ćeš... dalje uz brdo je nacionalni park pa ni tamo ne mogu, pa onda se šegače između vikendica, da bi imali za sutra kad dođu prijatelji...