Posle 15-og se pušta premija da bi narod batalio LOTO i došao na režimski miting.
Alav narod ne igra za početni fond.
Bio ja jednom mlad i kao popunjavamo svake nedelje listiće i kolege i šefovi pa onda mene pošalju da ja to svima pouplaćujem što mi odgovaralo.
Državna firma pa tek sutra dodješ na posao podeliš im tikete uz priču kako nisi mogao da se vratiš na posao juče kolika gužva bila na uplatnom mestu. Zapravo promućuran narod je znao da "lutrija nešto mutlja ona dva sata" pa svi kao uplaćuju "da zaiebu sistem pa da se obogate".
I prodje premija, otišla valjda u Veliko Pičkovce.
Često premije odu u tako neke Pripizdine.
Toliki Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac ma kakvi - teta kod bubnja odmah dobila info sa imenom i prezimenom tiketa.
Elem nema veze, obidjem kolege posle premije, pitam:
- jel ste odigrali za danas?
- a nećemo sad, "mala Sedmica"
- kako "mala"?
- pa otišla dva i po miliona
- ma dobro to a sad?
- sad je 350.000€
- a tebi kolega to malo?
- pa jeste
- a jel bi umeo da odvojiš 350.000 evra svaki mesec od plate po 100 da ostavljaš sa strane?
- omladinac ne filozofiraj
- jedno 290 godina bi ti trebalo

Alav narod ne igra za početni fond.
Bio ja jednom mlad i kao popunjavamo svake nedelje listiće i kolege i šefovi pa onda mene pošalju da ja to svima pouplaćujem što mi odgovaralo.
Državna firma pa tek sutra dodješ na posao podeliš im tikete uz priču kako nisi mogao da se vratiš na posao juče kolika gužva bila na uplatnom mestu. Zapravo promućuran narod je znao da "lutrija nešto mutlja ona dva sata" pa svi kao uplaćuju "da zaiebu sistem pa da se obogate".
I prodje premija, otišla valjda u Veliko Pičkovce.
Često premije odu u tako neke Pripizdine.
Toliki Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac ma kakvi - teta kod bubnja odmah dobila info sa imenom i prezimenom tiketa.
Elem nema veze, obidjem kolege posle premije, pitam:
- jel ste odigrali za danas?
- a nećemo sad, "mala Sedmica"
- kako "mala"?
- pa otišla dva i po miliona
- ma dobro to a sad?
- sad je 350.000€
- a tebi kolega to malo?
- pa jeste
- a jel bi umeo da odvojiš 350.000 evra svaki mesec od plate po 100 da ostavljaš sa strane?
- omladinac ne filozofiraj
- jedno 290 godina bi ti trebalo