Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hmm, ja baš mislim da su previše zastali tu da bi to "objasnili" (počinje da me nervira ovaj glagol vezano za ovu seriju), delovalo je baš veštački, otprilike samo što se nisu okrenuli ka kameri da se obrate publici. Bilo je jasno na osnovu Hugovog ponašanja (to što je pretpostavio da je Majkl tu, jer se i prvi put pojavio na isti način) koje zaključke je on doneo u vezi sa šaputanjima. To bi po mom mišljenju bilo sasvim dovoljno da i sami donesemo isti zaključak. Ne znam, možda je to za mene ipak jedna od onih misterija za koje je bolje da nikada ne budu "objašnjene"....
Ali ipak su tu verovatno podlegli velikom pritisku publike koja hoće odgovore, odgovoreeee, a kada ih dobiju onda opet imaju neku zamerku....verovatno bi bili najsrećniji kada bi cela jedna epizoda bila samo sa Džejkobom u kojoj bi se gledaoci uživo uključivali sa svojim pitanjima, a on bi na njih odgovarao. :roll::hahaha:

:hahaha: :hahaha: :super:

Сад кад је тај шапат објашњен постоји нелогичност у другој сезони, кад је убијена Шенон тад се указао Волт, он је био тај шапат, а он тада није био мртав (заправо не знам ни шта је сад с њим).

Што се дванаесте епизоде тиче, врло уврнуто, троје мртвих главних ликова у једној епизоди, то је за сада ја мислим рекорд. Ако овако наставе побиће све ликове, сви ће постати онај шапат у џунгли, само што неће имати ко да га чује.

Samo je mrtva ona riba :(
Lok je 99 % ziv...
A Dezmond je preziveo i koliko sam izvalio njega ce da ubije Sajid, to jest video sam.

А где си то видео(за Дезмонда)?

Pa ima na fejsu, znate svi predpostavljam, da postanete ,,obozavaoci'' Losta...
I ja danas ulazim i stoji mi kao novost ,,LOST: The Finale Season - Trailer for 4/20 [HQ]'', i ja pogledam i tu vidim...
Ima jos kako prevoze Loka u bolnici na onim nisilima, i ima neka mapa...
A u jednom trenutku stoji lazni Lok sa nekim (okrenut ledjima i sa dugom kosom), i iza njih eksplozija...

:hahaha: :hahaha: :super:

Сад кад је тај шапат објашњен постоји нелогичност у другој сезони, кад је убијена Шенон тад се указао Волт, он је био тај шапат, а он тада није био мртав (заправо не знам ни шта је сад с њим).

Dobro pitanje ...ja ga se secam iz 5. sezone kada ga Lok srece u NY-u ...ali sam skroz zaboravio otkud on tamo :dash: !

А где си то видео(за Дезмонда)?
trailer za Lost 6x13:

Ne mora da znači da će ga Said ubiti, trejleri umeju da navode na pogrešan zaključak.
Za Walta još ništa nisu objasnili, zašto je on jedina živa osoba koja se ukazivala ljudima na Ostrvu u trenutku kad fizički mogao da bude tu... mada sad već sumnjam da će to ikad objasniti.

Pa ima na fejsu, znate svi predpostavljam, da postanete ,,obozavaoci'' Losta...
I ja danas ulazim i stoji mi kao novost ,,LOST: The Finale Season - Trailer for 4/20 [HQ]'', i ja pogledam i tu vidim...
Ima jos kako prevoze Loka u bolnici na onim nisilima, i ima neka mapa...
A u jednom trenutku stoji lazni Lok sa nekim (okrenut ledjima i sa dugom kosom), i iza njih eksplozija...

"...nekim (okrenut ledjima i sa dugom kosom) ..." = Zoe
I sto bi rekao veliki mag sportkog komentarisanja :p ,Zvonko Mihajlovski , "Statistika je kao bikini - pokazuje sve a nista ne otkriva" . Mislim da je tako i sa ovim trejlerom ;) !

"...nekim (okrenut ledjima i sa dugom kosom) ..." = Zoe
I sto bi rekao veliki mag sportkog komentarisanja :p ,Zvonko Mihajlovski , "Statistika je kao bikini - pokazuje sve a nista ne otkriva" . Mislim da je tako i sa ovim trejlerom ;) !

Moguce da je Zoe, mada neznam, bas je bilo kratko...
Jeste, sve to stoji, al vidi se da je ovaj pucao u njega, nije valjda pucao u bunar onako radi nicega (na prazno), ko zna, onaj Sajid nije normalan u poslednje vreme, ko zna sta se mota po njegovoj tintari :whistling:.

