smells like carrots
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Nestor Carbonell je zgodan, samo ne kapiram koja je priča sa ajlajnerom?
Postoji priča sa ajlajnerom!?

Ja sam mislila da su njemu tako prirodno naglašene oči...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestor Carbonell je zgodan, samo ne kapiram koja je priča sa ajlajnerom?

O tome se vode rasprave... Treba neko da ga pita...Postoji priča sa ajlajnerom!?
Ja sam mislila da su njemu tako prirodno naglašene oči...![]()

Pa i ne znamo...
Ben je rekao da svi treba da se vrate na Ostrvo, uključujući i Loka...
A Cuse i Lindelof su na Comic Conu pitanje da li su Lok i Đin mrtvi rekli da se treba pitati šta "dead" uopšte znači... i rekli "Death is a relative term, really".Još su pričajući o Loku rekli nešto kao "There was a famous guy called Jesus, he was resurrected"...
![]()
dje ste lostoholici!?kako podnosite ovu apstinenciju?sad cu samo da vas pozdravim,a kasnije cemo,nadam se ucestvovat u nekim,nadam se opsirnijim teoretisanjima,mislim da nijesam nista manje zavistan od vas od ove djenijalne serije pa dako me prihvatite kao zavisnika,jer mislim da to zasluzujem...trenutno nijesam bas u stanju da se raspravljam sa vama,ali necete mi zamjerit nadam se,jer mnogo,ali bas mnogo kriziram do sljedece sezone,i upijam bas svaku rijec o ovom remek djelu sa ovog foruma.danas cu se Boze zdravlja vise ukljucit u vasu raspravu,do tad...hvla vam na sto ste mi omogucili da citam vase (velikim dijelom) ispravne teorije.eto tako,nemoj te me izbacit iz vaseg kruga povjerenja jer mislim da imam sto rec!pozdrav!
...ovako nekako
Aj nam reci npr. ko su ti omiljeni likovi i zašto?
Kao deo terapije, pored svakodnevnog postovanja na ovoj temi planiram i da uskoro započnem re-watch četvrte sezone da se malo umirim i pripremim za petu.

A sto mene nisi pitala koji su mi omiljeni likovi
Nego sto ne krenes od pocetka, sto samo cetvrta?

Mislim da znam ko ti je omiljeni lik : Džek je l tako?
Ako nije, napiši slobodno koga preferiraš....
Prethodne sezone sam gledala i previše puta, a i sada ih gledam povremeno kad naletim na Fox-u, pa ću zato odgledati samo četvrtu, s obzirom da je poslednja i uvod je u petu.
...i da samo dodam da postoje i gori oblici lostoholizma od mog npr. kolege moje poznanice sa neta (koja živi &radi u Americi) masovno traže slobodne dane za 22. januar da bi mogli da komentarišu po forumima premijeru celu noć nakon prikazivanja....
![]()

Pa tebi nista ne moze da promakne. Nego odkud znas, ko ti je reko?
Aha.
Ne zezaj, pa ti ljudi nisu normalni. Tvoja poznanica moze da iskoristi situaciju, posto niko nece tad da radi, ona ce dobiti bonus![]()

Meni ovo nije smešno, više je žalosno, kao da su svi retardirani tamo. Razumem ja sve, i ja sa pomalo opsednut serijom, ali ono je stvarno... Mislim onaj vrisak kad se Ben pojavio i na kraju. Jedino mogu da se nadam da mi ne postanemo takvi, mada do početka 5 sezone ima još vremena, a do tad![]()
Ne znam, meni je simpatično...uživeli se ljudi, ništa strašno.
A sviđa mi se kako je organizovano to grupno gledanje serije...mada možda bih poludela kada bi neko krenuo da komentariše u sred neke važne scene ili tako nešto...![]()

Ja bih to namerno radio samo da te nerviram![]()

Ako neko hoće da se zabavlja rangirajući svoje omiljene i neomiljene likove, epizode, itd. iz Losta (mada mora prvo da se registruje na Rankopediji):

Gledao sam Lost nesto malo davno na Novoj TV..Jel zna neko gde mogu da skinem epizode?

Na rapidshareu ima 4. sezona, a za prve 3 ti je najbolje da ih skineš s torenata... ne traje dugo pošto ima puno seedera... naravno, ako ti je dovoljno brz net. A možda i neko može da ti nareže sve epizode.Gledao sam Lost nesto malo davno na Novoj TV..Jel zna neko gde mogu da skinem epizode?
Taj prvi sajt baš deluje zanimljivo... i ovaj drugi, ali neke od tekstova sam već ranije našla guglovanjem.O svakako ću probati, hvala na preporuci...
A inače zanima me koje Lost sajtove, blogove i sl. posećujete najčešće i koje biste preporučili ?
Evo npr.(osim naravno lostpedia i Dark UFO sajtova ), meni su zanimljivi :
1. http://www.powells.com/blog/?author=104
ineresantan blog; Lost i književna dela, filozofija i sl.
2. http://themisfitishere.blogspot.com/
parodija na Lost opsesiju
3. http://www.popularmechanics.com/search/pm/do/relatedKeyword/?kw=Lost&cat=/science/research/
Lost analize sa naučne strane

A koje sam to pitanje iskulirala?A imas ti Bunny omiljenu epizodu....?
Sad ces da mi iskuliras pitanje again![]()