Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jednostavno, još uvek se nedovoljno zna o Ričardu da bi se nagađalo ko (ili šta :)) je on i koji je njegov odnos sa Benom.
Ben sigurno zna ko je Ričard, problem je što mi to ne znamo. :besna:

Ja sam prvo pomislila da Ričard radi za Bena.
Pa sam onda mislila da Ben radi za Ričarda.
Zatim, da obojica imaju svoje ljude koji rade za njih (2 različite grupe) a da njih dvojica sarađuju.
:hahaha:

Moja teorija je da Ričard ne može da komunicira sa Džejkobom i da mu je zato potreban neko
kao Ben ili Lok i da on onda regrutuje tu osobu. Verovatno sam u totalnoj zabludi. :roll:
Ali ko je on i otkud on tu itd. ...to neću ni da nagađam.

Na kraju :dash::dash::dash: i čekam odgovore.:D

Dobra fora:):D,nasmejah se iskreno.
Ma ja mislim da Ben zna ko je Richard...Valjda.Nego verovatno samo "izabrani" imaju cast da upoznaju Jacoba,medju njima je i Ben.A onda kasnije i Locke.Ja sam jedan period verovala da je Christian(cale od Jacka) ustvari Jackob.A sad ne znam sta da mislim:confused:.
I oni ljudi sto sapucu,to nisu ili jesu,Benovi ljudi- "The others?I uvek se cuju kad vreba neka opasnost,ili je na nju upozoravaju ili na nju navode.Ili kad neko od njih vidja neke od svojih duhova iz proslosti....Ma nista ne razumem:dash::azdaja:.I onaj misteriozni crnac..ko je bre on????

Ma ja mislim da Ben zna ko je Richard...Valjda.Nego verovatno samo "izabrani" imaju cast da upoznaju Jacoba,medju njima je i Ben.A onda kasnije i Locke.
Skoro pa u isto vreme:)
Identična nam je teorija ...:super:

Ja sam jedan period verovala da je Christian(cale od Jacka) ustvari Jackob.A sad ne znam sta da mislim:confused:.
Ovo je Džejkob :

Zar ga ne vidite?!!:P

Ma nista ne razumem:dash::azdaja:.I onaj misteriozni crnac..ko je bre on????
Obožavam tog glumca!
Ima neki jezivi "vibe"...idealno za Lost!!!
Sgurno će se pojavljivati u petoj, pa ćemo više saznati...možda radi za Vidmora :confused:

Ja ga zovem "Snake",podseca me na neku zmiju vijugavu;)...I ja sam mislila da radi za Vidmora,mada ima mi nekako smisla da ima neke veze sa Jacobom.Nekako je cudan....A i ono kad je dosao kod Huga...E mozemo mi da pametujemo do sutra,istina je da veze nemamo ko je ko,ko je s kim i tako dalje.Al je zanimljivo iznositi teorije,iako od toga opet krecem da razmisljam o Lost-u.A taman sam napravila progres sa psihoterapeutom...:tongue2:.Salim se,opet isti zakljucak po 15. put-ne mozemo nista sem da cekamo.I da se vratimo istoj temi jos nekoliko puta u medjuvremenu:)...al neki drugi put:bye:

Sad sam se setila one scene kad Eko juri utvaru od svog brata po dzungli i kad mu on na kraju kaze ''Zasto mi se obracas kao da sam ti brat?''.Efektivna scena.Uzrokuje mnoga pitanja,kao ono-sta je u stvari onaj dim?????Ajde ljudi,misljenja da cujem..Nesto ste svi isparili s ove teme:(

Ljudi,ajde da se svi skupimo i zamolimo ove sa Fox-a da puštaju reprizu,ili da promene termin tamo negde oko 9.Mislim da bi to bilo najpogodnije.Ja ne znam u koju smenu idete,kako uspevate da gledate,ali ja od drugog polugodista idem poslepodne u skolu,pa necu moci da gledam Lost!Mislim da se mnogi pronalaze u ovoj nezgodnoj situaciji,pa mogli bismo nešto da preduzmemo.Šta mislite?

Ljudi,ajde da se svi skupimo i zamolimo ove sa Fox-a da puštaju reprizu,ili da promene termin tamo negde oko 9.Mislim da bi to bilo najpogodnije.Ja ne znam u koju smenu idete,kako uspevate da gledate,ali ja od drugog polugodista idem poslepodne u skolu,pa necu moci da gledam Lost!Mislim da se mnogi pronalaze u ovoj nezgodnoj situaciji,pa mogli bismo nešto da preduzmemo.Šta mislite?

