Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@ TimeTravellingBunny

evo idealnog avatara za tebe

Bunny2-1.jpg

:lol:
Imam ja jedan još idealniji koji sam našla na Livejournalu, ali se ne pokazuje iako sam ga učitala na profil. :confused: Možda zato što je PNG a ne JGP?

15912220-1.png

Kad to budemo zakljucile,znacemo da nam nema spasa:D

Spas? To je odaaaavno iza nas....:aha:
Dobro, onda se barem složite sa mnom da je neverovatno harizmatičan...:rumenko:

Mada, ja volim to što Lok ima mračniju stranu, svi moji omiljeni likovi su takvi. Kod Dezmonda mi, recimo, jedino smeta što je previše dobar. :lol:
A jeste, Dezmond je baš dobrica :heart:
...čekaj bre, pa on je ubio Kelvin Inman-a....eto za čas smo mu našli mračnu stranu...:cool:

Inače mi u vezi sa tim mučenjem Sojera nešto ne ide u glavu - Džek je to podržavao iz sve snage i, za razliku od Saida, nikad nije pokazao da se kaje zbog toga, ni kad su saznali da Sojer nije ni imao inhalator... a posle, u drugoj sezoni, kao, sav se potresao što Said bije "Henrija"? Je l promenio mišljenje, ili samo misli da je OK mučiti ljude koji su mu se zamerili ili ga nerviraju? :roll:
Ma Džek je licemer. Naravno da nije promenio mišljenje, samo želi da sve bude pod njegovom kontrolom i kako on kaže... inače će se rasplakati...:lol:
A kao za sve probleme u svom životu krivi svog taticu,,,koji je inače superkul lik :cool:

Volim ja priče o ljubavnim vezama likova serije, ako su dobre... Jako volim priču San i
Đina i njihove flešbekove, i ovo sa Dezom i Peni je fina priča, i još neke manje, u stvari većina mi je OK, samo me ovaj trougao Džek/Kejt/Sojer - odnosno, sad četvorougao sa Džulijet - stvarno nervira, smučio mi se i dosadan mi je do bola. Te Kejt voli jednog, te voli drugog, te ne zna šta i koga hoće... ma odluči se već jednom :dash:, ili ću da navijam da je obojica otkače. Ne verujem više da voli ijednog od njih, mada bi mi kao trebalo da mislimo da voli obojicu... a možda je to u osnovi isto. :neutral:
I ja bih želela da je obojica otkače.:mrgreen:
Ili neka bude sa Džekom, mada njih dvoje zajedno je zaista mučno gledati : ona koja trči za njim kao kučence, a on posesivni frik, stalno se nešto dere & beči...+ nemaju ni trunku "hemije".

Meni je ona više jeziva bakica. :lol: Ne znam gde je jezivija i mističnija, u Lostu ili u filmu The Others. (The Others! :mrgreen: )

Daaa, sad si me podsetila odakle mi je poznata...definitivno jeziva bakica

Spas? To je odaaaavno iza nas....:aha:
Dobro, onda se barem složite sa mnom da je neverovatno harizmatičan...:rumenko:

...čekaj bre, pa on je ubio Kelvin Inman-a....eto za čas smo mu našli mračnu stranu...:cool:

Ma Džek je licemer. Naravno da nije promenio mišljenje, samo želi da sve bude pod njegovom kontrolom i kako on kaže... inače će se rasplakati...:lol:
A kao za sve probleme u svom životu krivi svog taticu,,,koji je inače superkul lik :cool:

Ili neka bude sa Džekom, mada njih dvoje zajedno je zaista mučno gledati : ona koja trči za njim kao kučence, a on posesivni frik, stalno se nešto dere & beči...+ nemaju ni trunku "hemije".

Daaa, sad si me podsetila odakle mi je poznata...definitivno jeziva bakica

Ladno se lozis na Bena!!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:D:D:D:D:D.Meni je on neverovatan kao lik al nimalo privlacan.Od svih glumaca on mi je najbolji,nema glumca koga bi mogla da zamislim na njegovom mestu,genijalno igra Bena

Shto se pomenutog ljubavnog chetvorougla tiche, bilo bi zanimljivo kad bi se u 5tom serijalu razvio po dijagonalama, tj. da se smuvaju Sojer i Dzhek, odnosno Dzhulijet i Kejt.
Misliš ovako nešto...

3167slf-1.jpg

...imali su njih dvojica već nekih gej momenata (ili sam ih ja samo tako protumačila :rumenko:)

Imam ja jedan još idealniji koji sam našla na Livejournalu, ali se ne pokazuje iako sam ga učitala na profil. :confused: Možda zato što je PNG a ne JGP?

