- Poruka
- 5.913
Hmm, ja baš mislim da su previše zastali tu da bi to "objasnili" (počinje da me nervira ovaj glagol vezano za ovu seriju), delovalo je baš veštački, otprilike samo što se nisu okrenuli ka kameri da se obrate publici. Bilo je jasno na osnovu Hugovog ponašanja (to što je pretpostavio da je Majkl tu, jer se i prvi put pojavio na isti način) koje zaključke je on doneo u vezi sa šaputanjima. To bi po mom mišljenju bilo sasvim dovoljno da i sami donesemo isti zaključak. Ne znam, možda je to za mene ipak jedna od onih misterija za koje je bolje da nikada ne budu "objašnjene"....
Ali ipak su tu verovatno podlegli velikom pritisku publike koja hoće odgovore, odgovoreeee, a kada ih dobiju onda opet imaju neku zamerku....verovatno bi bili najsrećniji kada bi cela jedna epizoda bila samo sa Džejkobom u kojoj bi se gledaoci uživo uključivali sa svojim pitanjima, a on bi na njih odgovarao.![]()

Сад кад је тај шапат објашњен постоји нелогичност у другој сезони, кад је убијена Шенон тад се указао Волт, он је био тај шапат, а он тада није био мртав (заправо не знам ни шта је сад с њим).

!
,Zvonko Mihajlovski , "Statistika je kao bikini - pokazuje sve a nista ne otkriva" . Mislim da je tako i sa ovim trejlerom
.
?!
? Mada ,i ova tvoja prva recenica dovoljno govori o tvom vidjenju serije ...
!
. No, eto, ima par stvari koje mislim da su lose u seriji.
!
i majku im njihovu ***** zato sto je citava sezona trebala da bude ovakva,a ne da cekamo kraj iste da bi uzivao 42 minuta.