Vaše mišljenje o našoj televiziji i programu, kao i ideje, predlozi , kritike i pohvale su dobrodošli.
FOX tv :arrow:
sugestije@foxtv.rs

Poslednja izmena:
Sad sam se setila one scene kad Eko juri utvaru od svog brata po dzungli i kad mu on na kraju kaze ''Zasto mi se obracas kao da sam ti brat?''.Efektivna scena.Uzrokuje mnoga pitanja,kao ono-sta je u stvari onaj dim?????Ajde ljudi,misljenja da cujem..Nesto ste svi isparili s ove teme:(
Evo i mene već drma kriza: nisam teoretisala o Lostu cela 2 dana...:P
A to mi je jedina terapija da bezbolno preživim hiatus...

Teoretisanje o Lostu je nešto poput Sizifovog posla...:mrgreen:
I zabavno je sve dok ne pređemo onu tanku liniju koja razdvaja teoretisanje od pisanja budalaština, poput Džejkob je u stvari Vinsent i sl :hahaha:

Što se tiče Crnog dima ili Cerberus-a , možda je to zaista sigurnosni sistem neke stare civilizacije ili možda i Darme(mapa na vratima Swan hatch-a potvrđuje da postoje podzemni prolazi kojima se on kreće a u finalu prve sezone je i pokušao da uvuče Loka unutra), ali se oteo kontroli.

Sa druge strane, Ben ima delimičnu kontrolu nad njim, što opet može da potvrdi da je on produkt ljudskog eksperimenta, a na to asocira i mehanički zvuk koji pravi.

Pitanje je da li Smokey može da na neki način "skenira" ljudski um i tako materijalizuje sećanja i zauzima različite forme kao npr Yemi, Dave, pa čak i životinje konj (iz fb /Kejt), divlja svinja (koja za Sojera predstavlja čoveka koga je greškom ubio-Franc Duckett ili još simboličnije njegovu savest) ili čak Kristijan Šepard itd.
Čini mi se da polako prelazim onu liniju....:roll:

Mene od svega najviše interesuje trenutno šta su The Whispers i baš me zanima kako će to objasniti...

Divim se tvom entuzijazmu, ali sumnjam da ćeš nešto uspeti da promeniš. Moj savet ti je da nabaviš diskove sa svim sezonama (to je barem lako), pa da polako & pažljivo gledaš :)

Evo i mene već drma kriza: nisam teoretisala o Lostu cela 2 dana...:P
A to mi je jedina terapija da bezbolno preživim hiatus...

Teoretisanje o Lostu je nešto poput Sizifovog posla...:mrgreen:
I zabavno je sve dok ne pređemo onu tanku liniju koja razdvaja teoretisanje od pisanja budalaština, poput Džejkob je u stvari Vinsent i sl :hahaha:

Što se tiče Crnog dima ili Cerberus-a , možda je to zaista sigurnosni sistem neke stare civilizacije ili možda i Darme(mapa na vratima Swan hatch-a potvrđuje da postoje podzemni prolazi kojima se on kreće a u finalu prve sezone je i pokušao da uvuče Loka unutra), ali se oteo kontroli.

Sa druge strane, Ben ima delimičnu kontrolu nad njim, što opet može da potvrdi da je on produkt ljudskog eksperimenta, a na to asocira i mehanički zvuk koji pravi.

Pitanje je da li Smokey može da na neki način "skenira" ljudski um i tako materijalizuje sećanja i zauzima različite forme kao npr Yemi, Dave, pa čak i životinje konj (iz fb /Kejt), divlja svinja (koja za Sojera predstavlja čoveka koga je greškom ubio-Franc Duckett ili još simboličnije njegovu savest) ili čak Kristijan Šepard itd.
Čini mi se da polako prelazim onu liniju....:roll:

Mene od svega najviše interesuje trenutno šta su The Whispers i baš me zanima kako će to objasniti...

Divim se tvom entuzijazmu, ali sumnjam da ćeš nešto uspeti da promeniš. Moj savet ti je da nabaviš diskove sa svim sezonama (to je barem lako), pa da polako & pažljivo gledaš :)

Hvala,a da li bi mogla da mi kazes gde imaju da se kupe,da li mogu da se naruce, i koliko kostaju molim te.A koliko sam razumeo prikazivanje 5 sezone pocinjje u januaru.Da li ti nju imas na cd-u ili ces gledati na tv-u?I jos jedno pitanjce.xD Koliko serija ima ukupno sezona?