15912220-1.png
Verovatno.
Šteta, a baš ti pristaje :(

Evo nove promo fotke...al su ih isfotošopirali (ne znam da li je ovo uopšte reč?!)
Staviću u spoiler tabove pošto je veeeelika
newpromophoto-1.jpg

...imali su njih dvojica već nekih gej momenata (ili sam ih ja samo tako protumačila :rumenko:)
Jesi gledala blupere? U bluperu iz 2. sezone Džoš kaže Metjuu "I love you, man" :) ali to nije ništa prema gej mometima koje u svakom bluperu priređuje Navin, a i Dominik dok je još bio u seriji. :lol:

]Evo nove promo fotke...al su ih isfotošopirali (ne znam da li je ovo uopšte reč?!)
Definitivno Fotošop. Čak i prepoznajem neke promo fotke iz 4. sezone, recimo Lok je definitino fotošopiran.

Je li to prava promo fotka ili je neki fan napravio?

Fotoshop,fotoshop.MAlo mi delije prenapucano,zar ne?:confused::confused:
Holivudski..pih
Aham, pogledaj ih kako su izglancani, izgledaju kao roboti...:thumbdown:
Ah, reklama...:roll:

Jesi gledala blupere? U bluperu iz 2. sezone Džoš kaže Metjuu "I love you, man" :) ali to nije ništa prema gej mometima koje u svakom bluperu priređuje Navin, a i Dominik dok je još bio u seriji. :lol:
Da gledala sam...
Naveen u jednoj sceni ljubi Terry O'Quinn-a u usta...:lol:

Definitivno Fotošop. Čak i prepoznajem neke promo fotke iz 4. sezone, recimo Lok je definitino fotošopiran.

Je li to prava promo fotka ili je neki fan napravio?

Valjda je prava.
Izašlo na Dark UFO

Hm, pa jeste, počinio ubistvo iz nehata, ume da se iznervira, a i pije malo više...

Savršeno si opisala Džeka, a i Džeka/Kejt. :super:

Meni je isto Kristijan baš kul baja... a i lepši mi je i ima seksi dubok glas. :P

Eto, i ja nešto da priznam, ložim se na matorce... Lok :heart: Kristijan (koji je još i mrtav od početka serije :hahaha: ) a i Gudvin-dvojnik-Šona-Bina je bio matorac...

... samo ne na Bena ili Mr. Friendlyja. :lol:

Naveen u jednoj sceni ljubi Terry O'Quinn-a u usta...:lol:
"I can't quit you, baby" :worth:

Poslednja izmena:
Eto, i ja nešto da priznam, ložim se na matorce... Lok :heart: Kristijan (koji je još i mrtav od početka serije :hahaha: ) a i Gudvin-dvojnik-Šona-Bina je bio matorac...

... samo ne na Bena ili Mr. Friendlyja. :lol:
Kao što smo već toliko puta zaključili, svako ima svoju mračnu stranu...:per:
(odvratan mi ovaj smajli, al je nekako prikladan)

Kristijan (koji je još i mrtav od početka serije :hahaha: )

To može samo u Lost-u. :heart:

Gudvin-dvojnik-Šona-Bina je bio matorac...

Daaaa....:hahaha:

Kao što smo već toliko puta zaključili, svako ima svoju mračnu stranu...:per:
(odvratan mi ovaj smajli, al je nekako prikladan)
Meni je baš simpatičan. Mada šteta što na ovom forumu nema onog smajlija što balavi.

Ovako:
drools.gif

To može samo u Lost-u. :heart:
Zašto ljudi imaju toliko predrasuda prema mrtvima? Dosta je bilo nekrofobije! Lost nam lepo pokazuje kako to što je neko umro ne mora da ga spreči da vodi aktivan, uspešan i ispunjen život! :hahaha:

Ja sam jedan kratak period bila ubedjena da je Kristijan ziv...
Besmislene nade...
Cak sam i verovala da je on Jacob:D,mada se jos uvek pritajeno nadam tome..
Al on mi je nejasan i uopste njegova uloga na ostrvu,i Claire..?
Bili su mi oboje cudni u onoj kolibi,Claire je delovala promenjeno,bas kao Cindy i mnogi pored nje.