А и то Сајидово васкрснуће су могли боље објаснити, у првим сезонама ми је серија деловала реално са мало примеса научне фантастике и зато ме је привукла, имао сам осећај као да се ради о серији рађеној по стварном догађају, а сад су дубоко загазили у фантазију и то без јасних узрочно последичних веза и то ми се не свиђа.

Za Walta još ništa nisu objasnili, zašto je on jedina živa osoba koja se ukazivala ljudima na Ostrvu u trenutku kad fizički mogao da bude tu... mada sad već sumnjam da će to ikad objasniti.

..pa jos od pocetka je ocito da decak ima neke ''psihicke moci''..
bas zbog toga ga je ocuh vratio na staranje pravom ocu..
bojao ga se..
doduse ni jednom nije receno tacno sa kojim to mocima on raspolaze..
ali mi je to bilo dovoljno objasnjenje za njegova ''pojavljivanja''..
pa i ''others'' su ga uzeli i testirali bas zbog toga..
naravno ni to nikada nije objasnjeno niti vise spominjano..
sta se desavalo sa njim dok je bio kod njih..
ali je i tamo uspeo da stupi u kontakt sa ocem preko kompa
koji je sluzio iskljucivo za upisivanje brojeva i pritiskanje tipke..
meni je ostalo u secanju da je on upozorio Loka da ne otvara hatch..

samo da mi said ostane živ do kraja sezone hehe, simpatičan mi je

nisam ni znala da i "mi" imamo forum za "lost", nego sam visila na onom imdb-ovom...

ne znam šta ste do sada sve diskutovali, ja samo da se požalim da mi je ova 6. sezona razočaravajuća skroz!
u stvari, samo prve 2 sezone su bile baš dobre, posle je nekako počelo mnogo da smara sa onim flash sideways, a sada je sve borba dobra i zla, nema nikakvih emocija više, likovi su prazni...

samo da mi said ostane živ do kraja sezone hehe, simpatičan mi je

nisam ni znala da i "mi" imamo forum za "lost", nego sam visila na onom imdb-ovom...

ne znam šta ste do sada sve diskutovali, ja samo da se požalim da mi je ova 6. sezona razočaravajuća skroz!
u stvari, samo prve 2 sezone su bile baš dobre, posle je nekako počelo mnogo da smara sa onim flash sideways, a sada je sve borba dobra i zla, nema nikakvih emocija više, likovi su prazni...

Nema emocija ,prazni likovi ...pa jesi gledala ti 6. serijal uopste:eek: ?!

Uostalom ,prva dva serijala ako te nisu zadovoljila ...zasto si nastavila da gledas :dontunderstand: ? Mada ,i ova tvoja prva recenica dovoljno govori o tvom vidjenju serije ...

da, gledam 6tu sezonu, još 4 epizode do kraja (4. će da bude dvosatna)

to što je gledam, ne znači da ću da je "dižem u nebo", jer mi se čini da je poslednja sezona samo krpljenje i popunjavanje minutaže, onako u hodu, puna nekih apsurda (kad bih ih navela bili bi "spoilers"); previše su iskomercijalizovali seriju i zbog toga je razvukli;
a nas napravili da previše očekujemo, jer, ponavljam, prve 2-3 sezone su bile jako dobre

..pa jos od pocetka je ocito da decak ima neke ''psihicke moci''..
bas zbog toga ga je ocuh vratio na staranje pravom ocu..
bojao ga se..
doduse ni jednom nije receno tacno sa kojim to mocima on raspolaze..
ali mi je to bilo dovoljno objasnjenje za njegova ''pojavljivanja''..
pa i ''others'' su ga uzeli i testirali bas zbog toga..
naravno ni to nikada nije objasnjeno niti vise spominjano..
sta se desavalo sa njim dok je bio kod njih..
ali je i tamo uspeo da stupi u kontakt sa ocem preko kompa
koji je sluzio iskljucivo za upisivanje brojeva i pritiskanje tipke..
meni je ostalo u secanju da je on upozorio Loka da ne otvara hatch..
U svakom slučaju, nema šanse da ga vidimo u FS, pošto se oni dešavaju 2004.* a dečko je porastao, upravo zato su morali da nađu način da ga uklone posle 2. sezone... mada možda može da se pojavi u sadašnjosti...