Hvala,a da li bi mogla da mi kazes gde imaju da se kupe,da li mogu da se naruce, i koliko kostaju molim te.A koliko sam razumeo prikazivanje 5 sezone pocinjje u januaru.Da li ti nju imas na cd-u ili ces gledati na tv-u?I jos jedno pitanjce.xD Koliko serija ima ukupno sezona?

Ja sam skidala sve epizode sa neta, a onda sam dobila i originale DVD (1, 2 i 3 sezona) za rodjendan (idealan poklon za lostoholika :D...)
Nagađam da imaju da se kupe kod uličnih (ili nekih drugih) prodavaca pirata ili pogledaj temu za razmenu na ovom pdf, tu ćeš sigurno naći.
Peta je u januaru i ja bih volela da je već imam, ali pošto je snimanje još uvek u toku to je nemoguće....:lol:
Skidaću epizode sa neta u ranim jutarnjim časovima počevši od 21. kao i svi ostali smrtnici...
Na TV-u sumnjam da će se prikazivati
Serija za sada ima snimljene 4 sezone, a biće ih još 2.
Za ostale informacije npr. koliko koja ima epizoda i sl preporučujem ti da posetiš ovaj sajt : http://www.lostpedia.com
/wiki/Main_Page

Pa raspitaj se kod ljudi u skoli ,sto posto ima na cd-ovima.Ako ne,imas mozda nekog ko ima net pa da ti skine sa neta.A ako ne,vrati se 3 -4 stranice unazad,pisali so tome gde ima i koliko kosta.Mislim da ovi sa Foxa nece stici do 5. sezone s obzirom da su ja mislim stigli do druge..Videcemo.Ima do sada 4 sezone koje su izasle a 5 se nestrpljivo ceka.A ukupno ce biti 6 sezona.

Sargarepo slazem se sa svim sem sa onim o Christianu...Mislim da je on licno na ostrvu i da imaveze sa Jacob-om.I svi smo mi odavno presli granicu:D...A sta mislis ko su ti sto sapucu?I sto je Locke cuo da mu Jacob govori ''Help me'',mozda nesto zbog Bena?

Sargarepo slazem se sa svim sem sa onim o Christianu...Mislim da je on licno na ostrvu i da imaveze sa Jacob-om.I svi smo mi odavno presli granicu:D...A sta mislis ko su ti sto sapucu?I sto je Locke cuo da mu Jacob govori ''Help me'',mozda nesto zbog Bena?
Izgleda da imam novi nadimak :D

Da, ono za Kristijana sam se malo zanela, ali sam to shvatila tek kada sam pristisnula dugme "pošalji odgovor"...:lol:

Postoji teorija koju sam skoro pročitala i koja mi se baš dopala. Sve se otprilike svodi na tvrdnju da Kristijan Šepard predstavlja sasvim zaseban entitet, silu na ostrvu-suprotstavljenu Džejkobu (anti-Jacob; two sides-black&white; dobro&zlo).
Ta sila je nekako nadvladala Džejkoba (Kristijan u Džejkobovoj kolibi) i zato Džejkob govori Help me. Problem je u tome što je Ben naizgled postepeno izgubio svoju povezanost sa ostrvom (npr, zato se i razboleo), a Lok je nedovoljno iskusan. Tako da može da se ispostavi da je čitava akcija pomeranja ostrva u stvari the long con od strane tog entiteta čiji je predstavnik Krsitijan Šepard.:think:

Mislim da sam upravo drsko prešla onu liniju!:hahaha:

U vezi sa the whispers, imam jednu teoriju, ali ona je povezana sa neumerenom količinom spoilera koju sam pročitala ovih dana (i sada me grize savest :( ), pa ne bih da ostalima kvarim...

Koja je tvoja "politika" kada su u pitanju spoileri? Anti ili Pro?

''Dont mistake coincidence for fate''.Ekooooo

Jedan od mojih omiljenih citata :super:

Slazem se da je Ben izgubio povezanost sa ostrvom,mozda je neke stvari radio pogresno i kako ne treba.To stoji da je Locke neiskusan(hmmm;)),al mislim da prirodno ima vecu povezanost od Bena.Dar,sto bi rekli.Sad opet ono za Kristijana ima smisla,iskreno bih volela da je tako jer baca drugaciji pogled na celu pricu i cini je zanimljivom.Al zbunjuje me to sto je on otac i Claire i Jack-u i povezan je sa jos nekim likovima.Tako da mi ne ide nekako da je on bad guy.A pritom i kako je umrla Claire i kako se nasla a jos vaznije koja je uloga njena u kolibi?A na kraju kad umre Michael,tu se pojavljuje i Christian i kaze mu nesto...Ne znam sta,mislim da je ''Tvoj posao je zavrsen'' ili tako nesto:confused:...A zna se preko koga se on ubacio na taj brod,preko Bena.A Ben ''radi'' za Jacob-a.Tako da su po tome Ben,Jacob i Christian trio....Zar ne?
I ajde te spojlere za saptace...Zanima me bas!!Necu vise da te zovem sargarepo,obecavam:)