Pazi,Juliet je na ostrvu sa Sawyerom,ne bas dijagonale ali paralele...;)
Dobra ti je ova od juče...:hahaha:

Zašto ljudi imaju toliko predrasuda prema mrtvima? Dosta je bilo nekrofobije! Lost nam lepo pokazuje kako to što je neko umro ne mora da ga spreči da vodi aktivan, uspešan i ispunjen život! :hahaha:
:hahaha:
...vidim tebi bi se svidelo da odrade jednu zombi sezonu, čisto onako edukativno, u cilju razbijanja predrasuda i sl. ;)
Ja sam jedan kratak period bila ubedjena da je Kristijan ziv...
Besmislene nade...
Cak sam i verovala da je on Jacob:D,mada se jos uvek pritajeno nadam tome..
Al on mi je nejasan i uopste njegova uloga na ostrvu,i Claire..?
Bili su mi oboje cudni u onoj kolibi,Claire je delovala promenjeno,bas kao Cindy i mnogi pored nje.
Ma ja mislim da je Džejkob...Džejkob
ili Vinsent...:lol:
A za Kler, nije mi uopšte jasno šta su time hteli da postignu i koji je njen status sada...:confused:

Ax....Eko je mrtav.:sad2:
E,ako biste mogli da mi prepricate sutrasnju epizodu posto necu biti tu,znaci u danasnjoj je Eko poginuo....eto da se orijentisete.pozz
:sad2:
:pop:

uuuu...ako se ne varam ,mislim da ćeš propustiti scenu cage sex-a

Uskoro cete saznati kako ce se raspasti taj cetvorougao:)
ja se bojim da se to neće raspasti uskoro...smaaaraće i dalje :roll:
možda je najbolje rešenje da Kejt jednostavno umre :mrgreen:
oprostite mi, nešto sam danas hejterski nastrojena (pokisla sam najstrašnije...:dash:)

Ax....Eko je mrtav.:sad2:

E,ako biste mogli da mi prepricate sutrasnju epizodu posto necu biti tu,znaci u danasnjoj je Eko poginuo....eto da se orijentisete.pozz

Ovako
U toj epizodi saznajes delic Kate-ine proslosti,da dok je bila begunac,udala se pod laznim imenom za polcajca koji naravno nista nije znao o njoj.
I onda je sve bilo ok dok ona jednog dana nije pozvala marsala da ga zamoli da je vise ne juri.Posle toga saznaje da je trudna pa joj je kvrcnulo kao uvek nesto u glavi,jer ona voli da bezi:),i onda je drogirala muza i priznala mu sta je i svoje pravo ime,naravno kad je on zaspao,ona je pokupila svoje stvari i otisla.A drogirala ga je da neko ne bi pomislio da je on znao za nju da je begunac.
E sad,''sadasnjost''.Eko je umro i Locke sa ekipom trazi mesto da ga sahrani.Kad ga bude sahranjivao i ukucavao u zemlju onu Ekovu toljagu,pasce mu pogled na nesto sto je Eko napisao na njoj i sto ce on shvatiti kao znak,putokaz.To glasi:''Podigni pogled i gledaj na sever.John 3:05".
Pored toga,Kate i Sawyera koriste kao radnu snagu dok je Jack zatvoren u onoj ''sobi'' i pokusavaju da ga nagovore da operise Bena.
Onda su se dosetili i rekli Kate da nagovori Jack-a da ga operise,u suprotnom ubice Sawyera.
Tako i biva,Kate moli Jack-a ali bezuspesno,mada njega bocka malo ljubomora kad cuje da ona njega moli zbog Sawyera.
Kate vracaju u kavez i tu dolazi do prve takve scene u seriji,gde se kresnu Sojer i Kate:).(al nisi nesto propustio,da znas)
Za to vreme,kao magijom se otvaraju vrata sobe gde je zarobljen Jack i naravski on izlazi,dok tumara okolo-dolazi do sobe gde su kamere,pronalazi i pistolj i na jednom od ekrana vidi Kate i Sawyera skoro na delu.Spanska serija...
Naravno da je sve to manipulator Ben sredio..
Jack upire pistolj u Bena i kaze mu da ce ga operisati al pod uslovom da ispuni sta je obecao.Da ga odvede sa prokletog ostrva.
Sutradan za vreme pocetka operacije Danny iz Benove ekipe koji se nameracio na Sojera ga izvlaci iz kaveza,tu dolazi do borbe i on baca Sojera na kolena i upire mu pistolj u glavu sa ozbiljnom namerom da ga ubije.
Za to vreme Jack krece operaciju i sece namerno Benovu bubreznu kesu i naredjuje ostalima da mu daju toki-voki.Tad preti da ako ne zasije to sto treba u roku od sat vremena,Ben ce iskrvariti do smrti.Preko toki-vokija se obraca Danny-ju,bas trenutak pre nego sto se cini da ce ubiti Sojera i kaze mu da da toki -voki Kate.Kate uzima i Dzek joj kaze da njih dvoje imaju sat vremena prednosti i da beze.I kada bude na sigurnom da ga pozove i isprica mu onu pricu koju je on njoj ispricao kad su se srusili,dok ga je usivala.Ako ga ne pozove posle sat vremena.znace da nesto nije u redu i Ben ce umreti.
Ona naravno odbija da ide bez njegai on se dere"KATE RUN DAMN IT""
THE END
Nadam se da ces nesto razumeti:D:D