*Doduše, i Chang se pojavio a ne izgleda starije nego 1977. u onoj drugoj realnosti?! Sem ako i u ovoj FS realnosti neki nisu putovali kroz vreme...ili su se neki ljudi rodili u drugo vreme? :confused:

da, gledam 6tu sezonu, još 4 epizode do kraja (4. će da bude dvosatna)

to što je gledam, ne znači da ću da je "dižem u nebo", jer mi se čini da je poslednja sezona samo krpljenje i popunjavanje minutaže, onako u hodu, puna nekih apsurda (kad bih ih navela bili bi "spoilers"); previše su iskomercijalizovali seriju i zbog toga je razvukli;
a nas napravili da previše očekujemo, jer, ponavljam, prve 2-3 sezone su bile jako dobre

Ja mislim da ima jos celih 6 epizoda :roll: ,al' nebitno !
Vise me zanimaju ti apsurdi o kojima govoris ...a posto ljudi na ovoj temi manje-vise sve znaju o "Izgubljenima" nema potrebe da spojlerises ...prosvetli nas :think: !

Ja mislim da ima jos celih 6 epizoda :roll: ,al' nebitno !
Vise me zanimaju ti apsurdi o kojima govoris ...a posto ljudi na ovoj temi manje-vise sve znaju o "Izgubljenima" nema potrebe da spojlerises ...prosvetli nas :think: !

Apsurd je (a ne naucna fantastika ili fantazija ili umetnicka sloboda...) da drveni brod nosen olujom (ma koliko jaka bila) rasturi u paramparcad onoliku kamenu statu.

PS. Ja inace obozavam Lost i veran sam gledalac godinama :). No, eto, ima par stvari koje mislim da su lose u seriji.

aha, ok, promašila sam za jednu, uglavnom, traje do 23eg maja na "abc" :)

@deuce
vidi, gledam seriju jer se još uvek nadam da će nas obradovati dobro osmišljenim finalom, i odgovorima na sva ona pitanja, a i logično da me interesuju posle svih ovih sezona koje odgledah

o "apsurdima" ukratko - svi oni likovi kao da su potpuno nezainteresovani za dešavanja oko njih, ćutki prate ("vaskrslog") locke.a iako znaju da je black monster (ne baš svi), ili prate richard.a; jurcaju s onim dinamitom da dignu avion u vazduh iako postoje i drugi načini da se isti onesposobi; propuštaju prilike da upitaju i dobiju odgovore na neka pitanja; michael/walt; ilanina smrt...

Poslednja izmena:
U svakom slučaju, nema šanse da ga vidimo u FS, pošto se oni dešavaju 2004.* a dečko je porastao, upravo zato su morali da nađu način da ga uklone posle 2. sezone... mada možda može da se pojavi u sadašnjosti...

*Doduše, i Chang se pojavio a ne izgleda starije nego 1977. u onoj drugoj realnosti?! Sem ako i u ovoj FS realnosti neki nisu putovali kroz vreme...ili su se neki ljudi rodili u drugo vreme? :confused:

Pa i Vesna Trivalic izgleda isto danas ,kao i '80 i neke ...malopre sam je gledao u Oktoberfest-u ...mozda je i ona putovala kroz vreme :p !

Apsurd je (a ne naucna fantastika ili fantazija ili umetnicka sloboda...) da drveni brod nosen olujom (ma koliko jaka bila) rasturi u paramparcad onoliku kamenu statu.

PS. Ja inace obozavam Lost i veran sam gledalac godinama :). No, eto, ima par stvari koje mislim da su lose u seriji.

aha, ok, promašila sam za jednu, uglavnom, traje do 23eg maja na "abc" :)

@deuce
vidi, gledam seriju jer se još uvek nadam da će nas obradovati dobro osmišljenim finalom, i odgovorima na sva ona pitanja, a i interesuje me da vidim šta su smislili, posle svih ovih sezona koje odgledah

o "apsurdima" me mrzi sad, jedan je da svi oni likovi kao da su potpuno nezainteresovani za dešavanja oko njih, ćutki prate (vaskrslog) locke.a iako znaju da je black monster (ne baš svi), ili richard.a, jurcaju s onim dinamitom da dignu avion u vazduh iako postoje i drugi načini da se isti onesposobi, propuštaju prilike da upitaju i dobiju odgovore na neka pitanja; michael/walt; ilanina smrt...

U pravu ste ...serija Lost je apsurdna i totalno je s*anje ...ja je od danas ne gledam :whistling:
...do sledece srede :ok: !

Back