- Poruka
- 6.984
Da li ste nekada nekome napisali ljubavno pismoA mozete i sad da ga napisete u sklopu ove teme, naravno ne morate da kazete kome ga pisete.
![]()
jesam i ne zelim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste nekada nekome napisali ljubavno pismoA mozete i sad da ga napisete u sklopu ove teme, naravno ne morate da kazete kome ga pisete.
![]()

Ko tipičan balkanac? .
Jaoj devojke moje drage, kada bi znali koliko ima nas koji smo full of shit i laskamo i
radimo svašta da bi došli do cilja, ne bi nas uzimale za ozbiljno.
Npr. ja sam često iskren, skoro uvek i kažem šta osećam, ali otkud ona to zna, možda
joj neki mangup složi lepšu priču (iako skroz lažnu) i sjebe i mene i nju. : )
Zato dela imaju veću vrednost, kada mi nesvesno pokaže da me voli to mi je draže
nego da mi 1.000 puta kaže. : )[/QUOTE
zna se kada je slozena prica, zna se kada je stvarno ljubav, ne prazne reci. zaboravio si na zensku intuiciju![]()
Bravo, pile. Zar oni misle da smo toliko glupe da nasedamo na njihove muške "žvake?"
Ja foliranta namirišem na kilometar.![]()

Ovo sam pisao jednoj dragoj devojci :
Pravio sam Oblake
Sreo sam je tog jutra…Hiljadama milja ostavljenih iza sebe,prelazeci preko ostrih I hladnih stena…Juce nije bila tu,a gle…Danas je cista I bela…danas je tu…Lagano sam se okrenuo ka njoj…Zdravo,rekoh…moje ime je…Vetar,odgovori ona…Ali kako znas moje ime?...Danas sam te prvi put ugledao….Ali ja tebe znam,rekla je…Znam te vekovima,sto prolazis preko Moje planine..znam tvoj miris..Miris mora,sto ga nikada videla nisam..Miris polja,po kojima hodala nisam…Miris reke,u kojoj plakala nisam…Miris sveta u kom zivela nisam…Znam te vekovima,rekla je…..Razdragane poljupce,svakog jutra mi donosis,a ne znas…Iz udaljenih gradova,gde ljubavnici svoj ples vode…Svakog jutra,poljupce mi donosis….Vidis li ovo?....Pogledao sam,iza lista zelenog..Kao Sunce Vecernje,crvena…sa dve crne tufne na plastu krila…stajala je bubamara…Vidis li je?...Da..Ti si mi je poklonio…Ali kako,zapitah se u sebi…
Snaga tvoja ju je donela,…mog prijatelja…. nisam usamljena vise….
I srecnija jesam,u drustvu sada cekam Jutro…da prodjes pored mene…I nov miris mi doneses….Jer usamljenost moju Ti razbio jesi….I svakog jutra..pogled dizem ka oblacima..gde ladje sto po morima dalekim plove…u tvojim Oblacima vidim…
I znas..zelim ti nesto reci mili Vetre….tuzna sam sad dok pricam ti sve ovo…
Zasto?...Tvoje reci,zvuce mi radosno jer cinim te srecnim….
Znam ali ja nemam sta da poklonim tebi…
Zar sam trazio nesto?
Ne…ali…
Reci mi…
Imam malo polena I mirisa svog…jedino to,pokloniti Ti mogu…drugo nemam…I zato sam tuzna…
Ne budi tuzna…jer polen tvoj I miris,ponecu ja…na svom putu,gde preko livada prolazim I hiljade cvetova radujem…Ponecu polen I miris tvoj…Do usamljenih ljubavnika,gde na molu stoje………………………..

Bravo, vidis kako znas biti i romantican![]()
Bravo, vidis kako znas biti i romantican![]()

Pravio sam Oblake
A odakle si to prepisao?
Kada pisem nesto gledam da to budu moje reci ono sto ja mislim i osecam. Ne volim da se sluzim tudjim frazama i izrazima, pa nek i ne zvuce tako dobro ali to sam ipak ja. Zelim da se nekoj svidim zbog sebe samog, zbog svojih fizickih i psihickih osobina, a ne da je zabludim i izlazem i tako dobijem neke poene. Ne znam da li uvek umem da prenesem u reci ono sto mislim i tu je i zez neta jer u RLu se vide i oci i lice i pokreti tela i onda se sve mnogo bolje razume i shvata.![]()
ti si romanticno glup muskarac...zasto...zato sto mrsis muda umesto da napises nesto lepo
Ko mi kaze da sam glop.
Prepisacu od negde.![]()
![]()
jos jedan krpelj na forumu..koliko li vas ima sto veruju da su najpametniji?

Tutsi. : )Pa ne veruju svi da su najpametniji ali svi veruju tj vide da su pametniji od tebe.![]()
A kako se onda nazivaju oni sto umisljaju i da su pametni i da su lepi i da su jaki i da su neki dobri ebaci?
A najbitnije je da smo pristojni i kulturni.![]()
![]()
ljubis se savrseno![]()
![]()
Secam se jednog koje sam dobio..bilo je namerno umazano suzama..odmah sam ga pocepao.