Slazem se da je Ben izgubio povezanost sa ostrvom,mozda je neke stvari radio pogresno i kako ne treba.To stoji da je Locke neiskusan(hmmm;)),al mislim da prirodno ima vecu povezanost od Bena.Dar,sto bi rekli.Sad opet ono za Kristijana ima smisla,iskreno bih volela da je tako jer baca drugaciji pogled na celu pricu i cini je zanimljivom.Al zbunjuje me to sto je on otac i Claire i Jack-u i povezan je sa jos nekim likovima.Tako da mi ne ide nekako da je on bad guy.A pritom i kako je umrla Claire i kako se nasla a jos vaznije koja je uloga njena u kolibi?A na kraju kad umre Michael,tu se pojavljuje i Christian i kaze mu nesto...Ne znam sta,mislim da je ''Tvoj posao je zavrsen'' ili tako nesto:confused:...A zna se preko koga se on ubacio na taj brod,preko Bena.A Ben ''radi'' za Jacob-a.Tako da su po tome Ben,Jacob i Christian trio....Zar ne?

Moguće. Isto kao što je moguće i da je Kristijan zasebna strana. Sve je dvosmisleno.
:dash::dash::dash:

I ajde te spojlere za saptace...Zanima me bas!!

Ne odnose se ti spoileri direktno na šaptače, ali iz njih možda proizilazi jedna ludačka teorija.:mrgreen:
Na osnovu ovog najnovijeg promo videa i još nekih bitnijih spoilera koji su skoro iscureli skoro je 99, 99 % sigurno da se ostrvo pomerilo u vremenu, tačnije u prošlost.
Već je izvršen kasting za mladu Ruso i njenu ekipu, tako da ćemo konačno dobiti njenu priču. Biće i dosta Darma istorije. Ima tu još gomila informacija, ali najzanimljiviji spojler se tiče scene u kojoj Sojer prisustvuje tj. posmatra kako Kejt porađa Kler, one ga ne primećuju uopšte a u narednoj sceni one nestaju ....:eek: Kao da left behindersi i ostrvo non-stop "skaču" iz jednog vremena u drugo.
Možda su the whispers glasovi onih koji se kreću kroz vremenske intervale, a možda i oni sami. Ovo zvuči zaista kretenski :hahaha:

Pitam se samo kako će izbeći paradoks putovanja kroz vreme npr, ako se vrate u 2004, da li to znači da će na ostrvu biti 2 Sojera ili 2Loka itd.
Za Lost generalno važi pravilo da se budućnost ne može promeniti (npr. Desmond-Čarli zaplet), pitam se da li će ostati dosledni tom pravilu?!

Necu vise da te zovem sargarepo,obecavam:)
Ma ne smeta mi, zvuči kao neki sojerovski nadimak :D

Sad si me zbunila...Svidja mi se teorija za whispers ali onda to znaci da je oduvek na ostrvu postojalo iskrivljenje vremena.Jeste postjalo u odnosu na ostala mesta i van ostrva al na samom ostrvu...Savrseno je jasno da oni kad su pomerili ostrvo,presekli su prostor i vreme pa je mozda nastao neki vremenski kolaps.Al da je oduvek..To bi objasnilo ono saputanje kad vreba neka opasnost,oni u stvari su upozoravali sebe same!!!!!I mozda bi to objasnilo zasto Richard ne stari(ne razunajuci tvoju genijalnu teoriju:D)i zasto se Jacob ne vidi....Ima smisla.O kako bih volela da je sve ovo tacno a u isto vreme i ne bih bas,onda nema iznenadjenja.Ja sam cula da su oni vratili Miru Furlan kao lika.Ispade da je prezivela...A da,to sam zaboravila da napisem juce,i Hugo ima neke veze sa kolibom i sa tim ostrvom.Secas se da je sanjao kolibu,pritom vidja posle Charlie-ja i igra sah sa Ekom:D.Mada bi bilo realnije objasniti da je lud,al ajde..Ima tu neceg,ne znam...:confused::confused:

Back