Da li ste nekada nekome napisali ljubavno pismo
A mozete i sad da ga napisete u sklopu ove teme, naravno ne morate da kazete kome ga pisete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebš reči, one su prazne, treba uraditi ljubavno delo. : )
Pisala sam ljubavna pisma u srednjoj skoli jednom decku, ali on me nikad nije ni primjetio...
Pisala sam ljubavna pisma u srednjoj skoli jednom decku, ali on me nikad nije ni primjetio...
Tipičan Balkanac. Ja ne mislim tako, a mislim da se i većina žena slaže sa mnom.
Tipičan Balkanac. Ja ne mislim tako, a mislim da se i većina žena slaže sa mnom.
Jaoj devojke moje drage, kada bi znale koliko ima nas koji smo full of shit i laskamo iKo sirotinja? Daj 5 karata.
Ko tipičan balkanac? .
Jaoj devojke moje drage, kada bi znali koliko ima nas koji smo full of shit i laskamo i
radimo svašta da bi došli do cilja, ne bi nas uzimale za ozbiljno.
Npr. ja sam često iskren, skoro uvek i kažem šta osećam, ali otkud ona to zna, možda
joj neki mangup složi lepšu priču (iako skroz lažnu) i sjebe i mene i nju. : )
Zato dela imaju veću vrednost, kada mi nesvesno pokaže da me voli to mi je draže
nego da mi 1.000 puta kaže. : )[/QUOTE
zna se kada je slozena prica, zna se kada je stvarno ljubav, ne prazne reci. zaboravio si na zensku intuiciju![]()
Tako loš... : ) cccDevojke pa nemojte sad da dirate Tsutomua pa nije on tako los.......![]()
Mene nikad' ne uzimaju za ozbiljno u takvim izjavama a ja sam dead serious. : (zna se kada je slozena prica, zna se kada je stvarno ljubav, ne prazne reci. zaboravio si na zensku intuiciju![]()
najbolji si, ja znam to![]()
![]()
nije uopste los.....divan je![]()
Mene nikad' ne uzimaju za ozbiljno u takvim izjavama a ja sam dead serious. : (
Da li ste nekada nekome napisali ljubavno pismoA mozete i sad da ga napisete u sklopu ove teme, naravno ne morate da kazete kome ga pisete.
![]()
zna se kada je slozena prica, zna se kada je stvarno ljubav, ne prazne reci. zaboravio si na zensku intuiciju![]()
ovo je forum blagih nesretnika![]()