gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Pa lakše je ako podloga već postoji, pola posla obavljeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš?
To što sam nepoverljiv prema ideji o efektu staklene bašte ne znači da ne vidim kako je razorno na prirodu delovala jevrejsko-rišćansko-komunistička ideja o čoveku kao suverenom gazdi nad resursima Zemlje.
смета ми и кад поп чита ко је колико дао, али верници инсистирају на томе да им се име спомене и још много других ствари, али како је тако је, тешко је наш народ променити. .
To je bio primer...
Jos nesto na Krstu koji mozete kupiti pod Ostrogom pise ''Pobedjuj ovim''.
Mislite o tome...
Da li je Krst mozda najvece oruzje??? (protiv zla)
Da li je Krst mozda najvece oruzje??? (protiv zla)
Jeste ako veruješ u ono što je Hristos za tebe uradio na krstu. Inače, sam predmet je potpuno beskoristan (osim ako nije od zlata, pa da ga prodaš ako zatreba).
Али уз Истинско Православље, а не екуменизам.
Bolje da svake nedelje na kraju Liturgije isčitaju za šta su dali novac prikupljen tasom? KOliko siromašnih porodica je dobilo pomoć? itd....
pa ja sam vise onako generalizovao , sto je uvijek najmanje dobra varijanta
cinjenica je da je katolicka crkva bezobrazno bogata
pa eto ona isplata za sudsko poravnanje u americi od 65 miliona prije par godina
to im je jako tesko palohmm da..
pravoslavna zaostaje debelo (spletom istorijsko politickih okolnosti )
ali i dalje su jako jako bogati
evo licni primjer iz suda kojem sam ja prisustvovao
pravoslavna crkva je kao tuzena trebala prosle godine da isplati po presudi 2 miliona eura
uplata je izvrsena na racun tuzioca u roku od 5 dana po pravosnaznosti presude..
a to je bio samo jedan postupak
to mi je nekako nespojivo sa idejom siromastva i odricanja
sa ovim ostalim sto si napisao se slazem
poz![]()
pravoslavna je mnoooooooooooogo cisca crkva to istorija tvrdi
pravoslavna je mnoooooooooooogo cisca crkva to istorija tvrdi
Pa nije uteha u tome da neka crkva bude "mnoooogo cistija", vec da bude cista, valjda...?
ne znam u kom svijetu ti zivis,to je nemoguce... ni jedna crkva nije cista i svaka na neki nacin manipulise itd... ali ja sam pravoslavnom zaista ponosna i smatram da imam razlog za to
Pa nije uteha u tome da neka crkva bude "mnoooogo cistija", vec da bude cista, valjda...?
i po tom pitanju je smijesno uporediti katol.i pravosl.
ne znam u kom svijetu ti zivis,to je nemoguce... ni jedna crkva nije cista i svaka na neki nacin manipulise itd... ali ja sam pravoslavnom zaista ponosna i smatram da imam razlog za to
i po tom pitanju je smijesno uporediti katol.i pravosl.
Šta imaš protiv zmija?!
One su oduvek bile simbol mudrosti i medicine i veoma poštovane u srpskom narodu.
Zašto?
Dobro delo je samo sebi nagrada, a ovo što predlažeš bi izgledalo kao hvalisanje, nešto krajnje neumesno.
Svakako da ima veliki broj dobrotvornih akcija koje organizuje SPC i njeni vernici, ali koliko sam primetio, do javnosti dospeju, po pravilu samo one iza kojih se kriju razne malverzacije, a koje čine manjinu ukupnog delovanja.
Ama nemojte? Sta mi naprica?
Crkva treba da bude skroz cista, a ne cistija od tamo neke "najprljavije" ili kako god, crkve!![]()