Nina2:
Hellen:
Skyler:
Aj pitanje za sve vas iskusne i pametne i stare,ali u pozitivnom smislu jer imate mnogo iskustva, da mi odgovorite
Da li postoji prava ljubav i da li postoji prava srecna ljubav?
Да, али она не пада с неба! Мораш много да радиш и много да се трудиш да би остварио праву љубав...Мораш на првом месту да добро упознаш себе и своје мане,
а затим и да прихватиш да је твој партнер сасвим другачији од тебе по многим стварима, и да га никад нећеш изменити!
И најважније - да се никад не опустиш и не помислиш: Е, ово ће сад заувек бити овако лепо!
Hellen, opet ne mogu da se slozim sa tobom. Ljudi se ITEKAKO menjaju i to bas upravo zbog ljubavi. I nakon nje ostanu promenjeni
Али ја се са тобом слажем!

Људи се мењају, али се мењају
сами зарад љубави, зарад оног другог, зарад тога да веза опстане и да се односи ускладе...Без тих сталних промена и прилагођавања не би ни могла постојати права љубав. Оно што сам хтела да кажем је да одмах у старту треба разбити илузију да ћете ВИ ПРОМЕНИТИ ОНОГ ДРУГОГ! То је разлика! Не можемо МИ мењати друге уколико они сами то не ураде
(ne pozele)!
( А веруј ми, знам много таквих случајева. Најдрастичнији: Пријатељица се разводи јер је њен муж алкохоличар. Кажемо јој - Па он је био алкохоличар и пре брака и ти си то знала! А она одговара-Али мислила сам да ћу га ја променити!!!
Знам, нетипичан пример...ал, знаш на шта мислим!)