...vidim tebi bi se svidelo da odrade jednu zombi sezonu, čisto onako edukativno, u cilju razbijanja predrasuda i sl. ;)

A za Kler, nije mi uopšte jasno šta su time hteli da postignu i koji je njen status sada...:confused:

oprostite mi, nešto sam danas hejterski nastrojena (pokisla sam najstrašnije...:dash:)
cage sex?Neeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Btw,Eko mi je jedan od omiljenih likova,jako se dobro lik uzivi u ulogu,brate jednostavno uzivas dok gledas kako glumi......zju sad ispade da sam neki gej. :D

Ovako
U toj epizodi saznajes delic Kate-ine proslosti,da dok je bila begunac,udala se pod laznim imenom za polcajca koji naravno nista nije znao o njoj.
I onda je sve bilo ok dok ona jednog dana nije pozvala marsala da ga zamoli da je vise ne juri.Posle toga saznaje da je trudna pa joj je kvrcnulo kao uvek nesto u glavi,jer ona voli da bezi:),i onda je drogirala muza i priznala mu sta je i svoje pravo ime,naravno kad je on zaspao,ona je pokupila svoje stvari i otisla.A drogirala ga je da neko ne bi pomislio da je on znao za nju da je begunac.
E sad,''sadasnjost''.Eko je umro i Locke sa ekipom trazi mesto da ga sahrani.Kad ga bude sahranjivao i ukucavao u zemlju onu Ekovu toljagu,pasce mu pogled na nesto sto je Eko napisao na njoj i sto ce on shvatiti kao znak,putokaz.To glasi:''Podigni pogled i gledaj na sever.John 3:05".
Pored toga,Kate i Sawyera koriste kao radnu snagu dok je Jack zatvoren u onoj ''sobi'' i pokusavaju da ga nagovore da operise Bena.
Onda su se dosetili i rekli Kate da nagovori Jack-a da ga operise,u suprotnom ubice Sawyera.
Tako i biva,Kate moli Jack-a ali bezuspesno,mada njega bocka malo ljubomora kad cuje da ona njega moli zbog Sawyera.
Kate vracaju u kavez i tu dolazi do prve takve scene u seriji,gde se kresnu Sojer i Kate:).(al nisi nesto propustio,da znas)
Za to vreme,kao magijom se otvaraju vrata sobe gde je zarobljen Jack i naravski on izlazi,dok tumara okolo-dolazi do sobe gde su kamere,pronalazi i pistolj i na jednom od ekrana vidi Kate i Sawyera skoro na delu.Spanska serija...
Naravno da je sve to manipulator Ben sredio..
Jack upire pistolj u Bena i kaze mu da ce ga operisati al pod uslovom da ispuni sta je obecao.Da ga odvede sa prokletog ostrva.
Sutradan za vreme pocetka operacije Danny iz Benove ekipe koji se nameracio na Sojera ga izvlaci iz kaveza,tu dolazi do borbe i on baca Sojera na kolena i upire mu pistolj u glavu sa ozbiljnom namerom da ga ubije.
Za to vreme Jack krece operaciju i sece namerno Benovu bubreznu kesu i naredjuje ostalima da mu daju toki-voki.Tad preti da ako ne zasije to sto treba u roku od sat vremena,Ben ce iskrvariti do smrti.Preko toki-vokija se obraca Danny-ju,bas trenutak pre nego sto se cini da ce ubiti Sojera i kaze mu da da toki -voki Kate.Kate uzima i Dzek joj kaze da njih dvoje imaju sat vremena prednosti i da beze.I kada bude na sigurnom da ga pozove i isprica mu onu pricu koju je on njoj ispricao kad su se srusili,dok ga je usivala.Ako ga ne pozove posle sat vremena.znace da nesto nije u redu i Ben ce umreti.
Ona naravno odbija da ide bez njegai on se dere"KATE RUN DAMN IT""
THE END
Nadam se da ces nesto razumeti:D:D
Hvala ti puno!Uglavnom sam razumeo. :)

oprostite mi, nešto sam danas hejterski nastrojena (pokisla sam najstrašnije.[
/I]..:dash:)

Claire ima status jednog od mnogih duhova iz dzungle:D.
To te ceka kad umres na ostrvu,nikakav raj,pakao...ides okolo i plasis druge ljude;)

A za Kate znam na sta mislis:cool:.
Nesto tipa:Die,bitch die!!!!:worth:

Back